Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2008 - Anul XIII, nr. 209 (3890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Scandal

O doctoriţă i-a tăiat curentul de la cabinet unei colege

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cele două doctoriţe de familie din satul Măriţei, comuna Dărmăneşti, au intrat în conflict deschis de la factura la curent, una dintre ele tăindu-i celeilalte energia electrică. Pacienţii cadrului medical rămas fără curent la cabinet s-au adresat redacţiei noastre, nemulţumiţi că neînţelegerile dintre cele două îi afectează pe ei.

 

Dozele de vaccin, aduse de peste drum

Cele două doctoriţe aflate în litigiu sunt Domnica Şveduneac şi Liliana Florea. Prima, care are cabinetul la parterul dispensarului din sat, este cea care a tăiat curentul colegei, care are cabinetul cu un etaj mai sus. 

„A fost un contor electric jos, la care eram racordate noi două, plus medicul stomatolog. Recent, dentistul, sătul de reproşurile doamnei Şveduneac, şi-a pus contor electric separat. Tot timpul ne trimitea facturile să le plătim numai noi. Când m-am dus la ea cu o factură, să achite o sumă şi dumneaei, a început scandalul şi a chemat un angajat de la E.ON care mi-a scos siguranţa şi m-a lăsat fără curent” este versiunea doctoriţei Liliana Florea, cea rămasă fără energie electrică.

Pacienţii au de suferit din mai multe motive. Lista cu medicamentele compensate, aflată în baza de date a calculatorului, nu poate fi accesată, iar copiatorul nu mai poate fi nici el folosit. În lipsa frigiderului, dozele de vaccin au fost mutate în casa unei asistente care locuieşte în zonă, fiind aduse la cabinet când este nevoie de ele.

„Am rezolvat parţial problema accesului la baza de date cu un laptop, încercăm să ne descurcăm cum putem. Când avem nevoie de un vaccin, trecem drumul la asistentă şi îl aducem la cabinet”, a explicat Florea.

 

Fiecare cu dreptatea ei

De cealaltă parte, doctoriţa Şveduneac are o altă variantă asupra lucrurilor.

„Şase luni am plătit numai eu factura, nu sunt societate de binefacere. Ne punem contor separat şi am rezolvat toate problemele”, spune femeia, care susţine că regretă situaţia în care s-a ajuns. Doctoriţei Liliana Florea i s-ar putea reproşa faptul că deşi a fost lăsată fără curent electric încă de pe 22 august, marţi 2 septembrie, când reporterii Monitorul au ajuns la faţa locului, aceasta abia se pregătea să trimită o serie de hârtii către E.ON, în vederea racordării la energia electrică.

Cele două doctoriţe stau în chirie în cabinete, aflate încă în proprietatea primăriei din localitate. Ambele spun că intenţionează să le cumpere, condiţii în care această separare este considerată absolut necesară.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O doctoriţă i-a tăiat curentul de la cabinet unei colege.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
O doctoriţă i-a tăiat curentul de la cabinet unei colege2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa fim seriosi trimis de
( 5 sep 2008, 11:14:39
Doamna dr Sveduneac are un comportament dictatorial si face cam ce vrea ea,in functie de starea hormonala de moment,nu cred ca e chiar intreaga la mansarda...Asta cu scoaterea sigurantei e doar una din multele faze urate pe care doctorita le-a facut...Altele si mai tari...Saraca dr Florea,ea isi vede de treaba ei si inghite,pentru ca are foarte mult bun simt...
2.   Cine trateaza ? trimis de
( 5 sep 2008, 12:39:26
Cine sa pricepe sa.i trateze pe doctorii ? Ieri se laudau ca au 11 ani de scoala .Saptamina trecuta se scria ca nu stiu sa comunice intre ei .Atunci noi la cine sa mergem pentru a ne trata bolile ? Sau scoatem de la naftalina leacurile BUNICII ? Acum alta dovada ca nu stiu sa fie colegiali . -Sariti oameni buni.....s.au tacanit doctoriii !!!!!!!!!!!!!
2.1  RE: Cine trateaza ? trimis de
( 5 sep 2008, 13:09:23
ar tb sa-ti tratezi tu in primul rand gramatica ca esti cam analfabeta ! la creierul neted si odihnit pe care il ai te poti trata cu succes la veterinar
2.2  RE: Cine trateaza ? trimis de
( 5 sep 2008, 13:17:24
Mery,nu-ti inteleg ingrijorarea...specimene de-alde tine se trateaza cu succes la domnul doctor Sveduneac...stii tu care,veterinarul!
2.3  RE: Cine trateaza ? trimis de
( 5 sep 2008, 13:39:22
Se observa ca si voi a.ti invatat 11 ani dupa cum v.a sarit tandara . Deci sinteti ca ei ....si cu ei . Analfabeta esti si tu Alina ...se scrie La... nu IA. Eu nu sint analfabeta...am invatat sa scriu....voi nu stiti ce inseamna cuvintul ANALFABET ! Va deranjeaza adevarul ca tratati bolnavii fara pic de umanitate....dovada insasi se vede...m.ati trimis la veterinar. Ce.mi doriti mie sa aveti VOI !!!!!!!!!!!!!!!!! Pina diseara !!!!!! Ca am scris repede si am tastat gresit ...e altceva. Ma tratez singura...dormiti linistiti ca nu luati nici un ban de la mine MACELARILOR -Alina si Bogdan !!
3.   Cine trateaza trimis de
( 5 sep 2008, 13:37:56
Cea ce s-a intimplat acum este floare la ureche fata de antecedentele anterioare ale doamnei doctor Sveduneac, daca dam putin timpul inapoi si ne aducem aminte de dl doctor Merticariu, dl doctor Lazareanu care au trecut pe la acest dispensar si acum sunt mari personalitati, au suferit de pe urma :colegei Sveduneac:, cate cadre tehnice au fost permanent stresate si si-au luat lumea in cap sau s-au pensionat, sau cazul unei doctorite din Iasi careia tot i-a taiat lumina de la apartament.

3.1  RE: Cine trateaza trimis de
( 5 sep 2008, 13:43:39
Pardon ! Sariti oameni buni ....s.au tacanit niste doctori !!!
3.2  RE: Cine trateaza trimis de
( 6 sep 2008, 00:10:18
se vede ca ai probleme grave, esti invidioasa si cred ca te roade ceva.

esti un fel de gica contra si -ti place tare sa te certi ,dar asta nu-i frumos!

pune mana si citeste ceva,asculta muzica ,relaxeaza-te si nu baga toti oamenii (medicii) intr-o oala.
4.   Sveduneac... trimis de
( 5 sep 2008, 14:22:04
Sveduneac e o scursura bolnava mintal. Dupa ce abia a scapat de dosar penal s-a apucat sa ii improaste cu rahat pe cei care au ajutat-o!
5.   Pt.alina si bogdan trimis de
( 5 sep 2008, 16:56:44
mai tirfiflicilor,de doi bani.are dreptate mery.
6.   Doctorilor trimis de
( 5 sep 2008, 18:35:31
n-ai cu cine dle., niste dobitoci cu 11 ani de studii. la sapa cu voi
7.   Pentru ADI trimis de
( 5 sep 2008, 20:01:36
Am 11 ani de studii si am plecat , dar nu la sapa ci la 2.000 km de Suceava. Din cauza unora ca tine vor mai pleca multi
8.   Pt.doctor trimis de
( 5 sep 2008, 21:09:22
unde ai 11 ani de studii, la spiru haret.
9.   E un bou trimis de
( 5 sep 2008, 23:42:58
Pentru DOCTOR! Esti un mare doctor tot asa cum niculai barba e un mare profesor si evident un mare politician! Ma barabula! Esti doctor tot asa cum este si tataia Savescu! Cum adica cine e Savescu? E un natarau care ologeste oamenii pe bani multi! Probabil ca la 2000 km de Suceava esti la fel de bun ca si in Suceava! Esti un ratat! Esti un zero taiat in patru! Iti lipseste omenia si educatia! Pentru voi sunt mai importanti cainii dec�t oamenii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei