Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Weekendul trecut

Număr record de amenzi pentru lipsa centurii siguranţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control în trafic a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, organizată la finele săptămânii trecute, timp de trei zile, pe raza întregului judeţ, a dus la aplicarea unui număr record de amenzi pentru lipsa centurii de siguranţă. Oamenii legii au întocmit un număr de 840 de procese verbale de contravenţie pentru această abatere, fiind sancţionaţi şoferi, dar şi pasageri din maşină.

Au fost amendaţi 621 de conducători auto, 154 de pasageri care se aflau pe scaunul din dreapta faţă, şi 47 de pasageri aflaţi pe bancheta din spate. De asemenea, 18 amenzi au mai fost acordate pentru copii care nu aveau ataşată centura de siguranţă.

Controlul de la finele săptămânii trecute, cel mai amplu de până acum pe linia  conştientizării conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, are drept scop creşterea procentului celor care circulă cu centură, acesta fiind unul dintre obiectivele Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava.

Conform legii, toţi conducătorii auto prinşi fără centuri de siguranţă s-au ales cu câte două puncte de penalizare şi cu o amendă de 100 de lei, reprezentând două puncte de amendă, pasagerii primind doar sancţiunea de 100 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Număr record de amenzi pentru lipsa centurii siguranţă.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Număr record de amenzi pentru lipsa centurii siguranţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Baba se piaptana trimis de
(24 sep 2008, 11:26:50
in municipiul suceava se circula bara la bara si intre burdujeni si centru se face o ora.! militienii scrupulosi dau amenzi celor ce nu-si pun centura, nu care cumva sa se accidenteze rulind prin oras cu fantastica viteza de 5 km/h. stau cite 5-6 curcani pe la semafoare "dirijind"(citeste deranjind)circulatia si noi mergem ore intregi in coloana.
2.   Esti naiv soferule trimis de
(24 sep 2008, 12:03:39
citeste cum trebuie ca sa intelegi, nu era vb de o actiune desfasurata in mun Suceava,ci in INTREG JUDETUL iar de politisti care is in intersecti si DIRIJEAZA daca sunt nu e bine daca nu sunt tot nu e bine..daca s-ar putea ca ei sa se apuce sa faca strazi si autostrazi! Dar asa-i romanul!
3.   1 mai ....muncitoresc trimis de
(24 sep 2008, 12:26:44
bai taximetristule politistule, tu fa-ti treba si atat , lasa romanul sa comenteze , sau trebuie sa fiu asistat de un politist dupa mintea ta . Fiecare i-si face treaba iar altii comenteaza ce e asa rau in asta ? vrei sa fim toti intr-un singur gand , de ....impliniri marete ?
3.1  RE: 1 mai ....muncitoresc trimis de
(24 sep 2008, 23:19:44
Nu am zis ca trebuie sa fim asistati de cate un politist(nu stiu de unde ai inteles asta)eu doar ziceam de oameni astia care nu mai are nimeni cum sa-i multumeasca,toti vrem drepturi dar uitam de obligatii!.....iar pt. TEOCTIST esti un mare nesimtit ! Vocabular de om frustrat!
4.   Pt.sem trimis de
(24 sep 2008, 17:10:43
cand ti-e p.u.l.a.-n git ca paru,poti sa canti ca Dan Spataru ?
5.   Cum oare trimis de
(24 sep 2008, 19:13:57
Cum oare intra toti tembelii pe forum?Acest limbaj suburban ne demonstreaza ori o idiotenie fara asemanare,ori complexul putei mici!!!
6.   Bravo SEM trimis de
(24 sep 2008, 20:23:28
TEOCTIST probabil a putut cinta ca Dan spataru.
7.   CENTURA trimis de
(24 sep 2008, 21:55:41
POLITISTII DE CE NU POARTA CENTURA? LOR CINE LE PUNE AMENDA?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei