Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2008 - Anul XIII, nr. 209 (3890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Şofer bătut măr şi prădat de şase indivizi luaţi la ocazie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Mănăstirea Humorului a fost bătut măr şi prădat de şase indivizi pe care i-a luat în maşină, la ocazie. Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 22.00, într-o zonă de drum forestier din satul Poiana Micului.

Din cercetările poliţiei rezultă că victima, Gheorghe M., aflată la volanul unei autoutilitare marca Ford, i-a luat în maşină pe cei şase indivizi la rugămintea acestora. Indivizii muncesc la pădure în zonă şi la acea oră căutau o maşină care să-i ducă la locuinţa în care sunt cazaţi.

La un moment dat, maşina s-a defectat, iar între şofer şi unul dintre indivizi a izbucnit un conflict spontan. Ceilalţi cinci au sărit în ajutorul colegului lor, tăbărând pe şofer. După ce l-au bătut, cei şase au dispărut de la faţa locului, unul dintre ei luând CD playerul din maşină şi 200 de lei găsiţi în torpedou.

Gheorghe M. a fost internat la spitalul din Gura Humorului cu politraumatisme faciale şi cu fractură de antebraţ.

Cei şase indivizi, Elvis G., de 19 ani, Ion S., de 23 de ani, Costel S., de 18 ani, şi Gheorghe N., de 22 de ani, toţi din Păltinoasa, Vasile L., de 50 de ani, din Valea Moldovei, şi Florin O., de 18 ani, din Mănăstirea Humorului, au fost identificaţi imediat de poliţişti, ieri fiind aduşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. Procurorul a stabilit cercetarea lor în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, Florin O. fiind cercetat şi pentru furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer bătut măr şi prădat de şase indivizi luaţi la ocazie.
 Vizualizări articol: 1697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Şofer bătut măr şi prădat de şase indivizi luaţi la ocazie4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu luati animale in masina trimis de
( 5 sep 2008, 17:10:35
Animalele intilnite pe drum nu trebuie luate in masina.Nicio mila.Sa mearga pe jos pina le sar capacele.Mirlanii sint mai rau ca animalele.
2.   Ma trimis de
( 5 sep 2008, 18:06:14
eu inteleg din ce in ce mai greu ce se intampla in suceava. deci pentru talharie cu violenta se cerceteaza in stare de libertate. intrebare: ce se cerceteaza si de ce nu sunt arestati baietii? sau poate nu s-a intamplat asa, nu mai stiu ce sa cred...
3.   Ordinari trimis de
( 5 sep 2008, 18:07:34
la puscarieeeeeeeeeee.....
4.   Rusine trimis de
( 5 sep 2008, 20:32:29
ce au facut acesti indivizi se numeste talharie, deci trebuiau pe loc arestati si bagati la racoare , dar vorba aia dai un ban stai in libertate , pe urma mai intervine si chestia aia ca nu poti suporta regimul de detentie si gata ,ai scapat. Halal judecatori in G-Humorului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei