Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal în Centru

Patronul restaurantului „La Fitze”, somat cu evacuarea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Scandal imens pentru un petec de pământ din centrul municipiului Suceava. Viorel Aelenei a primit ultimatum şi are termen până mâine să închidă restaurantul „La Fitze”, după ce proprietarul spaţiului unde funcţionează stabilimentul a decis să nu-i mai prelungească contractul de închiriere. Aelenei a anunţat că refuză să dea curs solicitării şi cere despăgubiri pentru investiţiile realizate în acest spaţiu.

 

Zilele restaurantului „La Fitze” sunt numărate după ce proprietarul terenului şi al clădirii unde funcţionează acest stabiliment l-a somat pe Viorel Aelenei să elibereze spaţiul.

Gică Ioan Hreniuc, proprietarul spaţiului de câteva sute de metri pătraţi de pe strada Vasile Bumbac, numărul 3, a precizat că l-a notificat pe Viorel Aelenei încă din luna august şi l-a anunţat că nu doreşte să-i mai prelungească contractul de închiriere.

Hreniuc nu şi-a ascuns intenţia de a vinde spaţiul situat în zona ultracentrală, dar a declarat că rezilierea contractului de închiriere se face în baza clauzelor cu care Viorel Aelenei a fost de acord de la bun început.

„Eu i-am spus că este foarte posibil să găsesc un cumpărător şi să vând totul. Aveam obligaţia să-l anunţ cu 30 de zile înainte, ceea ce am şi făcut. Aşa că nu văd de ce domnul Aelenei refuză să părăsească spaţiul”, a mărturisit Gică Hreniuc.

 

Păreri diferite despre plata chiriei

În notificarea pe care Gică Hreniuc a trimis-o se arată că motivul încetării contractului este „deficienţa regăsită în plata chiriei pe tot parcursul desfăşurării contractului şi divergenţele apărute”.

Concluzia a fost sintetizată într-o somaţie trimisă patronului restaurantului „La Fitze”.

“Din verificările făcute de către domnul Hreniuc Ioan Gică s-au găsit restanţe la plata utilităţilor, deşi se convenise prin Actul Adiţional să achitaţi până la data de 1.04.2008 toate restanţele la utilităţile aferente spaţiului. Vă somăm ca până la data de 25 septembrie 2008 să eliberaţi spaţiul închiriat. Solicităm pe această cale să consideraţi prezenta notificare ca intenţie directă de încetare a contractului şi somaţie de eliberare a spaţiului fără termen de graţie”, se arată în notificarea pe care avocatul angajat de Gică Hreniuc i-a trimis-o lui Viorel Aelenei.  

În replică, patronul restaurantului „La Fitze” a spus că nu va da curs somaţiei, pe care nici nu ar fi primit-o, şi că are dovezi că şi-a plătit chiria.

„A luat câte 145 de milioane de lei vechi pe lună şi nu mi-a dat nici o chitanţă, aşa că se poate spune că sunt bani negri. Am martori că i-am dat banii şi voi proba acest lucru”, a precizat Aelenei.

 

Aelenei vrea despăgubiri pentru investiţii

Un alt punct asupra căruia Hreniuc şi Aelenei nu au ajuns la o înţelegere este plata unor despăgubiri pentru investiţiile realizate în restaurant.

„Am avut înţelegeri verbale cu el şi a fost de acord să investesc în spaţiul pe care mi l-a închiriat. Totul e făcut pe banii mei şi e normal să-mi plătească daune. În caz contrar nu voi părăsi spaţiul. L-am acţionat deja în instanţă şi sunt convins că voi avea câştig de cauză”, a declarat Viorel Aelenei, care a refuzat să avanseze suma pe care a cerut-o drept despăgubiri.

De cealaltă parte, Gică Hreniuc s-a arătat de acord să plătească daune de până la 15.000 de euro.

„El nu a avut nici o înţelegere cu mine pentru acordarea de despăgubiri. Nu mi-a cerut nici un leu, dar eu, de la mine putere, i-am oferit 15.000 de euro pentru lemnele de acolo, dar nu a vrut să ia banii”, a menţionat proprietarului spaţiului unde funcţionează restaurantul „La Fitze”.

 

„La Fitze” a rămas fără gaz metan

Viorel Aelenei a contestat şi dreptul de proprietate al lui Gică Hreniuc pentru întreaga suprafaţă unde se găseşte restaurantul „La Fitze”, menţionând că o parte este a Primăriei Suceava. Cât priveşte datoriile pe care le-ar avea la companiile de gaz metan şi energie electrică, Aelenei a negat totul.

„Sunt numai aberaţii în ce spune domnul Hreniuc. Nici acum nu-mi explic cum a reuşit să-i convingă pe cei de la gaze să sisteze acest serviciu, în condiţiile în care contractul era între societatea administrată de mine şi firma de gaz metan. Ştiu că umblă şi pe la societatea de energie electrică să-mi oprească furnizarea acestui serviciu, dar acest lucru nu se va întâmpla”, a spus Viorel Aelenei.

Gică Hreniuc a recunoscut că a cerut sistarea energiei electrice către proprietatea sa din strada Vasile Bumbac, numărul 3, dar a adăugat că unul din motive ar fi datoriile acumulate. Potrivit lui Hreniuc, restaurantul „La Fitze” avea datorii de 239 de milioane de lei vechi pentru consumul de energie electrică şi de 35 de milioane de lei vechi pentru consumul de gaz metan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul restaurantului „La Fitze”, somat cu evacuarea.
 Vizualizări articol: 6993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 10 voturi
Patronul restaurantului „La Fitze”, somat cu evacuarea2.5510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)))))) trimis de
(24 sep 2008, 11:03:15
bai,ce aveti cu saracu viorel ? lasati-l in pace sa-si traga prafurile pe naslaughing))))
1.1  RE: :)))))) trimis de
(24 sep 2008, 11:22:05
Proprietatea e proprietate. Aelenei asta si-a cam luat nasul la purtare. Tertipul cu investitia e doar sa mai scoata ceva de la proprietar. Pate are sa scoata dar nu inainte sa il scoata proprietarul de acolo. Oricum e un local de doi lei plin de beshini si partzuri taraneshti. Mancare proasta si servire de tot rahatul, cum dealtfel si pe la clubul ala de toata jena din Obcini unde baututra si whisky-ul e nasol, sticle netimbrate, chitante ioc, evaziunea fiscala e la ea acasa. Ar trebui incurajati mai multi sa investeasca in locuri de agrement si localuri mai selecte. Suceava are nevoie. Din cauza lipsurilor astea le creste nasul la unii... si voi ii incurajati! Revenind la subiectul articolului, proprietatea trebuie aparata cu orice pret. Omul ala are tot dreptul sa faca ce vrea cu casa lui si sa o vanda cui vrea el. Chiar daca Aelenei are drept de retentie, asta nu-i da dreptul sa ofere pe ea cat doreste el... tot proprietarul decide si Aelenei nu are bani. Sa ne lase!!!
1.2  RE: :)))))) trimis de
(24 sep 2008, 12:47:56
ia sa ergi la baile din Fitze sau din Office sa vezi cat de curate sunt. Iti vine sa faci pe tine decat sa iti faci nevoile acolo. Oricum, sunt niste localuri insalubre si de toata jena. Asa patron, asa localuri... dupa caracterul omului asa si afacerile sale. Ca e un arogant "prafuit" si un nemernic, asta o stie toata lumea. Ar trebui sa i se mai taie putin din nasoiul ala, ca prea s-a lungit, inrosit, innegrit. Bine zic forumistii astia! Macar asa stim opinia lumii, ca nimeni nu prea zice nimic si ar trebui sa spuna!
1.3  RE: :)))))) trimis de
(24 sep 2008, 12:55:12
Intr-adevar, toata pulimea orasului si din imprejurimi (raza e de 25-30 de km) vin in centru, langa Consiliul Judetean si Prefectura, sa le curga mucii la un suc sau un cico scumpe. De abia astept sa se deschida Mall-ul, sa vezi tata, ce are sa fie p'acolo!
1.4  RE: :)))))) trimis de
(24 sep 2008, 14:54:09
****oiul asta de Ailenei era sponsor la niste fosile politice. Se cam lasa cu probleme, ca fosilele nu mai au niciun cuvant de spus. Drept urmare, vor avea grija "amicii" rahatului asta de Ailenei sa fie cat mai prosper.
2.   Fitze e varza trimis de
(24 sep 2008, 11:04:52
restaurant de kk,ptr snobi si prosti,servicii de 3 lei,mancare proasta,preturi enorme !
2.1  RE: Fitze e varza trimis de
(24 sep 2008, 11:15:32
ce-mi place e ca Viorel procedeaza ca toti ceilalti aflati in situatii asemanatoare... TOATA LUMEA E REA SI MINCINOASA numa el e bun si se luptacu toti pentru dreptate!

bai tzarane.... la cum s-a fff numa circulatia pe V Bumbac din caza harburilor aduse de afara si lasate de-amppp pe strada.. si meritai inchis draqului!
3.   Scoate porcul din centrul orasului trimis de
(24 sep 2008, 11:14:25
sa-si faca crasma in ipotesti, ca nu mai putem circula de masinile interlopilor parcate ,care blocheaza totul in zona
3.1  RE: Scoate porcul din centrul orasului trimis de
(24 sep 2008, 13:55:59
chiar ca esti scarbit mai...ce...te-a prins vreun interlop pe acolo si s-a legat de prietena ta ...sau ti-a luat banii pe cara i-ai strans 2 luni ca sa iesi si tu la fitze o seara???
4.   Asa si? trimis de
(24 sep 2008, 11:16:27
De asta nu mai pot io? Rupa-si capul. Nu vad nimic de interes. Nu ma intereseaza subiectul. Inca o zi fara subiecte pentru cei de la Monitorul.
5.   Kakat de restaurant trimis de
(24 sep 2008, 11:21:32
Numai snobi pe acolo. Am fost de 2 ori si dupa ce am inghetat de frig ultima data, prin februarie ,am jurat ca nu mai calc in vagauna aia. Ce fitze ? Un WC calumea nu are .
5.1  RE: Kakat de restaurant trimis de
(24 sep 2008, 11:32:30
Poti ingheta si de cald?
5.2  RE: Kakat de restaurant trimis de
(24 sep 2008, 11:59:53
poti ingheta de FRICA
6.   Mvai!!!!!ce nenorocire... trimis de
(24 sep 2008, 11:28:24
Nu se poate!!!:))))))) Nu puteti permite sa se inchida locul unde se aduna fitzele! Cand intrebi pe unu` unde merge la un suc....: "la fitze!!!"... ce sa mai...locatie de locatie...

Nu stiu un loc calumea in Sv.......cei cu idei..inspirati-va din pub-urile din Iasi..Buc..Timisoara..Cluj....
7.   Angajez personal trimis de
(24 sep 2008, 11:38:06
Curand am vazut ca era dat anunt : angajam , bucatar , pizzer si etc . Daca ma angajam la el acum o luna si se intampla asta acum , il bagam in cuptor.....La angajati nu te-ai gandit nici o clipa macar . I-ti vinzi oamenii apropiati si asta nu e bine
8.   Fitosul trimis de
(24 sep 2008, 11:53:25
Mai AELENEI, trage tare cu dintii de spatiul ala PANA IN ULTIMA CLIPA. Oricum, era un restaurant de RAHAT , cu personal necalificat , cu servire deficitara.Daca ajungeai la ora 22.30 nu mai puteai manca nimic, ti se spunea ca bucataria se inchide la ora 11. Si in plus, la restaurant veneau toti lachiosii orasului, crezand ca o sa para mai distinsi daca stau acolo si beau o cola.

Ia exemplu de la Taco Loco care deja si-a format o echipa de cativa ani si are un specific clar.

In schimb, daca cumva domnul Aelenei e fondatorul clubului Office, trebuie sa il felicit. Pe acest segment a facut o mare realizare, pt ca Office , dupa parerea mea, e cel mai bun club pe care l-a avut Suceava de la Stefan cel Mare incoace.
8.1  RE: Fitosul trimis de
(24 sep 2008, 19:58:59
Depinde cand te-ai nascut!

8.2  RE: Fitosul trimis de
(25 sep 2008, 11:20:49
Lasa-ma si cu Taco Loco, decat sa te serveasca una de acolo, mai bine mergi si iti iei un suc de la un market. Cata greata au majoritatea chelnerilor cand vin sa ia comanda sau sa te serveasca! Am cautat sa merg in alta parte, dar nu ai unde in Suceava.
9.   Vai vai trimis de
(24 sep 2008, 11:58:16
Vai ce ne facem? Unde ne mai etalam noile achizitii (masinile, toalele, gagicile si gagiii)? >D papanasii erau ffff gustosi o sa-mi lipseasca.
10.   Educare trimis de
(24 sep 2008, 11:59:35
peste tot in lumea asta restaurantele au program la bucatarie , tarane . acolo sunt oameni care muncesc si sunt platiti pt anumite ore .Cine i-si permite sa tina 6 bucatari peste program pt ca vine acest Suceavan si vrea si el ceva de crapat. Vin-o in rand cu lumea si ai sa vezi ca ai sa fii servit. Incearca sa intelegi ca personalul care lucreaza prin restaurante nu sunt sclavi ci sunt persoane care-si fac meseria dupa u anumit program .
10.1  RE: Educare trimis de
(24 sep 2008, 12:05:46
mmm ce titlu la comentariu ai ales. ...pare mai educat decat tine care nu stii sa scrii corect romaneste:D
10.2  RE: Educare trimis de
(24 sep 2008, 16:29:35
TU esti un TARANOI ajuns din greseala la oras ! PESTE TOT in lume, daca programul unui restaurant este pana la ora 23, atunci pana la ora 22:59 se pot lua ORICE COMENZI !!! Numai in Romania asta de ****, unde te duci, toti se cred SEFI, cu program, cu mofturi, cu fite !!! Daca n-ai chef sa muncesti pana la ora 23, atunci fa-ti programul pana la 20, desteptule !!!
10.3  RE: Educare trimis de
(24 sep 2008, 16:31:18
NU esti NICI educat, NICI bine crescut !!! Esti poate vreun politician ?
11.   "ce rau imi pare" trimis de
(24 sep 2008, 12:26:53
cel mai bun lucru care se putea intampla era sa-l inchida.
12.   Pt ina Pruteanu trimis de
(24 sep 2008, 13:06:46
draga ina , sunt un om care nu stie sa scrie e drept , iar tu esti o vaca care nu intelege ideea care am vrut s-o transmit mai sus . Probabil ca ai venit si tu dupa 11 noaptea cu acel sucevean . Iar cei ca tine care cauta scapare de prosti ce sunt se ascund dupa o scriere incorecta. Eu zic sa comentezi pe forumul lui Pruteanu .....daca aici nu esti de acord cu scrierea . Vita cu cabina !
12.1  RE: Pt ina Pruteanu trimis de
(24 sep 2008, 13:34:08
Din comentariul tau se deduce cata educatie si bun simt ai. Si nu cred ca e cazul sa le iei apararea bucatarilor sau te numeri printre ei? Iar cu prostia...lasa tu pe altii sa judece, as intra intr-o polemica inutila cu tine comentand mai departe.
13.   Altceva trimis de
(24 sep 2008, 13:15:08
prafuitul asta se duce la fund. cica urmeza sa se inchide si office-ul ca deja sunt o gramada de sesizatii la politie precum ca nu se respecta programul de noapte(vol muzici e dat prea tare, iar taranii care il frecventeaza fac galagie in parcare)

14.   Pt ina ...profa de romana trimis de
(24 sep 2008, 13:16:21
ina tu esti una din persoanele de tip : nu stiu ce sa zica despre un caz anume , dar se leaga de gramatica si punctuatie . Nu ai opinie si nu stii ce se intampla pe lumea asta dar.....PUNCTUATIA tre sa fie pe primul plan . Stii ce? eu zic sa -ti iei ortografia limbii romane si sa ti-o bagi in punctul....maroniu .
15.   Vaca cu carabina:))) trimis de
(24 sep 2008, 13:17:02
foarte tari comentariilaughing va contraziceti pe faptu' ca un nene care ne belea de bani pentru o cola, nu mai are spatiu de smenuri. fix in pix ma doare. de s-ar narui toate localurile de genul astuia. numa' ce nume unsuros ... La Fitze ... ****! imi vine sa borasc! merg / mergeau akol numai trogloditii care dupa ce intrau, aveau impresia ca o au mai mare:))) va dati seama ce:)) sa disparrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!
16.   Comentariu trimis de
(24 sep 2008, 13:37:37
intradevar, localul lasa mult de dorit in ceea ce priveste amenajarea sa.Iarna era frig,vara era f cald inauntru,galagie, muzica de fundal inexistenta.Mie mi-a lasat impresia ca amenajarea era facuta de mantuiala...
17.   JOS CU VIOREL DE PE PIATA trimis de
(24 sep 2008, 13:38:11
CE ATATA VIOREL....SA LASE CU NARA MAI USOR SI O SA FIE POATE MAI BINE...SA-L DEA AFARA DE ACOLO SI IL DA SIGUR ...TI-E GREATA CAND MERGI IN BAIE LA FITZEphbbbbt... PAI GAZUL NU LA PLATIT,CURENTUL NU LA PLATIT ,CHIRIA NU O PLATESTE (MEREU ESTE RESTANT ) SI TOT EL E CAPOS...OMUL CU PROPRIETATEA LUI SE ROAGA DE UN TIGAN SA ELIBEREZE LOCUL ..DOMNULE HRENIUC LUATI BULDOZERUL SI DARAMATI LEMNELE ALEA DE ACOLO...J
18.   Mancatori de r@h@t trimis de
(24 sep 2008, 13:44:14
N-am fost niciodata la Fitze pentru ca nu am avut timp. Sau dispozitie. Sau poate ca n-am vrut sa vad jmucarii orasului acolo. DAR daca ne gandim bine nu cred ca exista restaurant sau bar in Suceava, Romania sau in lumea asta ca sa fie pe placul vostru. Nici macar restaurantele din Burj al Arab nu v-ar fi pe plac. Eu n-am ce sa comentez despre acest restaurant DOAR pentru ca nu am fost. Voi cei ce comentati sunteti numai si numai copilasii carora le curg toata ziua mucii pe acolo.

Cei ce ung cu rahat medicii sunt chiar cei ce le baga spagi in buzunare. Eu de ce nu comentez nici un medic ? Pentru ca nu am dat spaga. Ia sa vad de curiozitate daca nu dati spaga unui medic acesta nu va mai opereaza ? De ce nu recunoasteti ca spagile le dati medicilor NU CA SA VA OPEREZE CI CA SA VA DEA CONCEDII MEDICALE fara ca sa suferiti de vreo afectiune ?

Si ce va intereseaza pe voi ca Aelenei trage pe nas ? Trage pe banii vostri, pe sanatatea voastra ? Sau va e ciuda ca nu aveti si voi
18.1  RE: Mancatori de r@h@t trimis de
(24 sep 2008, 14:03:10
banii lui Aelenei ? Si apropo !!! V-a luat cu forta Aelenei de pe strada ca sa va bage cu forta in restaurantul lui si sa va faca la buzunare ?

Acu catva timp i-ati umplut de rahat pe patronii de la Chagall, i-ati lasat in pace pentru ai toca pe "stranieri", medicii din Suceava toti sunt niste nenorociti pentru voi, l-ati balacarit pe dl.Rozopol (care cica e evreu...HA HA HA ce prosti sunteti). Sa nu-l uitam pe dl.Braicu.Daca da alzheimerul peste voi si nu mai stiti cine sunteti sigur va veti umple de rahat. Singuri. Cu manutele alea doua cu care scrieti tot felul de mizerii in ziare.

Oricum nu stiu ce e cu articolul asta de doi bani. Am observat ca "ziaristilor" de la Monitorul le place din ce in ce mai mult mahalaua. Au o satisfactie deosebita sa scrie cate un articolas si sa va vada pe voi cum va scoateti ochii si va umpleti de rahat.

Inainte de a mai comenta despre cineva, uitati-va in oglinda, in bulentin, in carnetul de note si dex la cuvantul respect.
18.2  RE: Mancatori de r@h@t trimis de
(24 sep 2008, 14:23:51
eu nu am fost acolo fortat de nimeni ,nu stiu al cui e restaurantul ,dar lasa foarte mult de dorit: mesele zoite cu un spalator infect , murdar la baie ,fetele ce servesc sunt nescolite,mi-au adus un tiramisu taiat stramb si cu gust alterat.

apa minerala m-a scapat de sila ce mi s-a facut !

18.3  RE: Mancatori de r@h@t trimis de
(24 sep 2008, 14:43:47
YoYo drag..." HA HA HA ce prosti sunteti " ...inevitabil iti scriu..." hahaha ce prost esti" ...si inainte sa fi scris ar fi fost bine sa te gandesti ca jignirile tale adresate tuturor celor care isi exprima o opinie sunt nefondate..si nu inseamna ca toti sunt copilashi cu muci..

Acelasi lucru iti recomand si tie : "Inainte de a mai comenta despre cineva, uitati-va in oglinda, in bulentin, in carnetul de note[ de pe vremea cand erai pe bancile scolii] si dex la cuvantul RESPECT." DA YOYO...MARE cuvant...respect...
19.   :)) trimis de
(24 sep 2008, 13:44:33
au vorbit inadaptatii societatii...
19.1  RE: :)) trimis de
(24 sep 2008, 17:41:16
Uitasem sa ma prezint la ultimele 2 comentarii, sant fosta sotie, invidioasa.
20.   CE ATATEA BESI PE CAPUL LUI ASTA... trimis de
(24 sep 2008, 13:48:41
se vede ca de cand la lasat nevasta se duce totul de rapa.afara cu el de acolo si sa mai lase din besini si din pungile de faina
20.1  RE: CE ATATEA BESI PE CAPUL LUI ASTA... trimis de
(24 sep 2008, 14:35:04
Mare adevar ai grait prietene,asa este de cand sa despartit de sotia lui tot la vale se duce ,de la lume stim ca sotia lui tinea si clubul si spalatoria aia ,el era mai non stop cu zdrentele din oras la "giugiulit".Acum are si procese ,ca na trebuie sa ii dea jumatate si femeii,ca asa zice legea...Viorele draga te cam duci la vale,asta e adevarul ,incerci si tu sa mai scoti cate o para chioara de la proprietarul spatiului de "la fitze".Reorienteaza-te omule ca e naspa.ciao

'
20.2  RE: CE ATATEA BESI PE CAPUL LUI ASTA... trimis de
(24 sep 2008, 17:42:37
Uitasem sa ma prezint la ultimele 2 comentarii, sant fosta sotie, invidioasa.
20.3  RE: CE ATATEA BESI PE CAPUL LUI ASTA... trimis de
(24 sep 2008, 17:51:51
Mai ieri mare patroana fitzoasa, azi angajata la pensiunea Lidana , servitoare, SOARTA........
20.4  RE: CE ATATEA BESI PE CAPUL LUI ASTA... trimis de
(24 sep 2008, 18:28:56
Auzi mai ala de mai sus, eu sunt avocat, am invatat si am intrat in Baroul Suceava. Daca va prind ca nu imi platiti notele de plata la Lidana, va dau in judecata si va port prin tribunale. Vedeti voi.
21.   Mi-a fost cel mai greatza din viata mea! trimis de
(24 sep 2008, 14:12:50
cea mai rea pizza,cele mai sictirite chelnerite iar la W C era capacul stropit cu urina ,fara servetele ,fara sapun !!

m-a servit o buboasa cu un coctail si a cazut portocala pe masa :FLEOSC ! nu mi-a adus servetel macar i-am cerut de vreo 4 ori(nu mai zic sa aduca alta felie de portocala)

e amenajat frumos,dar servirea si produsele J A L N I C !

niciodata nu mai merg acolo si nu cunosc patronii dar nici nu ma intereseaza
22.   Mi-a fost cel mai greatza din viata mea! trimis de
(24 sep 2008, 14:17:22
cea mai rea pizza,cele mai sictirite chelnerite iar la W C era capacul stropit cu urina ,fara servetele ,fara sapun !!

m-a servit o buboasa cu un coctail si a cazut portocala pe masa :FLEOSC ! nu mi-a adus servetel macar i-am cerut de vreo 4 ori(nu mai zic sa aduca alta felie de portocala)

e amenajat frumos,dar servirea si produsele J A L N I C !

niciodata nu mai merg acolo si nu cunosc patronii dar nici nu ma intereseaza
23.   Nesimtirea chiriasului trimis de
(24 sep 2008, 14:39:22
Nesimtitul asat de Aelenei mai are si tupeu ... Auzi la el dupa ce e dator la Eon Gaz si Electica , mai face si gat ca e curat precum toaleta de la Fitze ...

Ii fuge terenul de sub picioare si se agata ca disperatul de ultima craca , care nu e a lui ...

Sa-si vanda tancul ala de BMW seria 7 , si asa nu-l mai conduce din N motive rutiere .

Cica o sa aduca martori , el evazionistul numarul 1 cu Office-ul sau de tot rahatul ...

Poate o sa-l aduca pe Coata , un bun prieten de al sau care sta la racoare .

Sa-si ia barnele de lemn si bucataria in spinare si sa se mute la Tosacana , o alta prastie de restaurant marca Aelenei !

24.   Pt domnu YO YO trimis de
(24 sep 2008, 14:42:17
sa moara maicata ca n-ai fost tu pe acolo? sigur esti trimis lui viorellaughing)))))))eu nu sunt copil sunt barabt in toata firea asa ca nu cred ca pe acest forum scriu numai copii . si in legatura cu doctorii te-ai abatut prea tare de la sibiect cred ca esti putin defect la mintewinking cat despre patronul ala sa o lase mai moale cu smecheriile si sa fie corect in a plati chiria acelor oameni si alte dari catre stat. FUTZE=RAPANOSEALA SI PROASTE CARE NU STIU SA SERVEASCA.
24.1  RE: Pt domnu YO YO trimis de
(25 sep 2008, 12:38:46
Pe dl. Aelenei nu-l cunosc decat din vedere. Am o data sau de doua ori in Office. Am preferat sa joc darts la parter decat sa ascult house. Asta se intampla acu vreo 4-5 ani.

Apropo de defectiune la sistemul de gandire de la mansarda...trap la un specialist care ar putea sa te faca sa intelegi ce am vrut eu sa spun. Daca nici acesta nu va fi in stare sa stii ca ma voi stradui tare tare sa-ti desenez.Poate asa vei reusi si tu sa intelegi faptul ca YO m-am legat de toti carcotasii care umplu de rahat pe toata lumea si la care tot le pute. Oricine ar face orice lucru care sa tinda la perfectiune, intotdeauna se gaseste cineva sa comenteze.

P.S.Ar fi FOARTE bine pentru tine daca nu te-ai lua de mama mea caci nici eu nu m-am luat de mama ta.
25.   PT DEMOLARE trimis de
(24 sep 2008, 14:48:17
BAI AD BIEN AI ZIS MAI SUS...DUPA CE IL VEZI CU MASINA AIA PRIN ORAS SI CE FIGURI ARE PE EL SI CAND INCOLO EL E DATOR DE PUTE !!!!!!!!!! MAI ARE SI TUPEU JEGOS PE DEASUPRA SA SE PUNA IN GURA CU PROPRIETARUL.....SA FIU IN LOCUL LA OMUL ALA DA IL DADEAM AFARA CA PE UN MAT CACACIOS DE ACOLO. AFARA CU EL!!!!!!!
26.   Jos coruptia trimis de
(24 sep 2008, 14:51:02
De ce nu i-au taiat curentul? ce asteapta domnii de la EON? nu sunt cumva se coase ceva cu ata alba prin spate? rusine mare
27.   Realitatea din strada trimis de
(24 sep 2008, 15:03:17
Aprorpo de EON ...poate faceti un control la punctul de transformare din Obcine de langa Office ... Penrtru ca evazionistul fitzos fura curent pentru pocnitorile sale de locaruri in stil mare !

Iar ala din primarie care a aprobat asfalatarea din bani publici in fatza la Offices , sa-si traga un glont in cap , daca nu vrea sa-i dea primarul un sut in fund !

Nesimtitiii din Primaria SUCEAVA nu sunt in stare sa asfalteze sau sa carpeasca intarile din cartierul Obcine , in care ne rupem masinile , si aici ma refer la strada Bistritei de la Biserica pana la Metro si partea de la intare de pe Dornelor dinspre Calea Obcinilor . Bine ca sunt bani de asfaltatat in alta parte !
27.1  RE: Realitatea din strada trimis de
(24 sep 2008, 20:28:00
deci cei care nu iau apararea sau cei care nu au internet si sa raspunda e clar ca sunt niste taranoi handicapati mintal care cind sau vazut la oras prima data sau dus fitze
28.   Dupa razboi trimis de
(24 sep 2008, 15:17:25
cu toate ca nimic nu era bun si el era un hot asa cum toata lumea scrie aici , ....crasma mergea de minune ...era plin tot timpul ....Sa inteleg ca doar cei care scriu aici sunt eleganti si emancipati si nu se coboara la un asemenea nivel , iar ceilalti suceveni sunt ...asa cum sunt de merg la o asemenea crasma ? deci piata consumatorilor din Sv e de nivelul asta ! ..........voi ce scrieti de rau dupa ce a-ti petrecut prin ofice si a-ti crapat de v-ati **** pe voi 2 veri pe la fitze va doresc un vesnic ......BOTUL CALULUI.
29.   Prieteni si dusmani trimis de
(24 sep 2008, 15:24:21
Viorele !

Te-au ajuns blestemele Gabrielei !

Unde-i PUPU sa te scarmene ... el marele PDList cu amanta .

De, cladirea nu mai era de la Castor si sa ti-o vanda pe nimic cel care a falimentat CASTORUL .

Uricecu lui peste PDList e prea preocupat cu alte falimentari , nu se stie poate si cu a ta .
30.   Greta trimis de
(24 sep 2008, 15:25:29
santeti niste fraieri de forumisti ofticati toti care nu va pricepeti la nimic altceva decat sa postati niste comentarii de ****cat
31.   Asa e bine trimis de
(24 sep 2008, 15:41:20
Era un banc pe vremuri LOCAL DE ****, PATRON DE ****.
32.   Nu va bucurati trimis de
(24 sep 2008, 15:55:26
oricum isi deschide la fitze 2 langa pub chaggalwinking
33.   URGENT trimis de
(24 sep 2008, 16:33:37
FACETI O PARCARE IN LOC DE ,,LA FOAMFE,, CA M-AM HRANIT DE TALENTATI (= MATI CACACIOSI) CARE PARCHEAZA NEREGULAMENTAR!
34.   RESTAURANTUL :LA FITZE trimis de
(24 sep 2008, 17:42:38
SERVIRE CANCI

PERSONAL NECALIFICAT SI CU UNGHII NEGRE {MIZERIE}

HALEALA DE DOI LEI

BUCATARIA INTERIOR JALE

INAUNTRU PRAF... SI PULBERE

BAUTUTA CONTRAFACUTA

PIPITE DE DOI BANI
35.   Info trimis de
(24 sep 2008, 17:52:13
casa aceea a costat 65mii euro,acum se va vinde la un pret de cateva milioane urmand ca in scurt timp acolo sa apara un sediu-spatiu de birouri cu mai multe etaje.aicea e interesul lor.....etc...neinteresant!
36.   Da trimis de
(24 sep 2008, 18:22:55
cine a zis mai sus unghii negre mare dreptate a avut, intr-o zi una duhnea a transpiratie....restu....
37.   Gjh trimis de
(24 sep 2008, 18:23:18
apare fitze 2 langa total chagall
37.1  RE: Gjh trimis de
(24 sep 2008, 18:45:03
Aceiasi bomba sanitara ...

De fapt va fi tot o singura pubela Fitzoasa , pentru ca cea din Centru va fi demolata de proprietarul cladirii ..

Daca doriti o turta coapta bine si ornata cu doua masline si trei grame de mozzarela expirata , stiti adresa stabilimentelor marca Aelenei...Fitze si Toscana.

Riscati-va stomacul cu experimente nereusite - culinare , impachetate in carton de la Ambro !
38.   Ce e cu voi trimis de
(24 sep 2008, 19:20:31
mai dava naibii.aia nu e buna ,aia nu e buna,ospatarite sictirite ,jeg ia mai dava in p...mea de taranoi.daca nu va place nimic ce naiba mai cautati de va curg muci toata ziua de dim pana noaptea acolo?bai boilor eu daca merg undeva si nu imi place nu mai merg si a 2 oara idiotilor.voi sunteti niste imbecili care au bani de la mama nu au ocupatie si noroc ca se mai intampla ceva prin suceava voastra de **** ca mai puteti manca si voi la rahat ca doar e moca.cat despre ospatarite lasatile naibii in pace!vreti sa va vb frumos cand vin la masa nu?va spun buna ziua dar voi sunteti prea besinosi sa le auziti da pai sa le raspundeti,asa ca faceti pasi in p... mea.iar pe viorel lasatil in pace ca noroc de el ca mai av si voi ceva in suceava asta de ****
39.   AFARA CU EL trimis de
(24 sep 2008, 19:33:57
BBULEA,PROPRIETARUL FACE CE VREA CU CASA LUI POATE SA FACA SI ZGARIE NORI CE AI TU CU EL? SI CAT A DAT PE CLADIRE IAR NU CONTEAZA BIEN CA A STIUT CAND SA CUMPERE SI EC SA CUMPEREwinking .ASTA DACA E RAU DE PALAT SI NU PLATESTE CATE 3 LUNI CAT O SA MAI RABDE SI PROPRIETARUL ALA?!!! ORICUM IL DA AFARA SI NU-I MAI PRELUNGESTE NII UN CONTRACT NIMIK. CAT DESPRE FITZE 2 O SA FEI LA FEL DE JALE CA FITZE 1 . DACA ERA GABI NU MAI AJUNGEA VIOREL AICI ,DAR NU TOATE SUNT CA EA...EA ERA INFIDELA DA ADUCEA BANUL . ASTA CU CARE E POATE II FIDELA DA II PAPA BANII...GATA CU DISCUTIILE ASTEA CA NU ARE ROST SA BAGAM IN SEAMA PREA MULT SI DEJA AM FACUT-O .
40.   Fitze de doi bani... trimis de
(24 sep 2008, 19:35:25
Am fost la fitze cand s-a deschis cu cineva sa vad cum e, am luat cate o halba de heineken... Dupa ceva timp vroiam sa luam si niste mancare, am facut semn la chelneri dar nu a venit nimeni. S-a terminat berea, dar tot nu a venit nimeni.... Dupa vreo 25 de minute de stat la masa ignorati de chelneri, ne-am hotarat sa plecam. Din pacate nu venea nimeni sa ne faca nota, asa ca am mai asteptat oleaca, dar cand tot nu a venit nimeni, am pus banii sub halba si am plecat... cativa metri mai incolo la Taco Loco.

A fost prima si ultima data cand am fost la fitze
41.   El trimis de
(24 sep 2008, 19:43:26
treaba e ca cei care se baga in seama si fac tot felul d comentarii de*****nu au in primul rand un chior in buzunar daramite sa fi realizat ceva la in viata lor de***** si care mai beau din cand in cand cate o bere la doi litri pe vre-o banca prin parc si se li se da posibilitatea sa faca pe analistii aici pe forumul asta,huooooo fraierilor,imi pare rau ca sant nevoit sa traiesc in aceasi urbe cu ****tii astia
42.   :))))))) trimis de
(24 sep 2008, 19:52:42
moaaama si sa va mai zic ca acolo gasititonguerieteni sau animalute de casa de la sorecuti pana la guzgani propabil dar sigur soricei gasiti
43.   Viorele bou ai fost trimis de
(24 sep 2008, 20:32:15
A venit timpul sa intarce balaia, ai profitat cam mult
44.   Fitzosii sucevei trimis de
(24 sep 2008, 22:05:07
unde o sa mai mearga tantar balon si motan fitosii sucevei ?laughing)
45.   Rapanosii trimis de
(24 sep 2008, 22:13:11
rapanosi cu fitze
46.   Anti-fitze ,pro-latino trimis de
(24 sep 2008, 23:09:23
Al,ale,ale aleooo?Adunarea la Latinoooo!.....ce misto e la Latinooo...!
47.   Asdf trimis de
(25 sep 2008, 00:58:59
vreti bautura contrafacuta? serviti la total chagal specialitatea casei : santal cu apa, fmm de jegosi
48.   !!! trimis de
(25 sep 2008, 09:14:25
CHISCO AELENEI !!!!
49.   Este un drogat trimis de
(25 sep 2008, 09:29:47
se drogheaza acolo multa lume,am vazut si eu de cateva ori...in frunte cu viorel... dar asa zisa politie nu face nimic...
50.   SA MORI TU? trimis de
(25 sep 2008, 13:16:25
SA MORI TU DISTRUSULE?MACAR STII CUM ARATA DROGURILE BOULE?NA DA TRB SA COM SI TU CEVA CA ALTFEL NU MAI TREC ZIUA ASA FRUMOS,NU?
51.   PARDON trimis de
(25 sep 2008, 13:18:00
PARDON DISTRUSO))):

52.   La fel trimis de
(26 sep 2008, 13:54:28
nu cred ca treaba cu datoriile este a noastra a clientilor.Pe noi ne doare calitatea produselor pe care le consumam la FITZE .Sunt si alte asa zise RESTAURANTE si TERASE unde problema calitati este mai mare decit la FITZE.La noi in SUCEAVA nu poti sa stai linisti pe o terasa ca vin muschiulosi .Daca vi inaintea lor si ei dupa tine tot ei sunt serviti primi .Ospatari dau din umeri.Deci asta este valabil pentru toate restaurantele mai asezate spunem NOI.Grija calitati produselor este a anumitor INSTITUTI DE STAT care iau baniiiiiii degeaba si spaga pe dreptate[ adica firmele nu sunt in regula si dau spaga ].Nu toti sunt la fel.
53.   Sa va fie rusine trimis de
(26 sep 2008, 19:24:18
indrazniti sa comentati knd toti sunteti prezenti de dimineata pana-n noapte acolo?e usor sa te bucuri de nekzul altuia nu-i asa?nu va place nimic niciodata dar veniti zilnic.la personalul de acolo v-ati gandit nesimtitilor?sunt tineri kre lucreaza k sa se intretina si sa termine o facultate nu de bani gata k voi,distrusilor kre sunteti!lor le este usor sa suporte fitzele voastre,ironiile si comentarile de doi bani?dak nu va place nu mai veniti k se lipsesc ei de asemenea clienti!si dak mankrea e de rahat si servirea proasta cum va explikti voi faptul k e plin tot timpul?si apropo de bai:dak ati avea bun simt n-ar mai fi dezastru dar voi invatati sa stranga mama dupa voi nu stiti nici makr sa folositi toaleta.sa va fie rusine k aveti tupeul sa comentati copiii prosti si fara minte ce sunteti!!!fitzele merge in continuare!!!bravo lor si rusine voua!!!
54.   I-a m-ai duceti-va dracului trimis de
(26 sep 2008, 20:29:05
sunteti niste distrusi toti cei care sunt invidioasi. bai,oamenilor dk nu va place la fitze,nu mai veniti,duceti-va la BOTUL CALULUI....si servirea este f buna,dar pe voi astia cu basini,cine sa va serveasca? fitzele nu o sa se inchida spre fericirea voastra...ha ha ha

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei