Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2008 - Anul XIII, nr. 209 (3890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Pană: „Mergem în Cotroceni să dăm goluri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Dacă în precedenta deplasare în Bucureşti nu au avut o evoluţie concludentă în faţa Sportului Studenţesc, sucevenii speră să dea lovitura duminică seara în Cotroceni, în confruntarea cu Progresul Bucureşti. „Aştept o cu totul altă reacţie din partea jucătorilor în această partidă. De această dată mergem la Bucureşti să punem probleme, să dăm goluri şi, de ce nu, să câştigăm meciul. De fapt, acelaşi lucru ni l-am propus şi în jocul cu Sportul Studenţesc din urmă cu două săptămâni, însă din nefericire nu am fost prea inspirat cu aşezarea echipei în teren”, a declarat antrenorul Marian Pană.

Tehnicianul sucevean spune că nu consideră un dezavantaj pentru formaţia sa faptul că partida se va desfăşura în nocturnă şi de aceea preferă un meci la lumina reflectoarelor unuia disputat la ora prânzului, pe o căldură sufocantă. „Referitor la Progresul, am observat că se descurcă mai greu la meciurile pe teren propriu şi de aceea o să le cer fotbaliştilor mei să îndrăznească mai mult în atac. Ştiu că au şi o serie de convulsii interne şi o să încercăm să profităm din plin de aceste probleme ale lor”, a adăugat Marian Pană.

 

S-a rupt Bolohan!

Din păcate, sucevenii nu vor putea utiliza echipa standard duminică seara, în Cotroceni. După ce a bifat abia un joc în tricoul Cetăţii, Mugur Bolohan a suferit o ruptură musculară la antrenamentul de ieri dimineaţă şi a devenit astfel indisponibil pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Două săptămâni va sta departe de gazon şi fundaşul central Dorel Bernard, care s-a accidentat la genunchi în meciul pe care echipa a doua a clubului l-a susţinut duminică, la Boroaia.

În schimb, sârbul Milorad Bukvic are toate şansele să debuteze în echipa suceveană cu ocazia meciului cu Progresul. „Bukvic trage tare la antrenamente pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Are o atitudine foarte bună la şedinţele de pregătire şi se vede clar că  doreşte să-şi aducă aportul la rezultatele echipei. Este conştient şi el că nu poate rezista deocamdată un meci întreg, însă s-ar putea să-l arunc în luptă pe parcurs”, a precizat Marian Pană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pană: „Mergem în Cotroceni să dăm goluri”.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Pană: „Mergem în Cotroceni să dăm goluri”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 5 sep 2008, 13:06:18
Situatia de echipa nu e tocmai roz. E chiar cenusie. Marian Pana nu si-a primit pana in acest moment restantele financiare, in timp ce clauzele contractuale nu sunt luate nici macar in discutie. Mai mult, cei 500 000 de lei pe care pretinde primaria ca i-a aprobat saptamana trecuta nu au ajuns in conturile clubului. Ion Lungu a anuntat ca respectiva suma nu va ajunge la echipa pana cand Marian Pana isi va cere scuze public vis-�-vis de afirmatiile din ultima vreme. Primarul Ion Lungu isi permite sa imparta orgolii pe banii publici, sa-i pana la zid pe toti cei care isi cer drepturile si nu se complac in ordinarul in care se zbate fotbalul sucevean de patru ani.
1.1  RE: ... trimis de
( 5 sep 2008, 13:10:18
Ma astept ca presedinte clubului sa renunte la obedienta si sa-si sustina public antrenorul, intrucat nu rateaza nici o ocazie sa ne reaminteasca ca el este cel care l-a adus pe Marian Pana la Suceava. Eu am impresia ca primarul si presedintele pregatesc debarcarea antrenorului Marian Pana. Atmosfera de acum e similara cu cea existenta la izbucnirea conflictului cu Ioan Radu. Nu le ramane decat sa dezbine vestiarul.
1.2  RE: ... trimis de
( 5 sep 2008, 13:25:18
Galeria nu a protestat pe marginea acestui subiect la solicitatea antrenorului Marian Pana, care a indemnat la calm. Timp de o saptamana nu s-a intamplat nimic. Primarul ne declara cu nonsalanta ca sportul nu reprezinta o prioritate pentru intituatia pe care o conduce, in ciuda faptul ca Areniul are cea mai medie de specatatori din liga secunda, iar sala LPS este neincapatoare la meciurile echipei de handbal. Discutiile dintre oficialii clubului si primarie nu exista. Asa zisa strategie de finantare a echipei de fotbal a fost doar o metoda de a mana boii spre cabina de vot. Acum ce vor... sa'l transforme pe Marian Pana intr-un martir al fotbalului sucevean?
1.3  RE: ... trimis de
( 5 sep 2008, 14:47:03
cred ca nu are bani ca si-au facut un sediu langa CEC BURDUJENI a PDL, modern si mai bine cu banii aia ajutau niste sinistrati care au ramas fara nimic. pe 30 noiembrie sa ma aburiti iar d-le PRIMAR ca sa votez PDL ca odata ma-ti pacalit cu echipa de fotbal si ca mine sant mii de suceveni si cum altii vor strazi asfaltate etc si noi vrem fotbal si am crezut in promisiunile tale si te-am votat . poate santem si noi bolnavi , batrani , necajiti, saraci , amarati si cand venim pe stadion mai uitam si noi de nevoi si necazuri . RUSINE .
2.   Aici e buba! trimis de
( 5 sep 2008, 14:47:42
Galeria sa traiasca, pt. ca tace malc in loc sa-l demasca public pe Lungu! Ca doar galeria nu face politica!...L-ati intrebat vreodata printr-un baner spre exemplu " cum ramane cu Altex-ul ?" Sau daca "are echipa bani de o deplasare la Piatra Neamt ? "...
3.   Mai bine ar pleca LUNGU si MOLDOVAN trimis de
( 5 sep 2008, 15:35:31
POATE EI VOR UN ANTRENOR CARE SA TACA DIN GURA CHIAR DACA E UN ANTRENOR PROST , NUMAI SA NU MAI STIM NOI CE SE MAI INTAMPLA LA CLUB SI DACA MAI DA BANI SAU NU . MARIAN PANA E UNUL DINTRE CEI MAI BUNI ANTRENORI CARE AU FOST LA NOI SI CA ANTRENOR DAR CA SI OM SI A VRUT SA FACA PERFORMANTA SI E SINGURUL CARE A AVUT CURAJUL SA SPUNA ADEVARUL SI SA NE ARATE REALITATEA . DACA PLEACA MARIAN PANA ADIO FOTBAL SI SPERANTA DE LIGA 1 LA SUCEAVA . MARIAN PANA TE IUBIM SI AI SA RAMAI VESNIC IN INIMILE NOASTRE . NU NUMAI TU AI FOST PACALIT LA FEL AM FOST SI NOI .
4.   Nu-l mai umflati atat trimis de
( 5 sep 2008, 16:08:32
Nu tin nici cu primarul dar nici Pana nu e asa mare antrenor cum il face-ti voi.

De ce Otopeniul nu a promovat cand era el antrenor ,iar urmatorul campionat fara el a promovat,asta da de gandit vizavi de valoarea si caracterul lui.

De ce in retur anul trecut in liga a III a echipa nu mai juca mai nimic pentru ca nu sau mai aranjat meciurile pentru "marele" antrenor ??????

Daca ne gandim e un imputit de BUCURESTEAN si il intereseaza doar lovelele ,o face pe victima dar il doare in fund de Suceava si de echipa ,cat timp a luat lovelele la timp totul era bine .

O sa spuneti ca am ceva cu el, NU am nimic si sa dea bunul Dumnezeu sa ma insel ,dar eu nu spun ceva aiurea si e logic daca era bun antrenor promova el cu Otopeniul unde a avut toate conditiile dupa spusele lui,ca drept dovada ca erau conditii OTOPENIUL A PROMOVAT.
4.1  RE: Nu-l mai umflati atat trimis de
( 5 sep 2008, 16:26:19
Atat timp cat a fost sprijinit de primaria de acolo, CS Otopeni a terminat turul pe locul 1. Doar ca nu s-a vrut promovarea in acel sezon. Nu era an electoral.
4.2  RE: Nu-l mai umflati atat trimis de
( 5 sep 2008, 17:08:34
NU INTELEGETI AN ELECTORAL , PANA A FOST DAT AFARA CA IN ACEL AN ECHIPA SA POATA PROMOVA , DEOARECE SI-AU DAT SEAMA CA EL NU POATE MAI MULT.

VORBIM PE FAPTE CONCRETE :

- CE PERFORMANTA A FACUT EL LA SUCEAVA ?

LASATI SA OBTINA SI EL NISTE REZULTATE , JUCATORII CARE AU VENIT SUNT BUNI

( COTOLAN , BOLOHAN,BUHUSI,GURITA,NEGRU,BU .......) SI APOI SA-L LAUDAM, PANA ACUM NU A ARATAT NIMIC.

4.3  RE: Nu-l mai umflati atat trimis de
( 5 sep 2008, 17:14:12
SCUZE , MA REFEREAM LA BUKVICI .TOTI JUCATORII ENUMERATI SUNT DE LIGA a I a.

NU POATE PANA SA SPUNA CA NU ARE LOT.

SA-L VEDEM DE CE E PANA IN STARE. BAFTA PANA !!!!!!!

4.4  RE: Nu-l mai umflati atat trimis de
( 5 sep 2008, 19:07:07
vezi de asta nu e fotbal la SUCEAVA din cauza unor imputiti ca tine.
4.5  RE: Nu-l mai umflati atat trimis de
( 5 sep 2008, 19:44:38
IMPUTITI SUNTETI VOI CEI CARE IL PUPATI IN****PE PANA.

EU REPET NU AM NIMIC CU EL , DAR DEOCAMDATA NU A FACUT NIMIC LA SUCEAVA .

SA NU COMENTATI CA SUNT CU RADU SAU.... NU ESTE TERMEN DE COMPARATIE INTRE EI,DAR SA -TI FIE FRICA DE RETROGRADARE CU ACEASTA ECHIPA INSEAMNA CA NU AI INCREDERE IN TINE,IN MESERIA PE CARE SE LAUDA CA O STAPANESTE.

EU CRED CA PANA A PROVOCAT ACEST SCANDAL CA IN CAZUL UNOR REZULTATE SLABE SA SE SCOATA.

EU DORESC BAFTA ECHIPEI SI LUI PANA .
4.6  RE: Nu-l mai umflati atat trimis de
( 5 sep 2008, 21:06:36
TRECI LA DOSU LU RADU SI PUPA MAI DEPARTE!
4.7  RE: Nu-l mai umflati atat trimis de
( 6 sep 2008, 00:43:20
niciunu nu pricepti nimic...de fapt nu sunt fonduri pt liga 1 si pana atrage atentia. nu poti sa evoluezi in prima liga doar cu primaria
4.8  RE: Nu-l mai umflati atat trimis de
( 6 sep 2008, 12:00:16
mey dane daca tot ejti tu asa destept zi-ne si noua cand l-au data afara pe marian de la otopeni? daca nu stii iti zic eu ca era in etapa 4 din retur in anul 2007, deci sezonul 2006-2007. SI OTOPENIUL A PROMOVAT IN SEZONUL 2007-2008. EJTI UN BERBEC CARE VB DE ALTII IN NECUNOSTINTA DE CAUZA. si inca ceva : OTOPENIUL nu a vrut promovarea in anul 2006-2007 pentru ca nu era an electoral si nu dadea bine pt votanti. S-a promovat cu bani un an mai tarziu ca deh...............trebuia sa mergem la vot. SI DACA TOT NU STI DESPRE CE E VB IN FOTBALUL SUCEVEAN TACI DRAQ DIN GURA SI NU MAI LATRA CA ORICUM NU FACI DECAT SA ENERVEZI PE ALTII.

5.   Forza raraul trimis de
( 5 sep 2008, 19:19:38
raraul 1 - 0 aerostar. scor final. gol lazar. aerostar a ratat(a aparat axinte) o lovitura e la 11 metri.
6.   Www.csmraraul.wordpress.com trimis de
( 5 sep 2008, 19:43:21
Afla ultimile noutati despre CSM RARAUL
6.1  RE: Www.csmraraul.wordpress.com trimis de
( 5 sep 2008, 19:53:45
rm sarat - rapid cfr 0-1
7.   SPECIALIST IN RETROGRADARI trimis de
( 5 sep 2008, 20:12:56
Sunteti toti niste prosti - cei de la club,spectatorii si toti cei care il lingeti pe acest imputit de bucurestean pe care il intereseaza nunai banii .

Pana dute si lasa-ne ca numai gura e de tine, performanta ta ca antrenor este ca ai reusit sa franezi echipa din Otopeni de a promova.
7.1  RE: SPECIALIST IN RETROGRADARI trimis de
( 5 sep 2008, 20:38:43
ce te-ai mai bucura sa plece PANA ca sa aiba odrasla ta loc la echipa. mai desteptule ce te crezi ce jucatori erau la OTOPENI cand era PANA si cu ce jucatori a PROMOVAT OTOPENIUL sti macar sau sti numai sa mananci ..... aiurea. POFTA BUNA IOANE.
7.2  RE: SPECIALIST IN RETROGRADARI trimis de
( 5 sep 2008, 21:57:41
mai libidinosule nu ne fa pe toti prosti ca NU ESTI CU NIMIC MAI PRESUS DE NOI sau esti un paios si vrei sa ne certam ?. in orce ce caz cred car fi timpul sa te uiti in oglinda si ai sa te convingi ce tanau esti. RAPANGALITULE.
8.   ... trimis de
( 5 sep 2008, 22:42:12
Ion si Dan sunt neghiobi prin unele afirmatii pe care le insiruie pe aici cu litere de o schiopa. Marian Pana nu a facut altceva decat sa-si ceara drepturile financiare, ale lui si ale jucatorilor, precum si o clauza caresa-I asigure siguranta scaunului de antrenor, toate in baza unor obligatii pe care primaria si le-a asumat la semnarea contractului. Sa prezentam niste cifre din dreptul lui Marian Pana din momentul preluarii functiei de antrenor la Cetatea: 51 de partide- 31 de victorii/ 11 egaluri/ 9 infrangeri. In ceea ce priveste perioada petrecuta la CS Otopeni, a promovat echipa in Liga a II-a, pentru ca, in urmatoarele trei editii de campionat, CS Otopeni nu s-a clasat niciodata mai jos de locul 4 in esalonul secund. Cat minte iti trebuie sa spui sa a fost indepartat de acolo cand in urma cu doua sezoane a terminat turul pe primul loc, cu o echipa a unui oras de 10 ori mai mic decat Suceava?
8.1  RE: ... trimis de
( 5 sep 2008, 22:55:31
"Sintem una dintre cele mai echilibrate echipe din tara. Avem liniste, seriozitate, sint si bani... Nu multi, dar sint. E mai bine sa stii ca ti se da ceea ce ai stabilit, decit sa se vorbeasca despre tot felul de sume si dupa aia... Acesta este cel mai important aspect in situatia acestui club: relatia foarte buna dintre conducere-antrenor-echipa", am citat dintr-un interviu acordat de Marian Pana in martie 2007. Noi, orasul Suceava, ala de 10 mai mare de cat Otopeni, nu putem sa-i asiguram nici banii pe i'am promis, nici un teren din antrenament, nici un cantonament decent de pregatire, nici macar un mijloc de transport pentru un meci de pregatire. Dar aveti pretentii si asteptam scuze publice daca suntem trasi de maneca.
8.2  RE: ... trimis de
( 5 sep 2008, 23:03:36
La noi, antrenorul trebuie sa se asigure ca are liniste in vestiar, ca jucatorii isi primesc contractile si primele la timp. La noi antrenorul isi duce jucatorii cu masina personala la meciurile de pregatire. Altii nu fac nimic. Iti tine functia in lesa cand trebuie sa asigure un climat de NORMALITATE la echipa. Sportul e util atat timp cat reprezinta in instrument de propaganda electorala. Trepadusii care se invart in jurul oalei cu bani publici isi asuma doar meritele. Vina niciodata. Vina pentru rezultate apartine de fiecare data antrenorului, iar orbii din tribuna sesizeaza doar efectele, cauzele niciodata. Trist este ca unora le place ce se intampla. Pe unii o sa'i apreciati in momentul in care nu vor mai fi pe aici.
8.3  RE: ... trimis de
( 5 sep 2008, 23:21:49
Chido cei de mai sus au si ei dreptate,raspunde-mi la intrebarea: DE CE AU RENUNTAT CEI DE LA OTOPENI LA MARIAN PANA IN AN ELECTORAL CAND DOREAU MAI MULT CA ORICAND SA PROMOVEZE ????????

Raspuns: SI-AU DAT SEAMA CA NU ESTE CAPABIL.

CHIDO se vede ca esti depasit ,vorbesti de performanta spunand ca a promovat cu Otopeniu si Cetatea din liga a II a,pentru tine asta e performanta pentru un mare antrenor ?

Vorba celui de mai sus: lasati-l sa obtina niste rezultate si pe urma laude.

Si RADU a promovat echipa cu niste jucatori care nu aveau valoare si cred ca asta e o mai mare performanta,tinand cont ca a ajuns in optimi in cupa Romaniei cu un lot mult mai modest .

RADU tactic nu le avea deloc dar cel putin baga fizic in ei .
8.4  RE: ... trimis de
( 5 sep 2008, 23:26:51
Scuze :am vrut sa zic ca a promovat cu Otopeni si Cetatea in liga a II a.
8.5  RE: ... trimis de
( 6 sep 2008, 00:10:25
2007 nu era an electoral. Nu esti tu in masura sa apreciezi ce gandeau finantatorii de la Otopeni. E un insinuare. Atat cat am priceput eu din discutiile cu Marian Pana pe marginea subiectului, el a plecat de la Otopeni tocmai din pricina faptului ca oficialii de acolo nu'si doreau promovarea in anul respectiv, si asta dupa trei sezone petrecuti in liga secunda. Tu crede ce vrei. Crede'te pe tine. Ce inseamna pentru tine un antrenor performant la o echipa de pluton din liga a II-a? Nu'l laud. Dar nu va face nimini treaba aici atat timp cat nu i se va asigura niste conditii decente. Faptul ca Ion Radu nu a mai prins un contract in liga a II-a spune multe despre contribuia lui in acele performante.

Sandule... tu este unul dintre aceia care citeste cu degetul pe ecran si nu intelege nimic. Deruleaza!winking

9.   Mai lasa-ne Chido=handicapat trimis de
( 5 sep 2008, 23:51:48
Chido nu ne mai intoxica cu tampeniile tale ca bati campii,nu mai poti posta pe site ca sa inchis si te-ai mutat aici sa te dai interesant cu statisticile tale de doi lei.

Nu vezi ca ai minte si fizic de handicapat.

Mai taci dracu din gura tampitule ca ne plitisesti.

Inteleg sa scrii 1-2 comentarii dar tu exagerezi,sau poate iti da Pana si tie din contractul lui .
9.1  RE: Mai lasa-ne Chido=handicapat trimis de
( 6 sep 2008, 01:32:11
Inteleg ca'i obositor sa citesti tot ce'am scris si sa procesezi, dar asta'i Chido. Bate campii intr-un oras in care multi bat pavelele. Esti un caz fericit de intoxicare cu realitate. Nu am pretentia sa ma contrazici. Nu esti in stare. Sa ma contrazica primarul si presedintele clubului, caci de patru ani ma simt intoxicat cu pareri handicapate, alea din care lipseste mereu o parte din adevar.
9.2  RE: Mai lasa-ne Chido=handicapat trimis de
( 6 sep 2008, 09:02:02
esti un handicapat intr-un oras unde lumea este sanatoasa......
10.   Respect Chido trimis de
( 6 sep 2008, 00:43:45
Chido, da-i naibii pe astia; nu merita sa te lupti cu niste "handicapati"... Tu ai tot timpul cele mai bune informatii despre Cetatea

Blogspot-ul e gratis.... Recomand sa incerci sa aduci vesti astfel.
11.   Cearta trimis de
( 6 sep 2008, 10:28:23
multi destepti sunt in spatele ecranului!!!
12.   Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 12:06:06
zi-mi si mie sau noua la toti de ce nu te mai ocupi de site? nu cmva e primarul si cu moldovan de vina? zic asta deoarece stiu ca ejti de partea lui marian si ejti printre putinii care stiu cu adevarat care este situatia la echipa si chiar a lui marian. si.....din aceasta cauza, pt ca tot nu si-a cerut scuze marian si tu ai zis ce ai avut de zis ti-a inchis tata lungu si tie site-ul..... zi-mi te rog ca nu am dreptate si ca altele sunt motivele pentru care nu mai administrezi site-ul. macar fa-ma sa cred ca altele(motivele) sunt altele desi..........................
12.1  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 19:19:27
Incepand cu data de 1 septembrie 2008, subsemnatul a intrerupt colaborarea cu siteul cetateasuceava.ro, motiv pentru care nu'mi mai asum responsabilitatea informatiilor postate pe pagina mai sus mentionata. Tin sa precizez ca pagina cetateasuceava.ro nu a avut vreun moment caracter oficial. Domeniul in cauza nu este proprietatea mea sau a clubului, ci apartine unei terte persoane, care nu are vreo legatura cu FC Cetatea sau vreun grup de suporteri al formatiei sucevene. Prin prezenta decizie doresc sa ma dezic de orice rafuiala personala aparuta pe pagina respectiva intre proprietarul domeniului si alte persoane. De asemenea, nu sunt de acord ca numele si opiniile mele, imaginea clubului sau credibilitatea sitelui sa fie folosite in scop personal de catre proprietarul domeniului, in dispute straine de sportul sucevean. Multumesc clubului FC Cetatea, cititorilor si tuturor celor care au contribuit cu materiale sau opinii la dezvoltarea paginii respective. Chido. (1 septembrie)
12.2  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 19:21:58
Se vede ca va place numai scandalul dinn moment ce umblati cu asemenea insinuari.

Primarul credeti ca se ocupa de acest nespalat si infometat,nu sunt PDL-ist,dar ar trebui sa-l respectam pentru tot ce a facut fata de toti primarii care au fost pana acum si sa avem rabdare sa vedem ce va face si Consiliul Judetean de la anul viitor.

Chido, baiatule veziti de treaba si nu te mai bucura ca niste copii,care altceva nu stiu ce sa faca,tin cu tine.

ESTE FOARTE BINE SA-I LASAM SA-SI FACA TREABA CEI CARE SUNT PLATITI PENTRU ASTA ,MAI CU SEAMA ACUMA CAND ECHIPA MERGE TOTUSI DESTUL DE BINE SI TOTUL ESTE OK.( am inteles ca Pana este multumit)
12.3  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 19:22:55
Se vede ca va place numai scandalul dinn moment ce umblati cu asemenea insinuari.

Primarul credeti ca se ocupa de acest nespalat si infometat,nu sunt PDL-ist,dar ar trebui sa-l respectam pentru tot ce a facut fata de toti primarii care au fost pana acum si sa avem rabdare sa vedem ce va face si Consiliul Judetean de la anul viitor.

Chido, baiatule veziti de treaba si nu te mai bucura ca niste copii,care altceva nu stiu ce sa faca,tin cu tine.

ESTE FOARTE BINE SA-I LASAM SA-SI FACA TREABA CEI CARE SUNT PLATITI PENTRU ASTA ,MAI CU SEAMA ACUMA CAND ECHIPA MERGE TOTUSI DESTUL DE BINE SI TOTUL ESTE OK.( am inteles ca Pana este multumit)
12.4  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 20:08:15
Eu m'am lamurit cum e cu grija municipalitatii pentru fotbal. Pasiune pentru noi, instrument de propaganda electorala pentru ei. Daca inainte de campanie, echipa este chemata din vacanta si trimisa la Radauti, pentru a-i sustine campania lui Aurel Olarean, dupa campanie nu s-au mai gasit nici bani, nici autocar pentru amicalul de la Piatra Neamt. Vasile Tofan a scapat de o grija imediat dupa alegeri. Juventus Falticeni nu mai exista. Dar in viziunea ta, ei si-au facut treaba si sunt platiti din banii tai pentru asta. Te minti singur cand spui ca totul este ok! Te'ai intrebat daca echipa a avut bani pentru deplasarea la Bucuresti? Primarul a spus ca nu mai finanteaza echipa pana ce Marian Pana nu isi cere scuze public. Cum sa fie antrenorul multumit? Presa nu e straina de ce se intampla la echipa. In campania s-au scris articole la comanda, prin care v'au alimentat naivitatile. Unde's trompetele slugarnice care ne cantau in cor piesa "Altex vine 100%"???
12.5  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 20:36:45
nu il cunosc aceasta nulitate zis chido,dar cred ca este un tampit care nu are ce sa faca si se baga si el in seama,nu stiu daca a avut sau are carte de munca ,dar dupa cum baga el zizanii este impotriva fotbalului Sucevean.

O fi primarul cum o fi ,dar eu am bunul simt si nu imi permit sa-l judec si cred ca multi altii care o fac nu ar trebui.

''Staticianule '' TAMPIT SPUNE CATI PRIMARI DIN ROMANIA AU UN BUGET DE 15mil. si mai suplimenteaza cu 5 mil.

12.6  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 20:53:38
Gheorghe Stefan a transformat o paragina intr'un stadion la standarde europene din banii comunitatii locale. Modernizarile de pe Areni constau intr-un rand de var. Alte exemple cautati'le singur. Proiectul noului stadion e blocat de guvernul liberal din pricina traseismului politic a primarului. Sumele vehiculate prin presa nu se apropie de cele ajunse la echipa si nici alea nu ajung la timp. Supermarketurile s'au inmultit ca ciupercile. S'au acordat terenuri, autorizatii de constructii, s'au luat comisioane grase, iar in sportul nu se intoarce nimic. Daca s'ar fi dorit, primaria ar fi putut oferi anumite facilitati, astfel incat sa atraga sponsori spre sportul sucevean. Nu le pasa.
12.7  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 23:07:34
intradevar esti cel mai prost animal posibil, echipa din piatra neamt este privata ,patron este Gh. Stefan,mai departe nu comentez ,las cei care pot gandi sa o faca nu pe tine care ai o minte infecta.
12.8  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 6 sep 2008, 23:08:12
intradevar esti cel mai prost animal posibil, echipa din piatra neamt este privata ,patron este Gh. Stefan,mai departe nu comentez ,las cei care pot gandi sa o faca nu pe tine care ai o minte infecta.
12.9  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 7 sep 2008, 00:05:48
15. Reamenajare Stadionul Municipal

Proiectul cuprinde:

- Reabilitare tribune - montare scaune din aluminiu (10.000 buc.) - valoare

estimativa 2.414.770 EURO

- �mprejmuire stadion - suprafata 15.000 ml, valoare estimativa 446.023

EURO

- Pista atletism sintetica - suprafata 5.500 mp, valoare 556.818 EURO,

termen finalizare trim. I 2007.

- Gazon artificial - suprafata de 7.200 mp, valoare 667.614 EURO

- Nocturna

- Tabele de marcaj electronic.

Proiectul este �n curs de finalizare. Valoarea investitiei 5.720.000 euro

16.Complex Sportiv si Sala Polivalenta de 4000 de locuri

Sala Polivalenta se realizeaza cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii,

utilitatile si dotarile - cu fonduri din bugetul local. Valoare estimativa 7.102.270 euro.

Finalizare 2008.

12.10  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 7 sep 2008, 00:06:51
Ti'am citat din raportul de activitate pe 2006 a primariei Piatra Neamt, acolo unde Gheorghe Stefan e primar. In 2007 primaria a investit 5,5 milioane euro in modernizarea stadionului. Am ales aceasta comparatie deoarece cele doua orase au aproximativ acelasi numar de locuitori. La noi de ce nu se poate?

Intr'adevar FC Ceahlaul e societate pe actiuni asociata cu autoritatile locale. Insa nu te screme sa ma convingi. Gheorghe Stefan nu acorda din propriul buzunar bani pentru echipa de fotbal sau pentru conditiile existente la Piatra Neamt. Stie insa sa atraga bani spre sport.

12.11  RE: Pentru CHIDO trimis de
( 7 sep 2008, 14:22:36
au dreptate ,esti prea................ sa intelegi, Gh. Stefan isi da bani lui ........
13.   Pesimisti trimis de
( 6 sep 2008, 14:01:11
Salut scuzati-ma ca ma bag in disctuia voastra acerba dar sa fim sinceri eu vin aproape de fiecare data cand are suceava meci pe Areni si observ ca nu avem jucatori intr-adevar care sa zici ca rupi gura targului,sunt cativa gen Celpan,Cojenel dar restu nu au experienta destul si nici primaria nu finanteaza destul dar pentru orasul nostru cred ca daca ne-am mentine in primele 6-7 in liga 2ar fi un lucru bun avand in vedere ca suntem totusi o echipa mica cu putini sponsori,de aceea ar trebui sa lasa-ti scandalurile si sustinem cum putem echipa(vorbesc in special pentru cei care cu adevarat sunt microbisti nu papagali din spatele calculatorului.)O zi buna
14.   Nu ne lasa trimis de
( 7 sep 2008, 12:14:20
chido mai scrie ceva sa ne animam ca doar se vede ca esti prostul targului si daca nu intervii cu ceva sa pari destept nu te simti bine,de fapt noi cei care te bagam in seama suntem prosti,mai bine te bagam in p...a**** ca poate ne lasi in pace si nu ne mai plictisesti.

14.1  RE: Nu ne lasa trimis de
( 7 sep 2008, 12:35:03
Ba boilor, puteti vreunul sa-l contraziceti?

Aveti grija cum aranjati jignirile in text ca o sa ajungeti sa va injurati singuri.
15.   ANTRENOR DE CACAT trimis de
( 7 sep 2008, 21:01:58
CHIDO UNDE E "MARELE" ANTRENOR PANA ??????????????????????????

DUPA CUM SPUNEA SI COMENTATORUL ( CARE ESTE NEUTRU ) MECI CASTIGAT DE SUMUDICA.

SA JOCI O REPRIZA SI CEVA CU UN JUCATOR IN PLUS SI PANA SA NU SCHIMBE NIMIC TACTIC SPUNE MULTE........BRAVO SUMUDICA !!!!!!!!!!!!!!!!

ECHIPA PARCA A JUCAT FARA ANTRENORI,A SPUS SI COMENTATORUL CA CETATEA CHIAR CU UN OM IN PLUS IN REPRIZA A DOUA AU CAZUT FIZIC , PROBABIL CA DIN CAUZA CA PANA NU SI-A LUAT RATA DIN CONTRACT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei