Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2008 - Anul XIII, nr. 209 (3890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Viziuni

Un clarvăzător aduce din nou scafandrii să caute copilul înecat la Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un clarvăzător din Iaşi i-a determinat pe reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava să mai apeleze o dată la sprijinul scafandrilor din Constanţa, pentru a-l căuta în zona podului de la Iţcani pe minorul înecat în cursul lunii iulie, în timpul inundaţiilor.

Deşi scafandrii aduşi săptămâna trecută, care au scos la suprafaţă o parte din plăcile de beton sub care se bănuia că s-ar afla cadavrul lui Gheorghe Acsinte (15 ani) şi au scotocit ore în şir, în zona respectivă, fundul râului,   au ajuns la concluzia că adolescentul înecat nu are cum să fie în acel loc, un clarvăzător le-a dat peste cap teoriile.

Potrivit prim adjunctului şefului ISU Suceava, colonelul Ion Burlui, în cursul săptămânii trecute, a fost contactat telefonic de un clarvăzător din Iaşi, care i-a spus că a citit în ziare despre copilul înecat şi vrea să-şi ofere şi el sprijinul.

„A sunat la 112 şi a făcut rost de numărul meu de telefon. I-am spus să vină la Suceava şi am fost cu el, la începutul acestei săptămâni, în locul în care s-a înecat adolescentul. Mi-a spus că e încă acolo, sub un copac care s-a prăbuşit în apă. Mi s-a părut cu bune intenţii... Mai verificăm şi această ipoteză”, ne-a declarat, ieri colonelul Burlui.

De la începutul operaţiunilor de căutare, în zona podului de la Iţcani, au fost aduşi nu mai puţin de 13 scafandri, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, cinci din cadrul serviciilor pentru situaţii de urgenţă din judeţele Mureş şi Bihor, trei de la societatea Hidroelectrica Neamţ şi cei patru de la Constanţa.

Gheorghe Acsinte a dispărut la data de 25 iulie a.c., în timpul inundaţiilor, după ce platforma de măsurare a nivelului râului Suceava, pe care minorul se afla, s-a prăbuşit în apă, din cauza debitului foarte mare al apei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un clarvăzător aduce din nou scafandrii să caute copilul înecat la Iţcani.
 Vizualizări articol: 1981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Un clarvăzător aduce din nou scafandrii să caute copilul înecat la Iţcani3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O idee nebuna trimis de
( 5 sep 2008, 11:19:02
poate traieste...? Poate l-a gasit cineva si-l tine inchis pe undeva, pentru a-l "comercializa" peste granita...?
2.   Ce inseamna CLARVAZATOR? trimis de
( 5 sep 2008, 11:20:20
sau face parte din categoria paranormalului?Sau e o ramura din medicina studiata 11 ani in medicina si n-am auzit de ea?Astept un raspuns civilizat din partea spitalului care-si simte imaginea patata.Dar cum traim in romanica noastra nu m-ar surprinde nici un raspuns abstract sau aici tine de sfera fetelor bisericesti ca probabil apartine lor si mi-ar aprinde nustiu ce luminari nustiu pe unde si noroc ca m-ascund in spatele anonimatului de pe calculator ca altfel m-ar vedea si pe mine.Apropo la art. de ieri cind cond. spitalului acuza lumea de pe forum ca se ascunde in spatele anonimatului de ce nu a recurs la aceste servicii clarvazatoare?
3.   O parere trimis de
( 5 sep 2008, 11:25:19
Daca e apa curgatoare, e f. posibil sa fi fost luat de apa la vale. Cadavrul nu-i obligatoriu sa se afle sub pietre. Depinde de forta cu ca l-a impins apa, stiind ca baiatul era deasupra si avea greutatea mult mai mica decat bucatile de platforma ce s-au prabusit.
4.   Hai ca-ti explic eu,pt. egal trimis de
( 5 sep 2008, 12:56:21
...nu de alta dar si-ar pata si fetele bisericesti imaginea si asa destul de patata in frunte cu prefericitul pimen care ii multumim pe aceasta cale ca nu mai are pretentii la padurile bucovinei,el nici macar de pe aici fiind.Respect,
5.   Problema dificila trimis de
( 5 sep 2008, 13:47:28
acum e greu sa traiesti cu constiinta impacata si sa ii privesti in ochi pe parintii acelui copil, daca nu esti pe deplin convins ca ai facut tot ce era de datoria ta ca sa-l gasesti.

cu toatea astea, poate ar trebui ca inspectoratul de urgenta ar trebui sa nu mai angajeze oameni atat de deschisi la minte incat sa le cada creierul din cap, si care sa judece inainte sa actioneze dupa basinile mentale ale unui "clarvazator"/
6.   T trimis de
( 5 sep 2008, 15:02:30
Copilul a fost gasit IERI, chiar SUB UN COPAC PRABUSIT in apa !!! Monitorul are nevoie de clarvazatori sa le spuna ce s-a intamplat IERI !
6.1  RE: T trimis de
( 5 sep 2008, 16:42:35
Daca ceea ce spui este adevarat, probeaza cu ceva, ca asa pe niste vorbe nu stiu ce sa mai cred. Ar fi bine sa fie adevarat.
7.   Du-te si te-ascunde EGAL trimis de
( 5 sep 2008, 15:46:55
EGAL, este foarte usor sa faci bascalie de alti oameni , dar este mai greu sa incerci sa-i intelegi.Cu unii ca tine a functionat cred, Inchizitia si sistemele totalitare.Tu crezi doar ce vezi.Nici ultasunetele sau microundele nu se aud sau vad si totusi exista si sunt puse in slujba si binele unora ca tine.Cred ca ceva moderatie si intelegere nu iti vor face rau.
8.   De la egal pt. cititor... trimis de
( 5 sep 2008, 16:09:23
...da nu o sa-mi pierd mult timpul cu tine ca insuti prin ce ai scris te contrazici .Asa ca daca incerc sa-mi spun opinia in mod civilizat nu o sa ma ascund nicaieri,iar cit priveste ce ai vrut sa-mi spui in legatura cu ultrasunetele si microundele cred ca nici tu nu ai inteles ce ai vrut sa spui.Mentalitate de evul mediu la romani dealtfel.
9.   . trimis de
( 5 sep 2008, 21:01:23
nimeni nu vede clar - toata lumea-i in ceata(cu mici exceptii). nici cei care afirma ca "vad", nici cei care ii cred - da, intradevar mentalitate de evul mediu - curat murdar! dupa teoria probabilitatilor e posibil sa fie gasit sub ceva - copac, vegetatie etc din apa, doar astea pot bloca ceva sa nu se duca la vale.

dar cei ce cred in extrasensi sunt dusi rau la vale cu pluta, cu lemnele, cu ce-o mai fi. fiti cuminti, oameni buni + desteapta-te romane! asa se tot canta si tot degeaba!
10.   Cei din Evul Mediu erau mai inteligenti ca tine! trimis de
( 6 sep 2008, 10:39:51
EGAL , daca ma contrazic,arata si unde fac lucrul acesta, nu arunca iar vorbe la intamplare doar ca sa-ti aperi orgoliul ranit.Si pentru ca vad ca nu ai inteles nimic din primul meu comentariu, o sa-ti explic.Tu il luai in ras pe clarvazator si pe cei care ii acordau credit si aruncai in derizoriu clarviziunea.Cum poti da tu un verdict asupra clarviziunii si cu ce argumente, in afara bascaliei ?Stii ca politia multor state civilizate se ajuta de acesti clarvazatori si rezolva foarte multe cazuri unde logica se opreste ?Eu am vrut sa-ti spun ca sa ai mai multa moderatie .Acum o suta si ceva de ani in urma daca spuneai cuiva ca exista ultrasunete sau microunde nu te credea pentru ca voia o dovada sau te lua in ras.Dar totusi asa cum constati si tu acum, ele exista!Si cei ca tine au gresit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei