Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2008 - Anul XIII, nr. 201 (3882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme la frontieră

Comisarul Nelu Fediuc, acuzat că protejează contrabandiştii de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Acuzaţii deosebit de grave aduse şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, comisarul Nelu Fediuc. Poliţistul este acuzat că îi favorizează pe o parte dintre traficanţii de ţigări, şi la schimb percepe taxe de protecţie. Acuzele au fost aduse de o femeie care a dorit să-şi păstreze anonimatul şi care s-a autodenunţat la DNA, povestind cu lux de amănunte practicile din frontieră.

 

200 de dolari lunar şi mai multe partide de sex. Asta pretinde o femeie, al cărei nume nu îl vom divulga, că a plătit pentru a fi protejată de comisarul Nelu Fediuc. Plângerea a fost înregistrată şi la Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, iar şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret i s-a comunicat despre faptul că s-a deschis un dosar penal.

„Racolarea” femeii care a dezvăluit modul cum se trec ţigările fără riscuri prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret a avut loc în luna ianuarie a acestui an.

Femeia povesteşte că a fost oprită în trafic de un agent al Poliţiei de Frontieră, care era însoţit de comisarul Nelu Fediuc.

„Mi-au găsit 10 cartuşe de ţigări Ronson, iar eu i-am rugat să nu mă sancţioneze şi să mă lase de data asta, că voi fi recunoscătoare. Peste vreo două zile, pe 27 ianuarie, am fost oprită din nou pe E 85 de acelaşi domn Fediuc. De data aceasta aveam în jur de 20 de cartuşe de ţigări marca Ronson. Domnul Fediuc a vrut să mă sancţioneze, dar eu m-am plâns de situaţia familială dificilă în care mă aflu. Am vrut să-i dau suma de 50 de lei, dar nu a acceptat, dar mi-a cerut să ne întâlnim peste vreo trei zile în Siret şi să întreţinem relaţii sexuale”, a povestit femeia.

 

Sute de cartuşe de ţigări trecute ca prin brânză peste frontieră

Pactul dintre femeie şi comisarul Nelu Fediuc pare să fi funcţionat perfect în următoarele luni. Pentru serviciile sale, dar şi contra sumei de 200 de dolari lunar, femeia susţine că i s-a permis să introducă ilegal în România sute de cartuşe de ţigări.

„Eu am respectat înţelegerea şi de fiecare dată simţeam că aveam protecţia comisarului Fediuc, întrucât prin punct nu se lega nimeni de mine, iar în câteva rânduri când am fost oprită l-am sunat şi în urma intervenţiei acestuia poliţiştii respectivi mă lăsau în pace. Astfel reuşeam să trec câte 50-60 de cartuşe de ţigări la fiecare tură”, a mărturisit femeia.

 

De ce a căzut afacerea

Afacerea a mers ca unsă până în luna iunie. Din acel moment, spune femeia, pretenţiile şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret au crescut.

„A vrut mai mulţi bani pe lună ca sumă de protecţie, iar când aveam relaţii sexuale mă umilea, ceea ce m-a determinat să renunţ la traficul cu ţigări întrucât nu mai suportam. Din câte ştiu eu, comisarul Fediuc lua taxe de protecţie de la mai multe persoane, nu numai de la mine, inclusiv de la ucraineni”, a precizat persoana respectivă.

 

Comisarul Fediuc nu a dorit să comenteze acuzaţiile

În cursul zilei de ieri l-am contactat şi pe comisarul Nelu Fediuc pentru a-şi exprima punctul de vedere referitor la acuzaţiile aduse şi la dosarul aflat pe rolul DNA Suceava.

„Mi s-a comunicat că a fost depusă o plângere împotriva mea, dar nu mi s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile. Din acest considerent nu pot să spun nimic”, a declarat comisarul Fediuc.

Şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret a spus însă că se va apăra singur, lăsând să se înţeleagă că nu ar avea vreo vină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul Nelu Fediuc, acuzat că protejează contrabandiştii de ţigări.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Comisarul Nelu Fediuc, acuzat că protejează contrabandiştii de ţigări3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oooohh trimis de
(27 aug 2008, 11:25:36
zbirul asta de fediuc face legea in siret si in vama.... nu se oboseste nimeni sa-i zboare creierii ?
1.1  RE: Oooohh trimis de
(27 aug 2008, 13:38:42
CHIAR MA GANDEAM CA SARACUL AMARAT A REUSIT SA II CUMPERE FETEI SALE O MASINA ULTIMUL RACNET.
1.2  RE: Oooohh trimis de
(27 aug 2008, 16:22:56
are o fata tataie? mai mult ca sigur ca o sa puna mana pe ea bagabontii si-o sa-i aplice tratamentul aplicat FETEI unui alt politist mutat de la vicov la radauti ( M), care la fel ca asta taia si spanzura lumea

1.3  RE: Oooohh trimis de
(27 aug 2008, 16:47:33
Pacat de subiect...neagu ai o exprimare de copil de clasa a X-a, mai citeste si tu ceva stiu ca le ceferisti e mai greu cu cititul....dar totusi, te exprimi ca un copil.
2.   Pentru papagali trimis de
(27 aug 2008, 11:37:24
Fediuc controleaza tot traficul cu tigari si cu produse din duty free. sotia sa are magazin de cosmetice la suceava...ca astea nu au timbru ca bauturile si tigarile si poti sa le vinzi oriunde.

calinescu s-a laudat de o saptamana ca da articolul asta in ziar.

cainii latra si prostu face bani in continuare!
3.   Aha trimis de
(27 aug 2008, 11:41:15
ar fi bine dak ar avea toata lumea curajul sa demaste toate porcariile lui

4.   Rel sexuale trimis de
(27 aug 2008, 12:15:06
bica ca timp de cateva luni cand ai adus in tara mii de pachete de tigari si ti-o trageai cu ala pentru a avea grija de tine a fost bine,acum cand a ridicat pretul il dai pe tapet.de ce nu l-ai reclamat de la inceput si sa nu-i dai curs avansurilor.dar ce nu face o femeie pentru ceva bani[in cazul de fata]?acum ai sacul plin si il dai pe tapet....

4.1  RE: Rel sexuale trimis de
(27 aug 2008, 21:55:10
Darea de mita se sacntioneaza la fel cu primirea de mita . Legea romana .
5.   Serviciu contra serviciu trimis de
(27 aug 2008, 12:19:09
bine ca ca timp de cateva luni cand ai adus in tara mii de pachete de tigari si ti-o trageai cu ala pentru a avea grija de tine a fost bine,acum cand a ridicat pretul il dai pe tapet.de ce nu l-ai reclamat de la inceput si sa nu-i dai curs avansurilor.dar ce nu face o femeie pentru ceva bani[in cazul de fata]?acum ai sacul plin si il dai pe tapet....militianul de la frontiera ti-a propus nu te-a luat cu japca iar tu ai fost intrutotul de acord.i-ai dat de inteles ca te pui la bataie cand te-a oprit in trafic.nu cred ca la toate femeile care le opreste in trafic isi permite sa le faca astfel de propuneri...

6.   .... trimis de
(27 aug 2008, 12:38:30
de ce nu l-ai filmat soro in timp ce ti-o tragea?sau erai cu ea intre dinti???

acum strigi ca proasta-n targ degeaba !!
7.   Aha trimis de
(27 aug 2008, 12:46:18
sper k o sa ia cineva masuri impotriva lui

7.1  RE: Aha trimis de
(27 aug 2008, 12:49:33
lasati fratilor k nu este kiar asa

face el k-m asa cu toti cei kre vreau sa treaca tigari peste frontiera

8.   Aha trimis de
(27 aug 2008, 13:03:13
c nu este asa?
9.   ... trimis de
(27 aug 2008, 13:15:46
e adevarat ca pleaca motzi la pensie inainte de termen si cu ceva tinichele legate de coada?si odata cu acest maret eveniment se destrama protectia pt unii acoliti printre care tata fe ,berniq,chelnerul cu sosetele albe ca zapada,pionul plus adunatura de catei credinciosi care saruta zilnic inelul mare cu pecetea ''robiei''

sesizati-va din oficiu,luati-va singuri de urechi si dati-va suturi in posteriosr singuri apoi iesiti la pensie ca nu mai aveti ce cauta aici.o sa fiti papati pe paine !!

sunt locuri minunate in siberia pt pensionarea voastra!!
10.   Baaaaaaa!!!!! trimis de
(27 aug 2008, 13:28:07
Nu ne lasati fara tigari ieftine!

11.   Pe tapet trimis de
(27 aug 2008, 14:02:02
tata FE,te duci pe pu..mai ai un pas. pazeste-ti pielea cand treci strada.a mers treaba cu GRIG.dar gata sunyem cu ochii pe tine tata.ti-ai batut joc de foarte multi oameni,ajunge. In fata spui una pe la spate musti din om..javra ce esti!!
12.   Se apropie prapadul trimis de
(27 aug 2008, 14:07:25
mai nou cica maramuresanul a luat-o peste cap chiar cu manusile lui de box de la un jupan vaduv de la bucuresti...tulai doamne!

13.   Asa e trimis de
(27 aug 2008, 14:25:00
am indicii ca articolul e adevarat.

ce tare o umilea in timpul partidelorlaughing

e normal ca s-a plictisit repede
14.   Acelasi trimis de
(27 aug 2008, 14:27:37
cei de la CIT. va plimbati toata ziua dupa cai verzi pe pereti dar ce trebuie, va faceti ca nu vedeti. de ZAMOSTEANU stiti ceva? NU,nimic nu-i asa? E protejatul lui fediuc bai de nicaieri ce sunteti.ADUNA tigari la greu din oras. E nr.1. Pana la urma bravo lui daca toti dorm....Fa avere nene!!!!ca-i loc.../inca.

14.1  RE: Acelasi trimis de
(27 aug 2008, 15:59:49
apropo de CIT ...ingamfatul si rapanosul de COCA alias MERINOSUL are probleme grave cu ficatul ,nu credeti? la cata greata stupida si invers proportionala cu inteligenta lui are...

o sa-ti gasesti si tu nasul mai nepotache ce esti!
15.   Este corupt trimis de
(27 aug 2008, 14:50:03
Si-a facut clica la Siret de un an: Calinescu- Cuzencu sunt mafiotii adevarati, care maine-poimaine ii vezi cu catusele pe maini......prin anul 2004-mai-iunie, tura lui Deleanu Cezar-cand se dadeau drumul la peste 10 bus-uri cu tigari pe tura, iar tu, Fediuce, iti luai dreptul-7.500 dolari, ai uitat????!!!! Ar trebui sa-ti amintim, ti-a atras atentia, fiindca n-a mai putut, desi i-ar fi placut-Motoc, in acea perioada-seful IPJ Sv, cand s-au descoperit intr-un garaj tigari in val.de 10 miliarde lei....si tu te-ai gandit sa opresti traficul care iti placea si-ti aducea bani-caz 1 august 2004....atat de repede te-ai facut cuminte???????????????????????
16.   NU E POSIBIL trimis de
(27 aug 2008, 14:58:44
IL CUNOSC BINE PE DOMNUL NELU.NU CRED CA EL A FACUT ASA CEVA.EL ESTE UN MARE LUPTATOR IMPOTRIVA CORUPTIEI.NUMAI AGENTII DIN PUNCT STIU DE CATE ORI AU FOST LUATI DE MARETUL CONDUCATOR DE PE ARTERE , DUSI CU JAPCA INTR-O INCAPERE DIN PUNCT SI DEZBRACATI SI CAUTATI SI-N FUND ,CA NU CUMVA SA AIBA VREO 5 LEI IN PLUS,DESI LA SHOP FACEA DESTULE COMISIOANE PE CARE TOT AGENTII TREBUIAU SA LE PLATEASCA.DE ACEEA NU CRED CA ESTE VORBA DESPRE DOMNUL NELU.ZI - NOAPTE DUMNEALUI ESTE PE E85 SI LUPTA NEOBOSIT.
17.   Pe afara-i vopsit gardul... trimis de
(27 aug 2008, 16:02:19
In Vama interlopii se bat si-i lovesc "prieteneste" dupa cap pe politisti, la Radauti, un viceprimar este anchetat de politisti pentru ca a-ncercat sa reintroduca ordinea in chiar Primaria orasului, Comisarul Fediuc protejeaza traficantii, mai de peste tot apar stiri de presa despre cazuri in care politisti fac sluj, fata de oamenii puterii, beizadelele lor, sau interlopi, dar manifestarile festive in cadrul Politiei Romane sunt la mare pret!
18.   In zadar trimis de
(27 aug 2008, 16:17:37
Nu va mai strofocati asa de tare:vedeti si articolul (COMENTARIILE) din MS din 19.07.2006
18.1  RE: In zadar trimis de
(27 aug 2008, 16:26:20
sper k macar acum sa se faca ceva impotriva lui nelu

dak tot sunt cei de la bucuresti prin zona lui
19.   ERATA trimis de
(27 aug 2008, 16:29:55
SCUZE ,DIN 19.07.2008
20.   Pidarasilor trimis de
(27 aug 2008, 16:30:34
mare curajoasa esti Daniela draga ca te-ai dus la DNA, dar grija mare ca Iri e mult mai periculos, asta are placa de argint in cap.

20.1  RE: Pidarasilor trimis de
(27 aug 2008, 17:45:00
mai mult ca sigur ca asa s-au petrecut lucrurile dar hai sa fim seriosi...si asta ca femeie era o rapandula nu era sfanta din icoana de vreme ce a acceptat targul!

era si normal sa-si fac tot tacamul cu tine panaramo!
20.2  RE: Pidarasilor trimis de
(29 aug 2008, 18:30:14
Vasile Motoc
21.   SA SPUNEM FRATE TOT!!!! trimis de
(27 aug 2008, 17:42:13
SA NU CARE CUMVA SA UITATI D DOSARUL MUSAMALIZAT DE FEDIUC !ASTA DE CE NU E LA DNA?SA INTREBAM PE ROABA!!!!FEDEA MUSAMALIZEZA DOSARELE LA VAMESI SI ROABA FACE CURAT DIN URMA SA IL SCOATA PE IDIOT DIN BELEA!!!! POATE SE SESIZEAZA DOMNI DE LA BUCURESTI CU ACEST DOSAR MUSAMALIZAT SI ASA VA AJUNGE LA DNA!SA RASPUNDA PENTRU ACESTE FAPTE MARI DE CORUPTIE MUSAMALIZATE SI DE CIRCULIST LA ORDINUL LUI MOTI!!!!
21.1  RE: SA SPUNEM FRATE TOT!!!! trimis de
(27 aug 2008, 22:43:41
Cine este acest Moti de care tot vorbiti.
22.   MINCIUNI trimis de
(27 aug 2008, 18:05:32
Dar ce avea toapa stampila in frunte sa treaca asa usor prin vama,nu cred ca stiau toti ca avea'' relatii'' cu domnul Fediuc. sint multi oameni care isi fac datoria in vama Siret .EU TREC DES PRIN VAMA SI STIU se arunca cu gunoi in niste oameni care isi fac datoria sau poate de aceia.
23.   Corb la corb nu-si scoate ochiul.. trimis de
(27 aug 2008, 18:21:19
Aceasta actiune a doamnei , mai mult ca sigur ca va fi sortita esecului,pt ca nu a venit cu probe concrete. Iar D.N.A-ul a facut o greseala si mai mare pt ca nu a facut un flagrant.,.mai ales ca cineva a facut un autodenunt.....Dar cine sa faca flagrantul? daca d-l comisar Bolocan de la DNA....este cumatru cu d-l comisar Fediuc.Asa ca in mod cert nu se va intampla nimic....
24.   Ce inseamna sa sapi l`a altul groapa trimis de
(27 aug 2008, 20:03:30
Domnu de l`a monitorul numai cu imbarligaturi umbli ...de ce nu scrie si in obiectivu asa ceva pe prima pagina?...pentru ca tu iei mita de l`a un anumit domn care vre`a sa il de`a pe Domnu Fediuc jos....sunt o gramada care nu le convin ca nu pot sa faca banii din cauza domnulu`i Fediuc pentru ca nu ii lasa sa treaca cantitatzi marii....Si tzie nu tzie greu pt o anumita suma de banii sa scri tot ce itzi dicteaza omul care te mitueste!!! Asa ca vezitzi mai si de oala ta.....
24.1  RE: Ce inseamna sa sapi l`a altul groapa trimis de
(28 aug 2008, 00:54:08
ba baiatule,daca ai citi presa constant,ai stii mai multe,dar esti prost. citeste obiectiv de suceava acu 2-3 aniwinking . nu mai citesti nimic acu ptr ca taticu si-a luat dreptu. pa
25.   Ptr pepe trimis de
(27 aug 2008, 20:51:47
Grija mare PEPE-TATA ca ai ce ai cu TATA - NELU nu ameninta copilul politistului, stiu cine esti asa ca asteaptate la SURPRIZE....SURPRIZE. Vezi ca ti-ai batut singur cuie in talpa ca INFANTERISTUL. Te pup dulce FRUMOSULE....
26.   Iubeste-ma trimis de
(27 aug 2008, 21:20:11
kat m`ai tii la pretz?Ai tzinut cam mult declaratia primita de la Maslina.Ea este doamna kacre tata f ii da m...?Aceasta este declaratia moldovencei?
27.   Te iubim trimis de
(27 aug 2008, 21:25:18
bai neagu`le trimite pe sms`ul nostru marafetul la care ai ajuns dupa articolele a lui fedea...fati pantaloni cu buzunare ca sa`ti trimiotemi numele iubitilor nostrii SEFI si in declaratia lui masaline sa schimbi doar numele fedea
28.   SURPRIZA trimis de
(27 aug 2008, 21:31:30
babalacule ne trimiti dupa seminte si cand iti citim articolul observam ca ne duci cu pluuuta...unde este confirmarea ca dna-ul are asemenea declaratii?Si daca ar fii asemenea manuscrise nu se dau fara nume doar ca este gagica misto si unii i-o trag...esti gelos handicapatule ca nu poti face...fa-te politist si o sa ai scula mare
29.   Brambureala trimis de
(27 aug 2008, 21:45:49
A APARUT O ALTA FEMEIE �NTRE EI ASTAI ADEVARUL. IAR PE RECLAMANTA O STIU, CREDETI-MA NU PREZINTA INTERES.

30.   COLHOZ trimis de
(27 aug 2008, 21:52:57
CEL MAI BINE AR FI SA FIE INTERZIS MICUL TRAFIC DE FRONTIERA IAR BAZARISTII SA V�NDA CARTOFI, PORUMB, ETC DAR SI ALTE PRODUSE AUTOHTONE. UNDE VA SUNT CASELE DE MARCAT MAI BAZARISTILOR. PARADIS FISCAL O.K. DAR VOR VENI VREMURI GRELE.......!!!!!!!!!!!!
31.   De maine trimis de
(27 aug 2008, 22:05:18
dami spaga de autor si maine scriu de gradul ... ca are relatii anale cu cine vrei? salta banul si scriu cu nevasta lui neagoe san monitorizatul . Avem date ca este declaratie si la starea civila si la sugitorul din itcani. Neagoe ii faqcem cartela permanebta ca politisti si traficanti gasim . cum sa io punem acum? cu degetul

31.1  RE: De maine trimis de
(29 aug 2008, 18:33:42
poate da limbilaughing
32.   MINCIUNI trimis de
(27 aug 2008, 23:25:02
Minciuni sfruntate!

Lui Nelutzu nu i se mai scoala de foarte mult timp (creca 2004), asa ca nu va mai agitati oameni buni. Nu avea cu ce!!! Iar art. 10, lit. a) Fapta nu exista... Veniti cu ceva tare...ca asta nu sta in picioare... Va poop pe toti care mai putetzi...

33.   La jicuv la trecut frontiera trimis de
(27 aug 2008, 23:29:49
la jicov e aceeasi problema ,numai ca se trec tigarile mai putine,asa cate un bacs de persoana,cand lucreaza alea pe care le tine mironescu in spate , are si el "avantajele" lui ca sunt bune haitele,numai sal tina mult,dar nu cred.............va vine randu la toti ,puscaria o sa va manance.......
33.1  RE: La jicuv la trecut frontiera trimis de
(28 aug 2008, 09:28:31
CINE OR FI OARE ACESTE PIPITE PROTEJATE DE MIRONESCU CARE LUCREAZA IN PUNCT LA JICOV??CUM ISI PLATESC CONSIDERATIILE FATA DE SEF??DACA AVETI NUME DATI FRATILOR NU VA SFIITI!

CARE STIE SA BAGE RASPUNS LA COMENTARIU!

APROPO DAR MIRO MAI POATE ??laughing)))))
34.   Cum unii nu se satura trimis de
(27 aug 2008, 23:34:32
da domnul fediuc face contrabanda cu tigari si nimeni nui are grija ....are clika lui..deleanu, irimescu,calinescu si multi altii..luati masuri drastice coruptia e de sus
35.   IMPARTASANIA trimis de
(27 aug 2008, 23:38:48
ultima oara cine moi fi pusa spaga-n butoiul de varzoi ,o fi simion sateanul ori zaharia granicerul . Ni scuzati interpretul cai dus cu ciclul ZAHA graniceru si nu poate lucra cu europenul- ucraina ca i se face rau de tigara cind pe artera de intrare,il vede pe pe tata fedea .
36.   Tdx trimis de
(27 aug 2008, 23:49:46
la panda fedea...zamosteanule lasa tigara ca te frigi tata!!,,..of of!!!!
37.   Gogu Martalogu cand ai sa fi sus sa vorbesti.boske trimis de
(28 aug 2008, 02:08:22
Deci martalogule ...Cand esti pe tron ex domn Nelu....sunt candidatzi care vor sa ii ea tronul...ca asa e in viatza....tot timpu ai contracandidatzi...vor sa te`a de`a jos prin orice mijlok...chiar sa itzi trimita o fata sa faca ce a facut donsoara cutarescu pusa de un candidat l`a tron....asa ca boss mai scrie si tu de oameni cu probleme...de sinistratzi...si lasa oameni sa se lupte curajos live zi de zi...numai baga tu cuvinte si tot cuvinte
38.   Stie cineva ? trimis de
(28 aug 2008, 09:26:22
Asta, politistul este frate cu mafiotul popa Fediuk de la Radauti ? Au comportamente foarte asemanatoare!
38.1  RE: Stie cineva ? trimis de
(29 aug 2008, 08:47:36
nu sunt frati e doar coincidenta de nume si de ...obiceiuri...rup locul! in schimb tata FEDEA e pui(SCURSURA) de fost militian .

in ce-l priveste pe FEDEA nu va bateti capul o sa scape si din asta cu toate ca nu merita il cunosc personal si va jur ca este o javra de ''om''!!!....sa speram ca va venii o noua'' viitura'' peste jud. Suceava si vom scapa de aceste capuse parvenite!!!

SPERANTA MOARE ULTIMA!
39.   Ceva ADEVARAT !!! trimis de
(28 aug 2008, 13:45:54
... mdea ... cred ca este si timpul k Domul Fediuc sa cada ... pentru ca prea mult rau a facut domnu` Comisar ... insa el nu are nici o vina ... in partea Siretului legea o face Colonelul HORGA ... Domnul Fediuc fiind doar un bun EXECUTANT a ordinelor lui Horga ... Sigur vor cadea toti ... Incet si SIGUR ... pentru ca prea multi oameni au avut de suferit de pe urma murdariilor acestor doi "oameni". Dumnezeu nu doarme ... si mai ales NU BATE CU PARUL ... Deci ... HORGA FII ATENT k URMEZI !!!
40.   X 6 trimis de
(28 aug 2008, 18:16:54
fedea stiam ca ai so su......................i
41.   Mironica cel viteaz trimis de
(28 aug 2008, 18:42:37
lea facut pe toate mironescu,pe aia cu fundu mare din pailanda,pe aia brunetica cu care chipurile a fost la concurs de tir,ca de daca barbatu ei e un papagal prost ce isi smulge singur penele,pe aia ce handralaul ei e doftor si ...........atat stiu eu ,poate mai sunt.dar nu cred ca il tine .........de unde are mironescu bani de casa cu 3 etaje,casa de vacanta ,masini tari.nu o fi oare si el implicat cu hotii si le tine partea,ca a fost vazut de multe ori stand de vorba cu ei in locuri ferite di lume
42.   Ptr GRIG trimis de
(28 aug 2008, 20:07:33
Cumva Mr. MOROSAN GRIGORE ??????
43.   Ptr PEPE trimis de
(28 aug 2008, 20:14:17
Ai trecut la milimetru pe l�nga SURPRIZA .....azi. Fi mai ATENT pe VIITOR ar fi pacat de TINE................!!!!!!!!!!
44.   PT JICOVEANUL trimis de
(28 aug 2008, 22:27:33
ANALFABETULE,ALA CARE PORTI UNFORMA SI LA PASCUT VITELE ....STAI JOS !NU MAI LINGE LUMEA IN FUND SI MULTUMESTE-I LU MIRONESCU CA ITI FACE WC IN CURTEA SECTORULUI CA SA NU TE MAI DUCI SA FACI LANGA ANIMALE ASA CUM AI FOST OBISNUIT!
45.   ..... trimis de
(28 aug 2008, 22:59:03
asta e ticneala ... o da in vrajeala un taran care face rusi de cateva luni si la prins fediuc cu 10 cartuse si ea dat amenda
46.   Fata trimis de
(28 aug 2008, 23:15:05
cine stie cine e fata? ce masina are? e o nesi ...la inceput cu 20,apoi cu 30 apoi cu ....te ai ajuns si nu ti trebuie bani?
47.   Tagma hotilor trimis de
(29 aug 2008, 10:20:09
dupa atatea comentarii nimeni nu a luat atitudine asupra celor doi comisari horga si fediuc.acesti traficanti au facut legea in vama siret ,fediuc executa pe cei cu 5 k iar horga trecea cu 500k la o tura .mai nou fediuc se prezinta la horga sa-si ridice comisionul ,vezi 25 08 o8 ora 21 intrunire misionara horga ,sofronie(slugoiul) versus nelu fediuc. domnule ministru david eliminatil pe motoc coruptul pentru ca organele abilitate (justitiea) sa pota termina dosarele lui fediuc si pe ale lui horga.prea sfintite mitropolit al moldovei de cind un preot (horga dumitru)condamnat la inchisoare cu suspendare mai poate sluji la altar.
48.   Tagma hotilor trimis de
(29 aug 2008, 10:29:37
dupa atatea comentarii nimeni nu a luat atitudine asupra celor doi comisari horga si fediuc.acesti traficanti au facut legea in vama siret ,fediuc executa pe cei cu 5 k iar horga trecea cu 500k la o tura .mai nou fediuc se prezinta la horga sa-si ridice comisionul ,vezi 25 08 o8 ora 21 intrunire misionara horga ,sofronie(slugoiul) versus nelu fediuc. domnule ministru david eliminatil pe motoc coruptul pentru ca organele abilitate (justitiea) sa pota termina dosarele lui fediuc si pe ale lui horga.prea sfintite mitropolit al moldovei de cind un preot (horga dumitru)condamnat la inchisoare cu suspendare mai poate sluji la altar.
49.   Sv 50 bur trimis de
(29 aug 2008, 10:31:39
nelu ai sa ajunji ca mine [ bacalu ] sa cari tigari an rezervor, ca faceam bani frumosi mi-ai stricat susta vroiam sa-mi mai iau un tir. la vicov prin paduri mam saturat am venit si eu la siret cu mertoiu an rezervor intra vreo 4 bacsuri mi-ai stricat susta as-sa ati trebuie acuma
50.   De ale lui Corlei trimis de
(29 aug 2008, 13:07:02
nu stiu pe cate le-a facut Mironescu dar stiu cu cate se lauda unul Patraucean de la Vicov, una Claudia alta Ionela care dupa ce le-a rodat el intr-o masina neagra si pe la hoteluri i le-a dat si la unu Misu de la RAdauti care il mai ajuta uneori la greu ,dupa spusele sale.oare sotia sa stie sau o ducea cu zaharelul

51.   Tot eu trimis de
(29 aug 2008, 20:18:27
tata fed ai grija ca cineva vrea sa dea cu masina peste tine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei