Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2008 - Anul XIII, nr. 201 (3882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aventuri penale

Profesoară jefuită de amantul pe care l-a cunoscut pe internet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Povestea de dragoste dintre o profesoară de fizică şi amantul ei, un tânăr pe care l-a cunoscut pe internet, s-a sfârşit cât se poate de prost în urmă cu două zile, la Putna.
După plimbări pe la mănăstiri, cine romantice şi nopţi de amor, amantul a fugit cu banii, bijuteriile şi bunurile profesoarei, în timp ce aceasta dormea.
Din fericire pentru femeia înşelată, poliţiştii rădăuţeni au reuşit să dea de urma escrocului sentimental în numai câteva ore.

Amant găsit cu un dublu click
Protagoniştii acestei aventuri care face obiectul unui dosar penal înregistrat la Biroul Poliţiei Rurale Rădăuţi sunt o profesoară de fizică, Ildiko B., din judeţul Satu Mare, şi un botoşănean, Adrian Marius Ignătescu, din municipiul Botoşani, ambii în vârstă de 32 de ani.
Cei doi amorezi s-au cunoscut la începutul acestei luni, prin intermediul site-ului www.simpatie.ro.
După ce-au conversat mai multe zile la rând pe internet, profesoara şi botoşăneanul şi-au dat întâlnire, la sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul Baia Mare.
Profesoara nu şi-a dat seama că ceva e în neregulă, deşi acesta avea asupra lui doar un ruscac în care îşi luase un tricou, o pereche de chiloţi şi una de ciorapi. Tânăra profesoară venise la întâlnire cu maşina personală, un Renault Megane, şi avea asupra ei o sumă mai mare de bani, plănuind o excursie de câteva zile cu noua ei cucerire.
Cei doi s-au hotărât să-şi înceapă povestea de dragoste într-un sejur în nordul Moldovei, alegând să se cazeze la o pensiune din comuna Putna.
Interesant este faptul că de la Baia Mare la Putna, cel care a condus maşina profesoarei a fost chiar amantul acesteia, care, aveau să afle ulterior poliţiştii, nu avea permis de conducere.

Coşmarul nopţilor romantice

Pentru tânăra profesoară lucrurile mergeau cât se poate de bine. Îşi găsise un amant simpatic, cu maniere, care susţinea că e îndrăgostit până peste cap de ea. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. Au ajuns la Putna la sfârşitul săptămânii trecute şi au stat tot weekendul nedezlipiţi. Au vizitat mănăstirile din Putna şi Suceviţa, s-au plimbat şi păreau un cuplu cât se poate de fericit.
Toate bune şi frumoase până luni dimineaţă, atunci când, în jurul orei 5.30, Ildiko B. s-a trezit singură în camera în care se cazase alături de iubitul ei. Nici urmă de acesta.
A observat că din cameră îi lipseau un colier de aur, de 22 de grame, un laptop, un aparat foto digital şi un telefon mobil, toate de ultimă generaţie, precum şi 264 de lei, 10 euro, 1.400 de forinţi şi vreo 45 de grivne, prejudiciul total fiind estimat la 7.000 de lei.
Când şi-a dat seama că iubitul i-a tras clapa, tânăra profesoară a ieşit din cameră şi a pornit în căutarea acestuia. Maşina era parcată în faţa pensiunii, aşa că s-a gândit că bărbatul a luat-o înspre gară. În drum spre staţia CF Putna, s-a oprit şi pe la postul de poliţie şi a povestit totul.
Femeia le-a spus poliţiştilor din comună că este căsătorită, dar, după un accident grav suferit de soţul ei, s-a despărţit de acesta şi a depus actele de divorţ.

Amantul, prins în personalul Putna-Suceava
Poliţiştii rădăuţeni au fost informaţi imediat de colegii lor de la Putna despre incident, oamenii legii bănuind că hoţul a plecat cu un tren personal spre Suceava.
Bănuielile anchetatorilor s-au adeverit, Adrian Marius Ignătescu fiind săltat din gara Rădăuţi, dintr-unul dintre compartimentele trenului Putna-Suceava.
Asupra botoşăneanului s-au găsit toate bunurile reclamate ca fiind furate, acestea fiind restituite profesoarei din Satu Mare.
Adus la poliţie pentru audieri, tânărul în vârstă de 32 de ani a făcut scandal şi a început să-i ia la rost pe oamenii legii pe motiv că i-ar fi luat toţi banii şi nu are cu ce să se întoarcă acasă.

Dăruia iubire, contra cost
Varianta lui Ignătescu era că banii şi bunurile găsite asupra lui aparţin păgubitei, însă acestea ar fi fost contravaloarea nopţilor de amor pe care le-au petrecut împreună.
Poliţiştii rădăuţeni aveau să afle în urma cercetărilor că botoşăneanul avea un cazier bogat, fiind condamnat de mai multe ori la închisoare. Ignătescu, susţin anchetatorii, nu este la prima aventură de acest gen, având din câte se pare şi alte femei cărora le-a dăruit iubirea sa, contra bunurilor şi banilor acestora.
„Sus-numitul, recidivist, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, dispunându-se însă cercetarea în libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

„Sătulă de mincinoşi”
Pe site-ul simpatie.ro am reuşit să dăm şi de id-ul cu care profesoara l-a agăţat pe escrocul din Botoşani.
La descriere proprie, Ildiko B. scrie că e „supărată pe viaţă şi sătulă de mincinoşi... şi de cei care îşi bat joc de oameni... în rest, eu zic că sunt destul de normală... cu defecte şi calităţi”. La rubrica aspect fizic, profesoara e destul de rezervată, pe motiv că, susţine ea, „gusturile nu se discută”.
După experienţa de la Putna, cu siguranţă că profesoarei nu o să-i mai trebuiască, cel puţin pentru o vreme, iubiţi de pe Internet.

„Un tip manierat, uneori prea sincer”
Tot pe simpatie.ro am dat şi peste contul lui Adrian Marius Ignătescu. Sub id-ul „marius2000ady”, tânărul botoşănean, care nu îşi dă fotografia pe site, susţine că lucrează în domeniul vânzări/marketing, are master şi doctorat, iar hobbyurile sale sunt arta, muzica, politica, literatura şi istoria, teatru, etc..
Ignătescu le cucerea pe vizitatoarele site-ului susţinând că printre pasiunile sale se regăsesc şi gătitul şi cumpărăturile.
Botoşăneanul se descrie drept un tip „manierat, cu simţul umorului, sincer, uneori poate prea sincer”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesoară jefuită de amantul pe care l-a cunoscut pe internet.
 Vizualizări articol: 1721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Profesoară jefuită de amantul pe care l-a cunoscut pe internet4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAX trimis de
(27 aug 2008, 11:13:25
cam prea multa incredere sau...disperare din partea profesoarei. Hop tzop mi-am tras iubirea vietii de pe www. Nu zic ca nu s-au infiripat multe povesti de dragoste adevarate pe internet, dar nici in halul asta.

In general, o femeie cu capul pe umeri nu e chiar asa de usor de prostit (si chiar sunt de apreciat genul asta), dar profesorica noastra am impresia ca era putin cam invadata de hormonei si deh, si-a lasat garda jos...daca o fi avut vreodata gardahappy
1.1  RE: MAX trimis de
(27 aug 2008, 15:00:02
daca ai fi vazut cum arata profesoasa,cred ca si tu ai fi fugit de ea.Prostanacul asta s-a gindit ca a gasit o gisculita buna de jumulit,iar ea,a crezut ca a dat peste armasarul de care avea nevoie,insa amindoi au ramas cu buza umflata.El si cu un dosar penal cadou.Ea cu hormonasii,potoliti pentru ceva vreme mai indelungata,probabil.
1.2  RE: MAX trimis de
(27 aug 2008, 17:19:50
bai ciufulea, unde vedem vedea cum arata profa ?big grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1.3  RE: MAX trimis de
(27 aug 2008, 18:38:08
bai max...mare prost mai esti
2.   Cad pe jos de ras :))) trimis de
(27 aug 2008, 11:17:44
Asa patesti cand esti moarta dupa p+u+l+alaughing)))))))))
2.1  RE: Cad pe jos de ras :))) trimis de
(27 aug 2008, 11:46:53
Uite unu care se mai crede si Napoleon cu putza mica.

Nu esti nici cat majordomul lui Napoleon iar putza cred ca nu ai . . . ca daca aveai nu te gandeai toata ziua la ea!
2.2  RE: Cad pe jos de ras :))) trimis de
(27 aug 2008, 17:34:39
daca a atinso la punctul G,,,, ESTE NORMAL CA A UMBLAT DUPA EL,,,,IA PUSO BINE SI ADINC !!!numai conteaza bani si ,,,,,,,,important ca a facuto fericita aia conteaza ,,,brava asa trebuie,,,,
3.   Ha ha ha trimis de
(27 aug 2008, 11:17:47
Multi naivi/naive mai sunt pe net-ul asta.
4.   Made in Botosani trimis de
(27 aug 2008, 11:27:02
Profesoara nu stia ca mirlanii din Botosani sint printre cei mai mari infractori si excroci din NE Moldovei.
4.1  RE: Made in Botosani trimis de
(27 aug 2008, 12:30:14
Ziaristul nu uita sa mentioneze ca e vorba de "un botosanean din municipiul Botosani", nu cumva sa se creada ca e un botosanean din municipiul Suceava, doamne fereste. Cel putin autorul articolului e un sucevean din municipiul Suceava?
4.2  RE: Made in Botosani trimis de
(27 aug 2008, 13:43:31
Ziaristul mentioneaza ca este vorba despre "un botosanean din municipiul Botosani", deoarece personajul in cauza putea fi, spre exemplu, un botosanean din Dorohoi. Autorul articolului este un sucevean din municipiul Suceava, dar putea fi, le fel de bine, un sucevean din Vatra Dornei.
4.3  RE: Made in Botosani trimis de
(27 aug 2008, 16:51:08
"Povestea de dragoste dintre o profesoara de fizica si amantul ei, un t�nar pe care l-a cunoscut pe internet, s-a sf�rsit c�t se poate de prost �n urma cu doua zile, la Putna.

Dupa plimbari pe la manastiri, cine romantice si nopti de amor, amantul a fugit cu banii, bijuteriile si bunurile profesoarei, �n timp ce aceasta dormea."

Rusu esti bun de dus la emisiunea "Din dragoste". cand o sa scrii si tu ceva, nu abureli din astea, pe bune, nu te-ai saturat de prostii? pe la 50 de ani tot cu astea o sa vrei sa rupi gura targului?
4.4  RE: Made in Botosani trimis de
(27 aug 2008, 20:48:29
Dorohiul nu este tot in judetul Botosani?
5.   Curios trimis de
(27 aug 2008, 11:34:37
Ma mir ca exista si persoane inteligente in Botosani:))
5.1  RE: Curios trimis de
(27 aug 2008, 11:45:26
Doar daca as avea 50 de ani si n-as fi vazut barbati in viata mea, as avea incredere de unul gasit pe net. Profesoara naiva, DAR EU NU CRED CA ESTE PROFESOARA......... pana si o vanzatoare de la butic este mai inteligenta.......
6.   Prostii trimis de
(27 aug 2008, 11:37:48
ce sa faci? se mai intampla
7.   Ha Ha trimis de
(27 aug 2008, 12:06:02
Super amuzantlaughing))))))))!!!! Totusi am si o intrebare , cata mita iei draga doamna profesoara de la elevi pentru promovare ? totusi , o duci cam bine pentru salariul unui bugetar !
8.   Femei trimis de
(27 aug 2008, 12:21:16
mintea unei femei trece prin vagin .
8.1  RE: Femei trimis de
(27 aug 2008, 12:24:49
de parca a ta nene nu trece tot pe acolo ? O data la iesire si inca o data cand te injura prietenii la pahar.

Daca tot vroiai sa fii destept tb sa scrii si matale acolo "...mintea unei femei ii sta numai la xxx"

8.2  RE: Femei trimis de
(27 aug 2008, 13:25:22
mai ha ha ha ha ha ce prostie,ai citit si tu macar o singura data ca barbati se gindesc toata ziua la sex???????????????nu zic sunt si femei dar mai rar:):):):):):):):):):

aaaaaaaaaaaaaaa scuze(APROAPE TOATA ZIUA):):):):):):):)
8.3  RE: Femei trimis de
(27 aug 2008, 16:30:32
euuuu , inseamna ca nu prea stii femeilelaughing
8.4  RE: Femei trimis de
(27 aug 2008, 23:41:39
Esti taaaaaaaaaaaaaaare !!! Prea bun este comentariul tau !!!
9.   Poze trimis de
(27 aug 2008, 12:22:44
Cei de la Monitorul au pus 2 poze: prima cu unu la volan, se presupune a fi "cremenalul" iar a doua cu o profa ce trece note in catalog.

Profa asta din Satu Mare o fi venit cu catalogul dupa ea ? sau astia de la ziar au luat-o iara-si prin balarii si au pus si ei acolo 2 poze de implutura ?
9.1  RE: Poze trimis de
(27 aug 2008, 13:40:24
Astia de la ziar nu "au luat-o prin balarii". Fotografia cu profesoara este luata de pe site-ul matrimonial pe care profesoara si-a deschis cont. Cu putina atentie se intelege acest lucru chiar din lecturarea textului.
10.   Ce rautati de 2 bani spuneti despre ea :)) trimis de
(27 aug 2008, 12:33:16
Mie mi se pare cool ce a facut profesoara. Mi-a dat idei. In Romania nu se prea iese in discoteci de la o anumita varsta si agatatul pe net e o modalitate super ok sa gasesti pe cineva. Bravo ei ca a incercat. Ciuda voua mosnegilor ca aruncati cu noroi in ealaughing
10.1  RE: Ce rautati de 2 bani spuneti despre ea :)) trimis de
(27 aug 2008, 13:12:01
Sa fii patit eu asta, mi-ar fi fost rusine sa mai alertez Politia.......... Daca ai cautat P--A asa-ti trebuie........... si nu mai spune "Bravo ei" s-au esti si tu unul care e in cautarea unei fraiere ca profa.

Si ce, crezi ca mosnegii nu o patesc...........poate mai rau
10.2  RE: Ce rautati de 2 bani spuneti despre ea :)) trimis de
(27 aug 2008, 15:53:04
pentru DAN:

N-ai fi zis nimic, ai fi lasat sa moara si capra vecinului, nu?
11.   Botosani trimis de
(27 aug 2008, 14:04:06
M-ar interesa daca Botosaneanul era imbracat la costum dar avea tenisi in picioare si fes.
11.1  RE: Botosani trimis de
(27 aug 2008, 18:39:56
ai doua variante: ori era imbracat la costum, cu tenisi in picioare si cu sapca pe scafarlie, ori era in trening de fas si cu pantofi in tzurloaie, cu o borseta atarnata sub burta...
12.   Prostia se palteste trimis de
(27 aug 2008, 14:27:17
Prostia, ca si sexul... se platesc.
13.   Atentie trimis de
(27 aug 2008, 14:30:04
vai vai vai vai:):):):):):):)
14.   Bravo pt profesoara trimis de
(27 aug 2008, 14:31:28
Din articol se intelege ca cel din Botsani nu era la prima lucratura de acest fel,pe semne pe asta se si baza ,ca cele picate in plasa lui nu vor face reclamatie la politie,findu-le rusine sa faca o pingere.OK de data asta nu a mers si felicitari tipei ca a actionat cum trebuie.In rest sa fim mai cu grija fata de tara paielor
14.1  RE: Bravo pt profesoara trimis de
(27 aug 2008, 14:36:12
Beeeeeeeeee!!!
14.2  RE: Bravo pt profesoara trimis de
(27 aug 2008, 16:13:04
Pegas, celelate toate era sucevence din Bucovina
15.   Se mai intampla... trimis de
(27 aug 2008, 15:50:13
Povestea e hilara iar tipa e cu indulgenta spus...naiva.
16.   Mmm trimis de
(27 aug 2008, 15:55:29
Eeii , doamna profesoara, cum mai apareti in fata elevilor dv ?cam rusinos , si eu sint femeie , dar Domnu mia dat minte .(ALIN AI MARE DREPTATE )

17.   Profa trimis de
(27 aug 2008, 16:46:27
Bag seama ca doamna profesoara nu a mai vazut un scarbavnic madular in viata ei ,daca la prima ciocnire s-a lasat cucerita. Deasemenea bag seama ca armasarul nu este prost, daca i-a dat-o-n ate avand pe fund o pereche de chiloti. Drumul de la Baia Mare la Putna e destul de lung, asa ca concluzionez ca paiosul a avut sange-n stremeleag daca a condus fara permis. Oricum,consider ca profesoarei nu-i va mai trebuii degraba un madular. Dar parca poti sa stii?
18.   Poate si mai rau... trimis de
(27 aug 2008, 17:43:51
Asa-i cand te mananca-n pasarica si nu recurgi la mijloacele moderne,total igienice...la un obisnuit vibrator!Mai cauta tu mult necazul pe internet si cu siguranta ca vei ramane si fara bani dar si fara cap.Nemernici sunt pe toate drumurile!De ce nu folosesti totusi un ardei iute...Te_ar satisface pe mai mult timp si e si ...ecologic? Mai...parapantelor ,mai!
18.1  RE: Poate si mai rau... trimis de
(27 aug 2008, 17:49:03
Tradatoareo,la altar ai jurat ca vei sta alaturi de sotul tau pana ce "moartea" si nu scula va vor desparti! Cum a dat omul de un mare necaz,cum ai fugit din viata lui ca o lasa nenorocita,ca o fiica a iadului ce esti! ! ! Mi-i scarba cand aude de curvalance ca voi!
19.   Atentie OLIVIA!!!!! trimis de
(27 aug 2008, 17:48:09
MARE ATENTIE LA BARBATI!!!!
20.   Profa jecmanita trimis de
(27 aug 2008, 20:03:59
D,na profesoara, daca doriti un sex anal ,oral sau normal ,contactati-ma.Nu trebuie sa aveti la dvs decit bani, un laptop,aur,etc.Contactati-ma.
21.   Jaf trimis de
(27 aug 2008, 21:01:17
botosaneni v-au tras-o de mult dar voi nu stiti suceveni fara minte bogati dar prosti si indiviosi.
22.   Pentru d-na profesoara trimis de
(27 aug 2008, 21:43:58
Fiecare a primit ce vroia de fapt, pacat ca nu s-au gindit ca "DACA DUMNEZEU NU VEDE, DRACUL NU E ORB"
23.   Bun trimis de
(27 aug 2008, 22:09:59
bravo lui moldovean....pacat ca la dibuit
24.   Foarte bine trimis de
(27 aug 2008, 22:33:48
sexul se plateste,nu mai trebuia sa anunte politia,i-a mai facut si necazuri baiatului

dupa ce s-a simtit bine cu el, asta e cateodata se intampla sa dai si peste din astia

,poate se invata minte cu relatiile pe net

25.   Posibile "victime" :) trimis de
(28 aug 2008, 00:00:46
Am intat si eu de curiozitate pe simpatie.ro si am vazut ca sunt multe posibile victime gen domnisoara profesoara.laughing)
26.   Intersant oricum profa era naspa trimis de
(28 aug 2008, 08:35:05
da ce naspa arata profa, bine bai botosaneanule ca i ai tras o super fain asa si trebuie la naspete futa le si ia le banii si lasa le goale
27.   Nu ne dezicem, noi cei cu juchi pe casa trimis de
(28 aug 2008, 09:55:49
Foame mare fratilor in Republica Democratica a Paielor!
28.   Bravo lui trimis de
(28 aug 2008, 10:18:32
in ziua de azi te descurci cum poti. parca ar primul sau ultimul. sexul pe bani este ceva comun.ea s-a simtit bine, iar el si mai bine cu banii luati.
29.   Nu generalizati trimis de
(28 aug 2008, 10:20:23
sunt si la noi din astia nu numai im botosani
30.   TREI DORINTE trimis de
(28 aug 2008, 18:31:31
stimati cititori (si comentatori)

1. NU MAI GENERALIZATI !

2. Excrocherii sentimentale se intampla mereu, nu doar de cand exista posibilitatea intalnirilor pe net.

3. Se pot intampla si intalniri frumoase pe net.

4. Unii traiesc ani de zile impreuna..si apoi se jefuiesc cand se despart.

Dar...revenind la dorinte...ganditi-va bine... cati dintre voi nu v-ati dorit :

1. O aventura frumoasa

2. O partida de sex inedita

3. Sa aveti ceva mai multi bani decat de obicei

Bineinteles...scopul nu scuza mijloacele.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei