Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2008 - Anul XIII, nr. 201 (3882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Reparaţie capitală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci etape scurse din întrecerea internă ar trebui să ofere principalele coordonate pe care se va continua. Desigur, nimic nu e încă bătut în cuie, căci pauza de iarnă poate însemna, cum bine am văzut şi în sezonul trecut, un adevărat punct de inflexiune. Totuşi, nu cred că mă hazardez când afirm că titlul va reveni în capitală. Echipele fruntaşe ale provinciei joacă, deşi nu şi-l asumă, rolul iepurilor din cursele atletice. Tot respectul pentru transpiraţia şi inspiraţia de la Urziceni, Vaslui şi Galaţi (Timişoara e încă o nebuloasă), destui vor popi, dar tot grangurii cei mari vor ciuguli boabele la final.

Campioana face figură aparte. După ce am pătimit alături de ei anul trecut, clujenii mi-au ieşit de la inimă în acest sezon din pricina atitudinii conducerii, Andone y compris. Acesta s-a comportat ca o odraslă de bani gata, care îşi abandonează într-un ungher limuzina uşor zgârâiată, doar pentru că babacii îi cumpărără în prostie alţi şi alţi bolizi. Un jucător precum Culio trebuie recuperat dacă trece printr-o pasă proastă, nu pus la zid. Iar afirmaţia patronului cum că lipsa lui Fabbiani se vede doar în discoteci este de o infatuare stupidă. În sezonul de toamnă de anul trecut, CFR-ul şi-a construit pe golurile argentinianului fundaţia titlului ce urma să vină.

În prezent, un obiectiv realist pentru Andone ar fi închegarea trupei pentru o reprezentare cât mai onorabilă în Liga Campionilor. Evident, nici campionatului nu i se poate pune deja cruce, dar dinspre Bucureşti suflă un vânt rece. Cât despre “capitalişti”, lucrurile vor fi mai clare după meciul din seara asta, când vom şti dacă Steaua se va disipa în continuare pe două fronturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reparaţie capitală.
 Vizualizări articol: 1375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reparaţie capitală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei