Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 aug 2008 - Anul XIII, nr. 201 (3882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Donţu face apel la Corpul de control al Guvernului

Miercuri, 27 August 2008 (17:02:12)
Vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, solicită Corpului de control al Guvernului să facă o serie de verificări la Suceava cu privire la sumele pe care statul român le-a cheltuit cu formarea funcţionarilor şi a înalţilor funcţionari publici, iar în cazul în care beneficiarii cursurilor şi-au abandonat funcţiile administrative pentru a reintra în politică să-i determine pe aceştia să returneze banii. Donţu nu a nominalizat, însă ţinta sa este subprefectul Orest Onofrei, care a demisionat pentru a candida la alegerile parlamentare din partea PD-L. „Considerăm că jurământul depus de aceştia la preluarea funcţiei este un motiv suficient pentru a-i face să depună banii la casierie”, a spus Donţu, care a cerut şi prefectului să monitorizeze acest aspect. Vicepreşedintele PSD Suceava a trecut la capitolul „risipa banului public” aceste cazuri, în care înalţi funcţionari publici îşi lasă funcţiile pentru care au fost pregătiţi pentru a reintra în politică şi crede că astfel de mişcări duc la scăderea încrederii populaţiei în administraţia publică. „Aceşti oameni au făcut cursuri, în aceşti oameni s-au investit o grămadă de bani tocmai pentru a atinge performanţe în administraţie. Şeful Institutului Naţional de Administraţie a spus că se constată un fenomen la nivelul întregii ţări, un traseism politico- administrativ şi anume cei care au beneficiat de această investiţie a statului român şi au fost pregătiţi pentru a fi buni administratori şi funcţionari publici trec în politică. Atunci se pune în mod evident întrebarea de ce au mai urmat aceşti oameni acele cursuri şi de ce au acceptat acea investiţie ştiind că nu pot duce mai departe ceea ce învaţă acolo?”, a spus Donţu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu face apel la Corpul de control al Guvernului.
 Vizualizări articol: 1227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu face apel la Corpul de control al Guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Clontu mic trimis de
(27 aug 2008, 19:01:06
iar ai aparut dontule cu ineptiile tale?
2.   Buna idee trimis de
(27 aug 2008, 20:06:54
tov dontu ar fi bine sa trimeteti si la milisauti un control sa vedeti ce magarii a facut marele baron de psd care este si primar si iubitul maturatoarei din primarie ,sa vedeti ce suma a cheltuit sa-i faca casa s-o trimeata in ecscursie in grecia pe banii primariei si vor gasi foarte multe porcarii pe care le-a facut colegul lui de partid. ASA PRIMAR ASA MATURATOARE......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei