Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2008 - Anul XIII, nr. 209 (3890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Ce te faci cu silicoanele astea?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Expansiunea siliconului nu mai poate fi neglijată, el fiind în acest moment principalul locatar al sutienelor ţării, umplând şi menţinând ţepene bastioanele recunoscute ale frumuseţii feminine. Când vechile mamele se confruntă cu uzura, şi siliconul nu mai şade bârzoiat, vine rândul unor noi implanturi, de preferinţă mai belicoase, ca să aibă partea masculină ce strânge în laba lui păroasă. Se-ntâmplă uneori ca, atunci când masculii prind în buze sfârcurile frumoaselor femei, să se trezească în gură cu stropi hrănitori de silicon. Gogâlţ-gogâlţ! Prind bine la digestie.

Casapii esteticiani au muşteriţe tot înainte sub secure. Păcat că, la fel ca la sacrificarea porcilor, nu e şi aici o tradiţie populară care să excludă anestezia. Ce s-ar auzi urletele amatoarelor de frumuseţe contrafăcută!

Dar siliconul nu are doar efect de umplere a sânilor, el fiind îndesat şi în partea din dos, pentru ca bucuşoarele naţiei să cunoască rotunjiri apreciate. S-a dus vremea cântecului popular „Mi-am pus busuioc în păr”, locul său fiind luat de mult mai actualul „Mi-am pus silicon în fund”. Să nu uităm că şi-n buze sunt turnate firicele de silicon, fiindcă dacă fata are gura mai bogată, se simte şi boiaua de buze mai în largul ei.

Păcat că bărbaţii rămân, discriminaţi, în blocstarturi, deoarece destui dintre ei ar avea nevoie de silicon în pectorali, în dos şi-n buze. Uitaţi-vă de pildă la Petre Roman, omul care n-a cunoscut niciodată bucuria de a purta un pulover pe gât, din cauza mult hulitului său deficit. Bietul sex-simbol naţional, la adresa căruia femeile scandau fantasme libidinoase, ce şi-a mai bătut joc presa de el... Să-i fi coincis gloria cu cea a acestui material de umplere, cât de uşor şi-ar fi putut turna silicon, ca să-şi construiască un gât generos şi graţios, aducând cu al unei lebede!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce te faci cu silicoanele astea?.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Ce te faci cu silicoanele astea?4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre nivel trimis de
( 5 sep 2008, 14:37:16
Noi il apreciem pe dl. Mihuleac pentru replicile incisive, verbul inteligent, umorul insidios... Dar ne deranjeaza cind dumnealui "reproseaza" defectele fizice (ex. git scurt) la fel cum deranjeaza unele comentarii care se refera la corpul supraponderal al unei editorialiste sau statura mica a altui editorialist. Il vrem pe Mihuleac deasupra centurii, mai mult, la nivelul circonvolutiilor frontale.
2.   Bravo trimis de
( 7 sep 2008, 16:59:54
Bravo domnule ziarist .Ma bucur ca mai are si altcineva o astfel de atitudine .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei