Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2008 - Anul XIII, nr. 201 (3882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În stil mafiot

Reglări de conturi între mai multe găşti, oprite la timp de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 30 de indivizi au fost la un pas de a se lua la bătaie, luni seară, în comuna Vama, într-o reglare de conturi care s-ar fi lăsat cu siguranţă cu capete sparte, dacă poliţia nu ar fi intervenit la timp.

Oamenii legii au aflat că mai mulţi tineri din zona Câmpulung Moldovenesc, Suceava şi Gura Humorului urmează să vină la Vama, pentru a se răzbuna pe câţiva localnici, care, la sfârşitul săptămânii trecute, le-au bătut trei prieteni în discoteca complexului comercial BTT.

Vizaţi erau doi fraţi din Vama, dar şi amicii acestora, conflictele dintre cele două grupări fiind de mai multă vreme.

Din nefericire pentru tinerii care au venit la Vama cu gând să-şi răzbune amicii bătuţi, gaşca adversă a aflat de intenţiile lor şi a adunat şi alţi adepţi de prin comună, aceştia fiind aproape de două ori mai numeroşi decât rivalii lor.

Întâlnirea celor două tabere a avut loc la o păstrăvărie din Vama, acolo unde unul dintre membrii găştii din Vama îşi serba ziua de naştere.

Până a apuca să se ia la bătaie, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, care i-au pus pe fugă pe scandalagii.

Potrivit ofiţerului de relaţii publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Alin Botezatu, grupările de tineri sunt monitorizate de mai multă vreme de poliţişti, astfel încât oamenilor legii nu le-a fost greu să-i identifice pe indivizii care au participat la acţiunea de reglări de conturi de la Vama.

„Nu mai puţin de 15 tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu sume cuprinse între 1000 şi 1500 de lei, pentru constituire în grup în comiterea de fapte ilicite şi ilegale ce tulbură grav ordinea şi liniştea publică”, a precizat Botezatu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reglări de conturi între mai multe găşti, oprite la timp de poliţie.
 Vizualizări articol: 2235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Reglări de conturi între mai multe găşti, oprite la timp de poliţie3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buretzari nespalati trimis de
(27 aug 2008, 11:14:55
erau de doua ori mai multi,da,niste tigani nemancati,veniti de la bureti:)))

Barbusoi nu a vrut sa vina la C`lung sa discute,mosneag morcovist si terorizat...s`a ascuns la Ott inconjurat de fraieri,unul paralizat de o mana,unul de 16 kg,cam asta eratrupa lui...multi nu stiau de ce au venit acolo,sateni analfabeti,la prima palma nu mai gaseai nici un rapanos din ala acolo:)))

C`lung`ul a venit cu trupa frumoasa,numai smardoi nu pwizde...si nu au venitla bataie,ca daca era de bataie erau si ei 100 de baieti...s`a venit la discutii...ma rog,vad ca garda si`a facut bine cartile ca sa pice ei in picioare,cand a ajuns politia de la vama acolo discutiile erau incheiate iar lumea pleca...nu a fugit nimeni de militie pt ca nu s`a intamplat nimic ilegal acolo!!!
2.   Curiozitati trimis de
(27 aug 2008, 11:22:40
ma intreb cum de politia a ajuns dupa doua ore de cand erau sstransi acolo o suta de persoane...si tot eu imi raspund,pentru ca voiau sa se intample niste nenorociri adevarate acolo sa poata face ei legatoriile lor cum trebuie prin zona...

din nou intreb cum de nu e amendat nimeni din vama ca au o saptamana de cand umbla grupaticate 20 de tarani si defileaza prin toate barurile din oras...sau asta nu e ilegal nu,domnilor politisti???

voi aveti necaz numai pe campulungeni

nu e sambata sa nu vina toata vama pe la discoteci si sa faca tot felul de potlogarii iar voi asteptati sa vedeti ce se intampla,mai luati-i si pe marlanii aia in vizor ca ei trec neobservati si fac de o suta de ori mai mlte rele fata de baietii din oras,luni seara s-au batut din prisaca dornei vreo cativa in fata restaurantului bucovina...dar na,nu-i problema daca nu e implicat nici un nume cunoscut din oras!!!

incompetenti sau cu rele intentii??????????????????
3.   Ziarist prost trimis de
(27 aug 2008, 11:23:43
ce echipaje de politie au venit ba????? au venit doi prosti impreuna cu seful de post de la vama???:)) ala e echipaj???? cand au intrat in curte si au vazut atata amar de smecheri nu mai puteau vorbi.... au plecat imediat luind palme dupa cap si nu a mai venit nici un politist:))))!!! erau 150 de baieti,nu 30....,mai informeaza-te inainte de a scrie un articol....
4.   Tigani terorizati trimis de
(27 aug 2008, 11:27:33
eu nu inteleg de unde au iesit si puradeii astia colorati,au niste tricouri rupte pe ei iar cand tre pe langa tine put de iti cade parul din nas!!!

asa este,de vreo luna de zile vin cate doua trei dacii 1300 pline cu tigani din satele vecine si au pretentii de oraseni,sunt toti inarmati cu tot felul de rangi si la gradul lor de primitivism pocnesc pe oricare doresc,probabil ca va interveni politia de la suceava ca astia din c`lung dorm un somn extrem de adanc,nu observa nimic!

de ce s-a ajuns la reglari de conturi intre bande???....unde e preventia???

o sa mai auzim mult si bine de aceste conflicte daca sunt permise astfel de miscari,va asigur!
5.   Din auzite! trimis de
(27 aug 2008, 11:33:28
eu i-am vazut pe aia din campulung adunati,drept sa va spun...nu stiu ce s-a adunat din vama dar te lua groaza numai daca-i priveai pe astia din oras!!!

totusi,eu sunt neutru insa nu m-i se pare normal asa ceva!

adevarul e pe undeva la mijloc dar nu am auzit pana acuma sa mearga cei din campulung sa faca scandal la Vama,invers da,de ani buni!

din cate se vorbeste acei doi frati din Vama s-au cam facut de rahat la pastravarie,nu le-a venit bine deloc ca au fost umiliti la ei acasa...

nu are cum sa iasa ceva bun din asta..
6.   Jegosii din Vama trimis de
(27 aug 2008, 11:36:00
Cei mai mari batausi din vama sint hotii si cioroii din Cotu Negru niste tiganoi imputiti care ar trebui strinsi,dusi la puscarie si ologiti.
7.   Nu am idee trimis de
(27 aug 2008, 11:40:53
Nu am idee cum de se poate ajunge in halul asta, insa astia ar trebui lasati sa-si faca felul, sa-si sparga capetele si sa dea coltu' pe acolo, sa ramana mai putini, iar pe aia care raman, cu duba la botoshani. Si am tras apa dupa ditaimai rahatu'
7.1  RE: Nu am idee trimis de
(27 aug 2008, 18:31:02
gabor prost,te miroase lumea de la o posta subtilule:))
8.   Pt max trimis de
(27 aug 2008, 11:49:41
tocmai,pt ca n-ai idee...taci din botul ala jegos si trage apa dupa ce termini de mancat **** tifosule...poate te lipesti si tu de o rangutza ceva...si-ti vin o avalansa de idei pe urma:))))
8.1  RE: Pt max trimis de
(27 aug 2008, 11:53:36
haha...foarte amuzant. stau si ma gandesc de ce cineva ar face un asa comentariu ca tine. In afara de faptul ca e un mucos cu coshuri care are impresii de baiat de gashca.

Stai linistit si papa-ti mamaliga cu branza acolo, ca n-ai sa ma prinzi pe mine pe langa nici o ranguta. vezi in schimb sa nu iti faca astia curul posta pe la botosani, ai sanse mai mari.

hai noroc
8.2  RE: Pt max trimis de
(27 aug 2008, 13:08:35
Auzi-l bre si pe geniul ala fugar de CAMPULUNGEAN....Eu as propune sa mutam toata zona aia la Botosani.
9.   Ce ziarist de nimic trimis de
(27 aug 2008, 11:54:28
deci tot ce ai scris tu e pe dos desteptule,cativa marlani din vama au luat bataie sambata seara iar dumunica vreo 20 de tigani au defilat prin campulung in frunte cu barbusoi care la 46 de ani nu are ce face si instiga lumea...asta pana-l ia S>M>U>R>D-ul si pe el cat de curand!!!

A umblat nestingherit pe strazile orasului si sanky...a cautat baieti,dar intrau cu susta,intai iscoadele sa vada cine e,nu cumva sa ia si el pe cocoasa aia batrana de bwulangiu pervers...el cauta lumea pe sadova si pe unde nu vedea prea multe masini...
10.   Confesiune trimis de
(27 aug 2008, 11:59:27
sunt un taran din prisaca dornei si am fost prezent acolo,pus cu japca de barbusoi si de debwilul ala mintal de frate-su sa fiu prezent...formula magica care m-a convins a fost,ori vii ori iei bataie si de la noi si de la astia:)))

ideea e ca rog domnii politisti sa-mi dea si mie o amenda de 20 de milioane ca sa am si eu o justificare pentru a-i refuza pe dihaniile astea care ne scot din case in miez de noapte fie ca vrem sau nu!!
11.   Vama trimis de
(27 aug 2008, 11:59:28
noi am venit cu furci si cu topoare si eram mult mai multi decat cei din cimpulung
11.1  RE: Vama trimis de
(27 aug 2008, 12:07:45
bai nespalatule...a facut vreo unu baie pana sa vina acolo,am auzit ca erati toti in haine de buretari si uzi la coor,deloc bucurosi de prezenta voastra acolo,furci si topoare aveati...mari inapoiati sunteti,v-ati gandit vreo clipa ca cei din orase poate erau inarmati mult mai modern,zabalossule...veniti prin oras de acum lunea cu frica-n san,sat blestemat de acum o sa-l numiti!!
11.2  RE: Vama trimis de
(27 aug 2008, 12:08:14
de pistoale ai auzit tarane???? crezi ca aia din campulung au venit cu mana goala???? tu nu ai vazut ce fel de baieti erau??? aia nu vin cu rangi fraiere!!
12.   Interesant trimis de
(27 aug 2008, 12:04:49
eu sunt sigura ca aici se va termina foarte prost,mai ales ca politia lasa sa se intample asa ceva,nu au ce cauta bande organizate prin oras,sincera sa fiu pe astia din Campulung ii stiu destul de pasnici,cei din exterior vin inraiti si provoaca!!
12.1  RE: Interesant trimis de
(27 aug 2008, 14:13:18
Pasnici pe dracu, femeie proasta. Se inteapa cu surubelnita pt o bere ca vitele proaste, se bat de aiurea numai ca sa se dea jmecherrri. Niste cretini cu multa carne si ceafa groasa care se cred teribili doar in gasca, asa, ca sa aiba la un loc 100 de grame de creier. La gramada la bulau cu ei! Politaii dorm? La bulau si cu ei, sa faca acolo impreuna casa! Ce tara de cacao, sa tremure lumea pt buhai din astia. Asa ne trebe daca nu avem ORGANE!!!
12.2  RE: Interesant trimis de
(27 aug 2008, 18:22:39
ce tot marai bai saracule,cine se injunghie pentru o bere..?poate neamurile tale de la tzara bai saracie,esti un terorizat de 28 de kg...cine iti are grija mai fraiere daca stai in banca ta,nu se ia nimenid e tine atata vreme cat iti vezi deale tale,mergi tu la bulau tampitule sa fii fetita pe acolo..firav cum esti o sa se taie toti jmecherii pentru tine...ionela!!!
13.   Atentie trimis de
(27 aug 2008, 12:12:28
mai dar ce mandri sunteti voi de furcile si topoarele voastre,acum nu mai e rascoala mai baieti,deci uite asa in formatia asta de va gasea legea povesteati despre asta la inchisoare,unde va treziti???

Habar nu aveti in ce va implicati,copii prosti,anturajul vostru entuziasmant o sa va bage prin puscarii!
14.   Politia doarme trimis de
(27 aug 2008, 12:12:51
Ce se intampla domnilor politisti?? Suntem in anul 2008! ce gasti,ce topoare ati inebunit????????la puscarie cu ei!
14.1  RE: Politia doarme trimis de
(27 aug 2008, 19:12:52
De ce la puscarie? Impuscati in strada ca niste animale. Hoiturile sa fie aruncate la groapa de gunoi si incendiate, impotriva infestarii. Asa se face dreptate, domnilor politisti, nu cu vorbe dulci si amenzi. Foc !!, foc !!
15.   Uite unde a ajuns romania ! trimis de
(27 aug 2008, 12:13:38
atat de civilizati suntem incat ne mandrim cu cate rangi,furci,topoare am fost noi sa ne facem dreptate sa aratam noi cat suntem de smecheri si de bengosi.cu asa comportament vrem noi sa mergem spre vest?eu as zice ca incet incet ne indreptam spre vestul extrem in care legea se face cu unelte primitive.o vina foarte mare o are si politia sau superiorii lor de ce nu-si fac datoria?oricum indivizi ca aia is cei care ne fac de rusine toata europa.
16.   Intrebare trimis de
(27 aug 2008, 12:14:26
cine e acest Barbusoi?
16.1  RE: Intrebare trimis de
(27 aug 2008, 12:19:43
un taran de 46 de ani si de doi metri care a facut vreo 5 ani de puscarie si se unfla pe unde merge,e redus mintal si se crede Miron Cozma,profita de gradul infim de inteligenta al satenilor lui si-i instiga dupa pofta inimii,cum varsta il preseaza tare are tot felul de atacuri de panica,devine periodic paranoic ca cineva tot incearca sa-l dea jos(desi jos este de cand s-a nascut)si provoaca tot felul de conflicte,acum nu-l mai tine si nu a gasit alta sageata decat pe frate-su,un subnutrit nedemn probabil din toate punctele de vedere pt o astfel de``functie``

cam asta-i barbusoi,un taran cu degetele retezate de gater care se crede inca in comuna primitiva...pe care o regreta f tare!!
17.   Guseti obositi trimis de
(27 aug 2008, 12:15:03
de ce nu-si vad ei de otava lor acuma in sezon???

parca-s tampitzi

18.   La bosanci trimis de
(27 aug 2008, 12:18:47
si la suceava s-au intamplat de astea, cand veneau jegosii din bosanci prin oras, pana ce ne-am adunat vreo 20 de baieti si am mers peste ei in sat si le-am rupt capul:))))
19.   Politia nu a facut nimic trimis de
(27 aug 2008, 12:24:21
nu a fost luata nici o masura de preventie,sciu asta pentru domnii politisti de la suceava,campulungul nu a fost prezent la locul faptei iar acum dau amenzi,acolo erau doar doi politisti din vama care stateau la poarta,la o asemena actiune trebuia deplasata jandarmeria DPIR etc de urgenta,s-a stiut de treaba asta inca de la amiaza iar acolo discutiile au durat DOUA ORE,baietii au plecat nestingheriti,puteau muri oameni acolo!
20.   Sate vechi trimis de
(27 aug 2008, 12:25:30
un glont si o furca:)) ghici care-i mai tare:)))) si grasu de la bosanci stie ghicitoarea! intrbati-l cand a venit cu o dacie papuc la burdujeni si a scos o furca sa-l arda pe turu si asta a scos un pistol din buzunar:))))) nu-i mai vedeai picioarele lui grasu,fugea cu o viteza ca era sa-si rupa picioarele:)))))))))))))))))))
20.1  RE: Sate vechi trimis de
(27 aug 2008, 12:31:00
buna asta tare Sers:)))))))))))))))))))))

tzaranii trebuie sa stea la sapa,unde e locul lor!!
20.2  RE: Sate vechi trimis de
(27 aug 2008, 13:13:45
Corect!
21.   Remarca :))))) trimis de
(27 aug 2008, 12:25:54
nu prea vad comentarii pro vama...singura explicatie ar fi ca nu-i net in sat:)))))))))))))))))))))
22.   :))))) trimis de
(27 aug 2008, 12:30:34
:)))))))))))Tareeee
23.   Se stie vina cui e trimis de
(27 aug 2008, 12:32:24
barbusoi e vinovat,isi pierde respectul si musca...dar musca prost tare,o sa vedeti!!!
23.1  RE: Se stie vina cui e trimis de
(27 aug 2008, 15:08:47
esti un mare prost ,prostule.................
23.2  RE: Se stie vina cui e trimis de
(27 aug 2008, 18:19:54
ce vrei lingaule...??prost esti tu ma cu toata taranimea ta de rahat,analfabeti fara viitor,mizerabililor,in frunte cu clampaul ala incoerent!
24.   ... trimis de
(27 aug 2008, 12:32:35
Noi cand am mers de la suceava peste aia de la campulung au fugit toti...unul nu vedeai pe srazile alea...daca aveau ceva de facut faceau...putea sa vina si mama politiei...faceau si gata...dar daca atata pot si ei...cat despre cei de la vama nu cred ca exista taranoi mai mari nicaieri in tara...niste prosti care asculta de prostul suprem Barbusoi.Daca nu reusiti sa va linistiti venim noi de la suceava si va linistim noi
24.1  RE: ... trimis de
(27 aug 2008, 22:53:53
ciocul mic COSTELUS
25.   Da...faceau trimis de
(27 aug 2008, 12:36:48
faceau si se legau pe vreo trei ani,la voi la sv daca se da o palma intr-o discoteca premiile de 80 de milioane sunt la ordinea zilei...au plecat vremurile alea Costel!
26.   Uniunea europeana trimis de
(27 aug 2008, 12:37:09
nu am cuvinte.....ce grad infim de inteligenta...... cum sepoate asa ceva in judetul nostru!!!Craiova numarul 2!!!
26.1  RE: Uniunea europeana trimis de
(27 aug 2008, 14:20:47
Craiova sa stea la coada ca nu are pastravarie...Nici prostani ca la noi. Aia e baieti fini, joaca poker pe 50 de mii de para, nu se bat cu oierii, ba. Astia e niste vaci care se cred bivolite. Vor sa faca si ei bataie de fitze.
27.   Romania trimis de
(27 aug 2008, 12:39:52
Voi nu ati auzit de drepturile hotului si a infractorului in Romania? Ce tot va dati cu parerea ,vorbiti ca sa va aflati in treaba ,nu uitati ca suntem in U.E. si politia nu ne poate agresa dar in schimb ne poate amenda iar noi BAIETII SMECHERI rupem procesele verbale in fata lor iar daca ne fac dosar penal scapam cu suspendare sau in cel mai rau caz cu o amenda penala.Asadar aici e de noi ca nu are nimeni ce sa ne faca ,ce vremuri bune am ajuns sa traiesc chiar nu ma gandeam niciodata ca poate fi atat de bine in Romania.
28.   Eu va scot trimis de
(27 aug 2008, 12:46:53
cat striblea e la putere nici in cot nu ma doare de belele:))))
28.1  RE: Eu va scot trimis de
(27 aug 2008, 13:38:55
lollaughing
29.   Balega si gloante trimis de
(27 aug 2008, 12:58:23
la tara nu e poluare:))))
30.   Otrava societatii ROManesti trimis de
(27 aug 2008, 12:59:13
lasatii sa se starpesca intre ei!
30.1  RE: Otrava societatii ROManesti trimis de
(27 aug 2008, 14:29:10
Da sa se bata, ba oameni. Sa ii adunam pe stadion si sa se bata, sa se impuste, sa nu scape unul. Numai sa nu iasa de acolo, ca sa nu traga in prostul care casca gura pe drum. Sa se omoare acolo si pe care scapa sa ii castram ca s anu mai fie agresivi, ca pe cateii strazii si sa ii ducem la arat in baragan, ca e criza de oameni puternici la ogor si ei se dau buni. Sa arate daca trag cu ceafa la plug sau daca is buni sa faca inca un canal, sa aiba de ce se bate cu pumnii in piept. Ma mie imi pute a bucluc cu astia si cu politaii blegi.
31.   ............. trimis de
(27 aug 2008, 14:21:36
si tot dadeau vina pe " straineri " ca sunt inculti, si nu stiu sa se poarte cind vin acasa.dar oare �stea ramasi ce fac oare????????????e vai de ei vai de poporu romin imi e rusine ca sunt romin rusine rusine

prieteni stiu de ce .................
32.   Niste gunoaie trimis de
(27 aug 2008, 14:22:22
Ce treaba are Barbusoi cu Vama sau celelalte nulitatati care il insotesc.....Nu merita nici macar sa discutam despre ei sunt niste dejectii ale societatii la fel ca si cei din C-lung sau Humor. Despre politia din Vama doar ca primesc bani de pomana si astupa micile gainarii ale pungasilor, pastreaza si ei traditia.
32.1  RE: Niste gunoaie trimis de
(27 aug 2008, 18:36:15
daaaaaaaa,mare comuna si vama asta a voastra...niste hoti de lemne si inganfati rapanosi,are barbusoi treaba cu vama,cum sa nu aiba,va terorizeaza de 30 de ani pe toti,nu puteti bea un suc TEC in linsite pe acolo...scoate-mi acuma si satul ala de tigani mare metropola,gunoiule!
33.   Morala trimis de
(27 aug 2008, 14:46:05
aia din vama vor lua pe costum toata viata lor! abia de acum incepe circul!!! grija mare fraierilor pe unde defilati,ca aveti multe pulli de supt de azi inainte!
33.1  RE: Morala trimis de
(27 aug 2008, 14:51:24
iar tu barbusoi incearca sa ai o batranete usoara nu-ti complica viata la sfarsit!! mori in glorie prostule,nu te hazarda ca toata lumea te vaneaza,si cand pici ,pici urat de tot.....
34.   Aloo! Aude cineva dintre autoritati? trimis de
(27 aug 2008, 15:53:48
Cat trebuie sa escaladeze conflictele, cate focare trebuie sa mai apara ca se intervina cu fermitate pentru curmarea lor? Daca politisti in exercitiul functiunii au fost loviti "prieteneste" dupa cap, mi se pare ca acest lucru spune totul despre autoritatea si respectul de care se "bucura" fortele de ordine, institutiile puterii de stat. Chiar nu e nimeni pe receptie la atatea semnale de dezordine sociala? Cei care au formulat comunicate de presa in care sunt elogiate meritele politistilor, in pofida realitatii din teren vor fi avansati in grad? Asta ar mai trebui!
35.   Pastravaria Casa Ott ?? trimis de
(27 aug 2008, 17:45:14
Si eu care vroiam sa-mi petrec 10 zile din septembrie cu familia (parintii si copiii) la aceasta pensiune !

Va multumesc tuturor pentru recomandari!!
36.   Esti net aici trimis de
(27 aug 2008, 18:09:57
esti net aicia ,cum sa nu ,noi am vinit ca ne-a chemat Barbusoi sa-i daramam cabana lui Ot ,di aia am vinit cu topoare si rangi, de-acu nu mai merem acolo dicat cand ni chiama Gabi Ot sa dea pomana di sufletul lui Barbusoi.Ci zaciti vameni am driptati?
37.   Mare dreptate trimis de
(27 aug 2008, 18:26:45
ase ai...driptate hai,draji turisti nu va sparieti,noi suntem pasnici,de la o oca de palinca inebunim putin dar stati fara grije,va incuieti bine in odai si nu iesiti pana nu auzati sirenele...trebu sa asteptati o tzara...ca la noi militia vine greuuu tare!!
38.   Sus si tare trimis de
(27 aug 2008, 18:49:53
A SE RETINE PENTRU CEI INTERESATI,NU A FOST LA FATA LOCULUI DECAT O SINGURA MASINA,DACIE LOGAN,CU SEFUL DE POST DE LA VAMA SI INCA UNU MARE SI GRAS,CEI DE MAI SUS AU FOST SCOSI DUPA POARTA DE CATRE BARBUSOI CARE LE ADMINISTRA SEMI`PRIETENESTE PALME DUPA CEAFA!!!

ACESTIA AU STAT ASULTATORI DUPA GARD PANA CELE LIDERII CELOR DOUA BANDE AU DAT MANA APOI AU PLECAT NESTINGHERITI,E O CHESTIE SIMPLA SI VERIFICABILA,POLITIA NU A APLANAT ABSOLUT NIMIC,DIMPOTRIVA,ERAU DEPASITI DE SITUATIE SI NEPUTINCIOSI.
38.1  RE: Sus si tare trimis de
(27 aug 2008, 19:45:41
poate era m--a de fata....../...../....../
39.   Mda... trimis de
(27 aug 2008, 19:06:23
daaa,tare v-ar mai conveni domnilor politisti sa fie crezuta varianta voastra...daca erati prezenti...``mai multe echipaje``..de ce nu ati retinut pe nimeni de la fatza locului,aaa????

e comoda tare situatia asta explicata asa pentru voi,nu ati fost acolo,toata lumea stie inclusiv voi,asta era problema de rezolvat de politia de la sat??...sa vedem ce zice suceava?!?!

cum de v-au scapat voua toate bandele de raufacatorid e acolo...ca am inteles ca erau o suta de prosti adunati...cat spirit de orientare pe baietii aia si cum s-au mai facut ei nevazuti...inca ceva,cum ati reusit sa treceti de barajul oamenilor lui barbusoi,toata prisaca dornei vorbeste ca ablocat drumul si puntea care duce la pastravarie...in scopul unei capcane...sunteti de dinafara tare dragii nostiri oameni ai legii...eu zic ca nu va ramane asa,o sa dati socoteala si voi,in tot cazul amenzile alea date se vor contesta in instanta,interesant ce probe veti aduce pt justificarea lor daca nu ati fost de fatza
40.   Asa ceva numai in vama trimis de
(27 aug 2008, 19:07:38
nu e de mirare nik in vama...toti fraierii din vama se tem de cel mai mare fraier barbusoi...rusineeeee...vama cei mai prosti oamenii posibili si cei mai inganfati....fraieriiiii
41.   Prea mult orgoliu trimis de
(27 aug 2008, 19:14:54
ba aici in toate chestiile astea exista prea mult orgoliu....................
42.   Concluzie trimis de
(27 aug 2008, 21:34:44
Ce placere deosebita au uni de a se "f..."in gura. Tineti-o tot asa poate va inmultiti
43.   Vama trimis de
(27 aug 2008, 22:13:28
totzi cu comentariile voastre ****ti**** la barbusoi...pe unde a calcat el a facut legea

43.1  RE: Vama trimis de
(27 aug 2008, 22:46:34
de asta nu a calcat la c`lung unde era asteptat la discutii...de lege ce stie el sa faca:)))

nu mai tzine!!

43.2  RE: Vama trimis de
(29 aug 2008, 07:35:23
Barbusoi e un bou si un mare fraier. Uite ca il jicnesc si sincer nu vreau sa fiu ca el. Un monstru
44.   :)) trimis de
(27 aug 2008, 22:27:07
Vrajeala multa ba fratilor asta care a scris asta e informat de la gastele alea care se ridicau in slavi pe la Vama pe cand acolo erau 40 - 50 de nespalati doar Barbusoi ce mai era pe acolo bun.Iar de la Campulung au venit baieti adevarati nu jucarii... Smekerii de la Vama s-au facut de **** in fata multor baietii din acest judet prin gastele care i-a strans de frica !Daca era smeker trebuia sa vina la Campulung sa discute cu baietii !
44.1  RE: :)) trimis de
(27 aug 2008, 22:57:13
TOTI SMECHERII SUNT NISTE JEGOSI,NU CONTEAZA CA SUNT DIN VAMA sau din alta parte.
44.2  RE: :)) trimis de
(27 aug 2008, 22:59:54
sandokan dragule,urata viatza ti-au facut tie jmecherii de gandesti tu asa...probabil nu e loc de o palma sa ia careva prin oras ca o iei tu imediat...sclav terorizat!
45.   Caut pensiune trimis de
(28 aug 2008, 01:06:07
puteti totusi sa-mi recomandati o pensiune unde vin doar sateni cu paine si sare?

pastravi nu-mi mai trebuie nici cand s-o da dezlegare la peste!
46.   Citind comentariile, trimis de
(28 aug 2008, 01:36:56
si bucata asta de fraza " da,niste tigani nemancati,veniti de la bureti" din primul post, am crapat de ras.
47.   Citind din comentarii...!!! trimis de
(28 aug 2008, 02:48:13
Macar va auziti ce spuneti !!! mai inatai aflati si voi ce este adevarat si nu vorbiti degeaba !!! Iar persoanele care la-u jignit pe BARBUSOI, creca au o mare ciuda pe el.....pt ca nu pot fi la fel ca el.......
48.   Bad news trimis de
(28 aug 2008, 10:02:36
Din toate cele vazute si auzite as vrea sa le amintesc celor doi frati de hotarirea care au luato . Va face cinste cu ce va ocupati amindoi/? E mai bine sa va ginditi la ceva care face cinste numelui care-l purtati.Va rog foarte mult O VESTE FOARTE TRISTA. Ginditiva forte bine la cine v-a da acest indemn......???? CUMI SI CEILALTI CARE au vazut acest NEWS F--Y SI G--A
48.1  RE: Bad news trimis de
(28 aug 2008, 11:18:52
bai papagalilor care aduceti comentarii din spatele calculatorului,atat barbusoi cat si ceilalti baieti din trupa adversa sunt baieti adevarati!!! e treaba lor ce fac!! apropo,acum ei sau impacat si beau impreuna prin oras iar voi tot comentati la adresa lor!! Mari prosti mai sunteti:))
49.   Trupe trimis de
(28 aug 2008, 11:23:31
voi stiti ce inseamna o bataie in masa intre 100 de baieti care vor sa se bata???te strange in spate cata tensiune si cat curaj trbuie sa fie acolo!!Nu mai comentati si voi de pe laturi despre smecheri ca nu stiti ce vorbiti!!!!
50.   La munca cu golanii trimis de
(28 aug 2008, 13:55:57
Bai MAX mare bou esti, nici nu stii ce este curajul, nici �n ce �mprejurari se foloseste acest termen, ce sa-ti mai spun, �n concluzie esti un analfabet.Mai binezis un putoi, rebut al societatii care crede ca democratia si libertatea �n sine (si cea de exprimare) �nseamna "100 de baieti care vor sa se bata" ! Bai handicapatule, ai muncit vreodata ? sau ti-au dat "lovele" ai tai pentru a le asigura "protectie"! Esti �n stare, dupa cum vorbesti! Poti sa te ei de m�na cu "UN CUNOSCATOR" si sa va duce-ti unde a �ntarcat mutu iapa, nu mai spurcati cu prezenta voastra aceste locuri iubite de DUMNEZEU! Viitorul vostru e pecetluit : puscaria va man�nca (pe care vad ca o apreciati ca pe o "scoala a vietii").Golanilor retardati, ori la munca, ori la puscarie cu voi, nu mai umpleti programele de stiri cu dobitocenia voastra!
50.1  RE: La munca cu golanii trimis de
(28 aug 2008, 17:53:45
cornel,ti-o trag la poponel:))))
50.2  RE: La munca cu golanii trimis de
(29 aug 2008, 07:33:11
Cornel are dreptate. bai nume de sluga nu mai trage la poponel mai bine sa ti/o tai cu toporul. Cu acesti indivizi ar trebui terminat canalul Dunare Bucuresti si sa vezi atunic ce liniste ar fi in toata tara si v/om creste si pe plan economic.
50.3  RE: La munca cu golanii trimis de
(29 aug 2008, 09:59:07
mare gasca mai esti,legionar de nimic,sa nu cresti tu in varful crestetului de la atatea topoare caacaciosule mic:)))))))
51.   Politistilor corupti sau blegi trimis de
(28 aug 2008, 14:07:06
Politia lu peste prajit! Nu va e rusine cu voi ?! O m�na de putoi condusi de un malac retardat sterge cu voi pe jos! Nu m-ar deranja asta daca de at�t sunteti �n stare, dar voi sunteti platiti din banii nostrii, ai oamenilor ce �si vad de treburile lor si care nu vor sa le fie pusa �n pericol libertatea, nici a lor nici a copiilor lor, de acesti paraziti ai societatii. Daca nu vor sa munceasca e treaba lor, atunci trimitetii unde le e locul, nu tremurati �n fata lor, sau si mai grav lucrati m�na �n m�na cu ei si le treceti cu vederea faradelegile pentru niste bani murdari! Rusine sa va fie! Chiar nu mai exista dreptate, nu mai sunt oameni �n Politia Rom�na care sa st�rpeasca acest flagel ? Sa nu dea Dumnezeu cel Sf�nt sa ne ajunga cutitul la os, ca va fi vai de voi si de ei!
51.1  RE: Politistilor corupti sau blegi trimis de
(29 aug 2008, 11:37:34
Intrebati-l domnilor politisti pe barabula de unde are atatia bani,si el sta degeaba tot timpul????Ce afaceri face de-si permite sa cheltuie mii de euro lunar??? Va dau eu raspunsul,face numai afaceri murdare,camatarie,santaj,taxe de protectie la oameni foarte importanti din oras,combinatii cu marfuri furate din occident,traficuri de persoane,de masini furate,are filiere in toata europa!!!! Chiar pentru acest individ nesimtit josnic si imoral nu este lege????? Domnilor politisti dormiti????? Le face chiar sub nasul vostru!!!!! La puscarie cu el si cu toti cei de teapa lui de-al de Cosma si multi altii!!!! sunt niste scursuri ale societatii care ne fac de rusine tara si acest oras pitoresc in care traim!! Rusine autoritatilor care primesc mita de la acesti infractori periculosi!!!! Cum sa traim in pace si liniste daca acesti tipine controleaza viata de zi cu zi??? Ce educatie sa le dam la copiii nostri daca si acestia sunt influentati de mizeriile acestea??????Hai sa le starpim !!!!
52.   Vai vai trimis de
(28 aug 2008, 17:53:51
Observ cu durere ca majoritatea celor care au postat aici ,au net dar n-au nici o legatura cu limba romana si cu gramatica.

Of ,of !!

52.1  RE: Vai vai trimis de
(28 aug 2008, 20:54:18
DOAMNA PROF. DE UNDE SA CUNOASCA ACESTI INDIVIZI LIMBA ROMANA. STITI PROVERBUL ROMANESC, CINE SE ASEAMANA SE ADUNA. DECI SUNT DE TEAPA PROSTANULUI DE BARBUSOI SI A EXCROCULUI DE BARABULA
52.2  RE: Vai vai trimis de
(28 aug 2008, 21:38:11
bai bau bau ori ai luat vreo bataie ori vreo teapa fraiere de te pronunti asa:))) cred ca si una si alta terorizatule:)))))
52.3  RE: Vai vai trimis de
(29 aug 2008, 07:25:04
Bai jigodie nu am luat bataie si nici nu am frecventat troaca de discoteca din Campulung. Dupa ce vaezi toti fraierii cu muschi si chelie cum naiba sa mergi sa te distrezi. Daca ar fi dupa mine Barbusoi, Barabula, Popescu Cosman si toti excrocii din zona i/as baga pe viata la bulau. Ei cred ca sunt buricul pamantului dar nu este asa. Spune un om normal cand merge in discoteca zbeara ca un bou si se ia de toata lumeea? Asa face marele buhai din Vama, iar prostanii din c/lung de teapa lui Barabula si Cosman numai cu camatarii si alte excrocherii se ocupa. Spune/mi daca te crezi destept si la locul tau, este normal. Fratele meu iti raspund tot eu, nu este normal si de asta ar trebui dusi la control.
52.4  RE: Vai vai trimis de
(29 aug 2008, 09:54:04
cine sa te atace pe tine draga Bau Bau la biblioteca de exemplu...sau la sala de lectura,tu vei fi un stalp de vaza al societatii...pe care ne vom putea baza toti...SAU,un portar cu facultate la vreun hotel de lux care va cara bagajele baietilor mai sus enumerati...ei vor veni cu amante de doi metri,incomparabile cu bondoaca ta de prietena(nevasta) si ea te inselandu`te cu baieti cu muschi la randul ei...

asa ca daca cuiva i`ar trebui un control...ti-l recomand tie pe cel dermato-veneric in cazul in care nu esti virginel...terorizatule!
52.5  RE: Vai vai trimis de
(29 aug 2008, 10:22:11
din cate stiu eu judecatorul baga la mititica ' dar de unde sa stii......................>>>>
53.   Fraieri trimis de
(28 aug 2008, 20:51:58
FRAIERI SI CEI DIN GASCA LUI BARBUSOI SI CEI DIN GASCA CAMPULUNGENILOR. JIGODII CARE NU STIU ALTCEVA DECAT PUMNUL. VINOVATI SUNT DOAR POLITISTII CA NU/I BAGA LA MITITICA.
54.   Fraieri trimis de
(28 aug 2008, 21:47:00
eu il bat si pe barabula si pe barbusoi daca s-ar lua de familia mea si de mine! sunt doi fraieri obositi!
54.1  RE: Fraieri trimis de
(28 aug 2008, 22:18:52
tu-i bati...dar ei sa nu fie de fatza:)))))))....sau cu limba la curutz:)))))

bai paduche...foarte probabil baietii ti`au frecat deja surioara deci mari sanse sa fitzi rude deci``familie,,curajoasa mica:))
55.   Am frecat`o:)) trimis de
(28 aug 2008, 22:23:31
nu mai mancati mah atata rahat,astia nu se cearta niciodata,voi nu stiti ce caterinca fac jmecherii intre ei ca sa rada de militie...e destul de evident!!
56.   Moarte smecherilor trimis de
(29 aug 2008, 07:28:29
Bai pioner s/ar putea sa ai dreptate, oricum bine le/a facut Ciosnar ca nu a stat la discutie cu ei. Nu il cunosc pe Ciosnar dar este un baiat pe cinste. Bine l/ea facut. Daca as putea le/as rupe gatul la acesti indivizi
56.1  RE: Moarte smecherilor trimis de
(29 aug 2008, 10:44:05
Ce-ai spune tu daca as afla de unde scrii curajosule,si, as veni sa-ti fac o vizita la domiciliu??? Te-ai gandit cat dero ti-ar trebui sa-ti speli hainutele pe care cu siguranta le-ai umple cu caca si cu pisu??:))) Eu zic ca mai bine sa-ti pazesti nevasta si sa-i rupi capul ei , nu la smecheri ca vad ca ea spre deosebire de tine ii admira.......:)))))))
57.   Daca si cu parca... trimis de
(29 aug 2008, 09:46:36
daca ai putea tu legionarule...dar nu poti dragule,nu poti face nimic...decat sa treci pe langa ei cu privirea in jos eventual in cel mai curajos caz studiindu-i de la distanta...

referitor la Ciosnar,nu stiu daca esti tu in masura sa comentezi acele evenimente(nu esti sigur)...mai ales ca el putea fi catalogat fara doar si poate un interlop periculos asa ca pe cel care-l lauzi tu sau faptele sale ar trebui sa fie cu gatul rupt de``tine,,paduchiosule,la rand cu ceilalti...simte-te flatat pwizdo ca ti-am explicat oarecum realitatea dureroasa pt tine ce-i drept,zdreantza mica...ma pish pe toti legionarii tai!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei