Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 sep 2008 - Anul XIII, nr. 209 (3890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Flutur vrea să ştie cum s-au cheltuit fondurile alocate şcolilor speciale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că vrea o evidenţă mai clară a modului în care s-au cheltuit fondurile alocate de instituţia pe care o conduce la şcolile speciale din judeţ. Flutur a arătat că deşi personalul din aceste unităţi este în subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, fondurile pentru cheltuielile unităţilor şcolare sunt alocate de către Consiliul Judeţean.

Şeful administraţiei judeţene a declarat că în momentul de faţă nu există o evidenţă exactă a modului în care au fost folosite fondurile alocate în ultimii ani de către CJ Suceava la cele şase şcoli speciale. „Am constatat că nu a existat nici o coordonare şi nici o persoană care să se ocupe de urmărirea modului în care s-au cheltuit aceşti bani. Din păcate, această situaţie este de câţiva ani, motiv pentru care am stabilit ca directorul economic al Consiliului Judeţean să preia această problemă”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că în perioada imediat următoare va avea loc un audit la toate cele şase şcoli speciale, aflate în Bivolărie, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului şi Suceava. Flutur a explicat că se va verifica dacă banii au fost folosiţi legal, modul în care au fost organizate achiziţiile publice, precum şi dacă şcolile sunt pregătite pentru sezonul rece.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea să ştie cum s-au cheltuit fondurile alocate şcolilor speciale.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur vrea să ştie cum s-au cheltuit fondurile alocate şcolilor speciale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cam tarziu tov. prim secretar Flutur trimis de
( 5 sep 2008, 13:29:27
Pana acuma trebuia sa sti care-i situatia si plus de asta trebuiau luate si masurile de remediere daca se impuneau. Dar ce sa-i faci, daca nu sti care-ti sunt responsabilitatile, te trezesti vorbind ca proasta-n targ. Cate sunt de facut in judetul asta dar umbland hai hui doar pe la televiziuni si la pupat fundul lui Baselu, nu mai ramane timpul necesar si atuncea ii spunem lui tatucu ca prefectul nu face, el pune piedici bunului mers in judet. Mai mare lighioana ca acest nebun de Flutur nu exista in Europa. Mai grav este ca inca umbla liber.
2.   Bai omida! trimis de
( 5 sep 2008, 15:57:58
Ia mai uita-te la tovarasul Carcalete - ce nume predestinat! - si vezi cum de Suceava e primul judet din tara ca numar de scoli fara autorizatie sanitara! Pe carcalete nu l-a interesat asta, ca doar el e inspector general pe judet si nu el e responsabil, ci mama Omida! Pd-listii sunt o gasca sau mai bine o adunatura de hoti, frustrati si incapabili - nu sunt buni nici macar la cules de capsuni in Spania!
2.1  RE: Bai omida! trimis de
( 5 sep 2008, 22:25:07
Eu sunt Omida si sunt in stare sa iau pe propria-mi raspundere toate nerealizarile din invatamant, sanatate, securitate, silvicultura, etc., etc., numai sa nu dati vina cumva pe seful invatamantului sucevean, adjunctul acestuia ori, doamne fereste, pe Flutur. Argumentez: aceste trei creaturi sunt ca trei boi care rag la poarta noua bucovineana si ca atare nu pot fi raspunzatoare de autorizatiile sanitare lipsa la inventar. Deci, pentru aceste nereguli, raspund eu si prefectul. Ceva comentarii? Vorba lui Stan Patitu, BOMBALAILOR.
3.   Abuz trimis de
( 5 sep 2008, 19:24:46
La cersa de pe Aleea Nucului s/a facut un abuz,deoarece directoarea a scos educatoarele din cresa. Se incalca dreptul copiilor de 3 ani la educatie.

Presa sa intervina,va rugam
4.   Abuz trimis de
( 5 sep 2008, 19:25:29
La cresa de pe Aleea Nucului s/a facut un abuz,deoarece directoarea a scos educatoarele din cresa. Se incalca dreptul copiilor de 3 ani la educatie.

Presa sa intervina,va rugam
5.   Vrajeala de toamna trimis de
( 5 sep 2008, 22:00:20
Ca de obicei se fac valuri, ca da bine la imagine. Rezultatul auditului va fi, ca deobicei, in regula. Asa ca nimic nou sub soare. In rest abureala. Prietenii stiu de ce.
6.   Aho aho trimis de
( 6 sep 2008, 07:39:06
si la liceul SILVIC DIN CIMPULUNG MOLD,au fost mijmasuri cu lucrariile prost facute,dar acel directoas este omul lui flutur,si probabil va scapa ce zici domn carcalete,ca si tu iesti tot deal lui f l u t u r............
7.   Banii de la scoli speciale trimis de
( 6 sep 2008, 09:31:59
Se regasesc in vile si pensiuni mai ales la Suceava.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei