Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ruşinos

Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi, prins băut la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi, Nicolai Bujdei, a fost prins băut la volan pe raza municipiului Suceava. Acesta s-a ales cu dosar penal, concentraţia de alcool depăşind cu mult limita sub care se poate scăpa doar cu o amendă şi cu permisul de conducere suspendat.

Conform unui comunicat de presă al Poliţiei, agenţii de circulaţie aflaţi de serviciu duminică seara, în jurul orei 21.30, pe Calea Unirii din municipiul reşedinţă de judeţ, au tras pe dreapta un autoturism Opel Astra, care le-a atras atenţia deoarece se deplasa uşor în zig-zag.

Nicolai Bujdei avea o concentraţie de 0,72 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, fiind dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. O concentraţie de peste 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat atrage automat înregistrarea unui dosar penal, de regulă această concentraţie dublându-se după recoltarea de probe din sânge.   

 

Poliţistul s-a internat în spital

În cursul după-amiezii de ieri am reuşit să luăm legătura cu Nicolai Bujdei. Acesta nu a dorit să facă prea multe comentarii, spunând doar că nu are nimic de contestat cu privire la ce au stabilit poliţiştii şi că se deplasa la volanul maşinii personale, în afara orelor de serviciu.

Poliţiştii comunitari sunt angajaţi ai primăriilor din localităţile în care îşi desfăşoară activitatea, fiind în subordinea primarilor.

Edilul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a refuzat să se pronunţe cu privire la viitorul lui Bujdei în funcţia de şef al poliţiei comunitare.

„Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Cum acesta era cu maşina personală, în afara serviciului, problema nu mă priveşte direct. Imediat ce am aflat despre întâmplare, am trimis un delegat al primăriei să îl caute pe Nicolai Bujdei. Din ce am înţeles, ar fi internat într-un spital. Nu pot spune acum dacă acesta îşi va pierde sau nu locul de muncă, deocamdată aştept ca cercetările să fie finalizate”, a declarat primarul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi, prins băut la volan.
 Vizualizări articol: 2451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şeful Poliţiei Comunitare Rădăuţi, prins băut la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ptr. bujdei trimis de
(26 aug 2008, 11:29:54
pozai intrun om integru ,ai ajuns de tot c,,,tul .,ar fi onorabil sa la-si locul la unu mai tanar
1.1  RE: Ptr. bujdei trimis de
(26 aug 2008, 16:58:39
(Eu) pozai intr-un om integru, (tu) ai ajuns de tot c...tul. Ar fi onorabil sa lasi locul unuia mai tanar.

Saraca limba romana! Saraca gramatica!
1.2  RE: Ptr. bujdei trimis de
(26 aug 2008, 18:52:58
Madame Sarah mai revizuiti-va putin lectia de gramatica. Intr-o fraza ati comis si dvs. o greseala. D"acord?
2.   NEAGU trimis de
(26 aug 2008, 11:39:15
A VENIT CORPUL DE CONTROL DE LA BUCURESTI LA POLITIA DE FRONTIERA SI VERIFICA ARTICOLELE DIN ZIAR

FELICITARI
3.   Polite platite trimis de
(26 aug 2008, 11:43:32
Au avut Garcea de Suceava ceva polite de platit la nea stelianu' de Radauti, altfel...! Daca as avea cate o hartie de 100 RON pentru fiecare militian din suceava care circula cu masina "muci" pe sosele, mi-as trage vila la Sinaia...!!! Da' intre ei nu se verifica decat daca au de platit polite...!!! Chiar...pe cand filtre si pentru militieni cand merg cu masinile personale...?! As fi foarte mirat daca 1% din cei verificati "de-adevaratelea" ar fi in regula dpdv al alcoolului...! De regula cei care nu beau sunt bolnavi (tot din cauza de alcool) sau pocaiti...!
4.   Fk trimis de
(26 aug 2008, 12:14:44
puscarie non stop!
5.   Infractor trimis de
(26 aug 2008, 13:33:50
masina personala, ca masina personala, dar cum organu' meu reproducator poate sa fie un infractor prins in flagrand delict seful politiei?
6.   ... trimis de
(26 aug 2008, 14:06:32
Ii dau dreptate lui Adix...pana mea de ciocanari in uniforma...umbla trotil mai prin toate barurile si tot se leaga de tine...chit k ii mujex de beat...treb.de luat masuri drastice...dar oameni buni..."we are in Romania"...tara tuturor posibilitatilor...deci nu va mai mirati asa de tare....
7.   FEDIUC trimis de
(26 aug 2008, 14:43:07
SANDRINO A LUAT 5000 EURO DE LA FEDIUC SA NU SCRIE
8.   Www.lookfor.ro trimis de
(26 aug 2008, 15:02:10
recomandari,reclamatii / www.lookfor.ro
9.   Un betiv trimis de
(26 aug 2008, 17:48:40
acest betiv nu este politist. Este un angajat al primariei, ca oricare al politist comunitar. Ei nu au pregatire in domeniu, nu stiu de ce se numesc politisti, chiar si comunitari. MULTI AU FOST GARDIENI SAU PAZNICI. Nu ar trebui sa existe. Avem Politia Nationala, Jandarmi ce mai trebuiesc si ei? Este foarte adevarat si jandarmii angajati in ultima perioada nu sunt departe de comunitari, dar institutia este ceva.
10.   Paznic trimis de
(26 aug 2008, 21:21:18
nu este politist este angajat al primariei.Era mai potrivita denumirea "gardieni publici", acum se creaza confuzie
11.   Caini trimis de
(26 aug 2008, 21:35:52
nu este politist si coada de caine si cred ca nu se va intapla nimica totul se musamaliza doar traim in romania
11.1  RE: Caini trimis de
(27 aug 2008, 06:49:43
bravo echipeajului care la oprit,si nu lau iertat..,referitor la acest PAZNIC de la primarie ce umbla beat pe strazi ar trebui luate cele mai drastice masuri, CHIAR TEMNITA caci atunci se vor opri oparte de gaborii perversii ce beau zilnic ca porcii si nimeni nui poate sanctiiona.,Mai era acela ce a fost gasit dormind pe radar beat.........,dar se pare ca a fost avansat recent........................ multumesc.
11.2  RE: Caini trimis de
(27 aug 2008, 21:43:10
Da simpaticul sef Bujdei traieste in concubinaj cu o tinara care ar putea fi fica sa si pe care a avansat-o din functia de femeie de serviciu la Politist comunitar. Nimic n-ar parea la prima vedere dar stiti ca acest domn sef cit a facut Marea Facultate la capitala delega sefia politiei comunitare sotiei sale .............incompetenta si fara sa aiba habar de munca de politie asa ca intotdeauna s-a opus angajarii adevaratilor politisti proveniti din politia nationala . V-ati intrtebat de ce numai la Politia comunitara radauti dintre toti salariatii politienesti nici unul nu provine din adevarata politie ?........ptrca Bujdei fiind si incopetent dar si inviidios pe politisti care ar putea ridica moral si profesional POLITIA COMUNITARA prin experienta cistigata de-a lungul timpului in adevarata POLITIE NATIONALA. D-le primar Olarean JOS cu acest PSDist incopetent si care ridica 2 salarii : cea de sef al politiei comunitare si pe cea de inspector sef la Apararea Civila . Analizati situati
12.   Comentariile, cu privire unui om///// trimis de
(28 aug 2008, 18:48:58
E un om,ca totii oamenii, ce -a facut va plati. dar ma apuca lehamitea, cu privire la comentariile date. Ori ce om e supus greselelor, oamenii buni. ///////

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei