Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nu a scăpat

Arestat de pe patul spitalului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Poveste cu sfârşit nefericit pentru tânărul împuşcat de poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc după o urmărire ca-n filme pe străzile municipiului de la poalele Rarăului. După ce a încasat un glonţ în omoplat, Dragoş Ionescu va trebui să stea şi în arest pentru cel puţin 29 de zile, în urma unei hotărâri luate ieri de magistraţii de la Judecătoria Suceava.

 

Pentru Dragoş Ionescu, un tânăr de 26 de ani din municipiul Suceava, ultimele şapte zile au fost cele mai negre din viaţa sa. Acum o săptămână, el a fost implicat într-un eveniment în urma căruia poliţiştii l-au împuşcat.

Adus la Spitalul Judeţean Suceava, Dragoş Ionescu a fost operat pentru ca rana provocată de glonţ să nu-i pună viaţa în pericol. Medicii au intervenit chirurgical şi a doua oară asupra omoplatului afectat de împuşcătură, iar după ce starea de sănătate s-a îmbunătăţit, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava l-au audiat pentru a afla întreaga poveste a incidentului din ziua de 17 septembrie, precum şi cum a ajuns Dragoş Ionescu să conducă un autovehicul furat.

În final, oamenii legii au stabilit că Dragoş Ionescu se face vinovat de două infracţiuni de furt calificat, una privind autovehiculul marca Opel Astra Caravan, şi a doua pentru furtul plăcuţelor de înmatriculare de la un VW Polo parcat pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc.

Propunerea de arestare formulată de poliţişti şi procurori a fost însuşită de magistraţii Judecătoriei Suceava, care, în cursul zilei de ieri, au decis să emită un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Dragoş Ionescu. Soluţia de ieri poate fi contestată cu recurs la Tribunalul Suceava.

 

Păzit de mascaţii poliţiei la uşa salonului

Pentru că starea de sănătate încă nu-i permitea să părăsească spitalul, Dragoş Ionescu se afla ieri încă într-un salon al Secţiei de Chirurgie. Poliţiştii şi-au luat măsuri pentru a nu avea surpriza ca tânărul să dispară, şi au instalat la uşa acestuia o pază temeinică.

Doi luptători din trupele Detaşamentului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă au asigurat paza lui Dragoş Ionescu, care va afla azi de la medici dacă va mai rămâne în spital sau dacă starea sa de sănătate îi permite să suporte regimule de detenţie din arestul Poliţiei Suceava.

 

Ţurcă, mai norocos

Graţian Ţurcă, de 29 de ani, celălalt individ cu care se presupune că Dragoş Ionescu a comis cele două furturi, a scăpat fără mandat. Ţurcă a fost mai norocos şi în timpul urmăririi de la Câmpulung Moldovenesc, când s-a predat înainte ca poliţiştii să-l împuşte.

Cei doi suceveni au fost surprinşi săptămâna trecută de un echipaj al Poliţiei Rutiere Câmpulung Moldovenesc într-o maşină care avea numere de înmatriculare furate.

Oamenii legii au încercat să-i legitimeze pe Ţurcă şi Ionescu, numai că maşina condusă de ultimul a plecat în trombă. Încercarea disperată a lui Dragoş Ionescu de a scăpa de urmăritori nu a reuşit. După o urmărire de 5 km pe străzile oraşului, poliţiştii au reuşit să blocheze autovehiculul marca Opel Astra Caravan, moment în care cei doi suceveni au încercat să fugă în lunca râului Moldova.

Agenţii de poliţie i-au somat şi, după ce au tras focuri de avertisment în aer, au îndreptat armele spre fugari. Un glonţ l-a lovit în omoplatul drept pe Dragoş Ionescu, iar colegul său a renunţat să mai alerge şi s-a predat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat de pe patul spitalului.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Arestat de pe patul spitalului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DREPTATE trimis de
(24 sep 2008, 12:51:36
Felicitari justitiei cat si politiei.Doar asa se vor mai opri din furat .CU FOCURI DE ARMA
2.   Spinzurat in spital trimis de
(24 sep 2008, 19:56:51
Ce pazit de politisti.?trebuie spinzurat in spital sa se invete minte ghiorlanul sa nu mai fure.
3.   Nenorocitii de hoti trimis de
(24 sep 2008, 23:34:56
uzul de arma ar trebui facut mai des. bravo politistilor, sa nu mai comenteze unii ca nu isi fac treaba.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei