Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijorător

Cinci accidente de muncă grave, în ultimele zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începutul acestei săptămâni a adus un nou accident de muncă grav în judeţul Suceava, ajungându-se astfel la al cincilea caz de acest gen din ultimele zile.

Luni, la ora 12.00, poliţia a fost sesizată, prin numărul de urgenţe 112, că pe strada 6 Noiembrie din municipiul Suceava un bărbat a căzut de pe schela unui bloc aflat în renovare.

Victima, Adrian I., în vârstă de 24 de ani, localnic, a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral, fractură antebraţ stâng”.

Din cercetările oamenilor legii rezultă că tânărul, angajat ca muncitor necalificat la o societate comercială care se ocupă de izolarea termică a blocurilor, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe schela pe care lucra, situată la nivelul etajului I al blocului.

Accidentul a fost raportat Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. 

Sâmbăta trecută, un bărbat de 32 de ani, angajat la o societate de prelucrare a lemnului de lângă Dorneşti, a fost accidentat grav în timp ce încerca să repare un utilaj de transport lemn. Victima, care a suferit o fractură la picior, a fost accidentată după ce un coleg a pornit utilajul.

Alte trei accidente de muncă s-au petrecut în intervalul 17-19 septembrie. La Rădăuţi, un tânăr a decedat după ce a căzut de pe acoperişul unei şcoli, unde efectua lucrări de reparaţii, în timp ce la Gura Humorului un bărbat a murit strivit de un buştean pe care îl doborâse. Un grav accident s-a petrecut şi la Broşteni, un tractorist răsturnându-se într-o râpă în timp ce încerca să urce un deal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci accidente de muncă grave, în ultimele zile.
 Vizualizări articol: 636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci accidente de muncă grave, în ultimele zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(24 sep 2008, 18:46:55
trebuie sa moara cineva ca sa se faca ceva... asa e in romania

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei