Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Democraţie, ochii plânşi vor să te vadă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuţiul ăsta este e un fel de Osetia de Sud, Osetia de Nord, Osetia de Est, Osetia de Vest, Abhazia şi Nagorno-Karabah la un loc.

Rădăuţiul este condus de tovarăşul prim-secretar Aurel Olărean. Este condus cu o mână de fier şi cu o minte de fier-beton. La Rădăuţi, miliţiile şiite, păcălite, potolite şi nepălite sunt la mâna de fier a tovarăşului Olărean.

Mai ţineţi minte când Aurel Olărean a plecat cu umilitul prin Rădăuţi, iar când i-a întrebat pe trei miliţieni pârâţi din localitate dacă primesc cu umilitul, indivizii au spus cu căpăţânile în pământ că „da”?

Tovarăşul prim-secretar-primar, la vremea respectivă prim-secretar-deputat, i-a oprit pe blegomani, i-a dat jos din maşină, i-a obligat să stea cu mâinile ridicate în aer, ca spectatorii la o şuşă cu leşinaţii de la „Voltaj”, şi i-a pus să sufle în fiolă ca pe nişte copii proşti care fac baloane din săpun. Blegomanii s-au executat întocmai şi la timp, iar după aceea tovarăşul Olărean n-a păţit nimic-nimicuţa.

De curând, un nene de prin Baia Mare a intrat în biroul primarului Olărean, care se afla în concediu, ca la el pe tarlaua cultivată cu ţelină, barabule, rapiţă şi japiţă.

Când viceprimarul Constantin Galan l-a întrebat pe nea omul ce caută acolo, acesta a spus că-i mare specialist în atragerea de fonduri europene, cu magnetul probabil, că-i consilier local pe nu ştiu unde şi că-i consilierul personal al mult stimatului şi iubitului Aurel Olărean. Domnul Galan s-a uitat în organigrama instituţiei, a văzut că individul e pe nicăieri şi l-a poftit pe acesta afară.

Individul, tupeist la fel ca tovarăşul prim-secretar, a zis că nu pleacă nicăieri şi a stat ţeapăn acolo. Mai mult, acesta a făcut plângere penală la Miliţie pe motiv că domnul Galan l-a agresat.

Miliţiile pârâte din Rădăuţi s-au executat imediat şi au început cercetarea penală împotriva viceprimarului Galan. Asta, în loc să-l ia pe individ de chică, să-i ardă două peste căpăţână şi să-l arunce în beciurile Miliţiei. Cred că la Rădăuţi ar trebui trimise nişte tancuri, nişte blindate şi nişte copii cu praştia şi cu tuburi ca să aresteze miliţiile pârlite şi să-l oblige pe tovarăşul prim-secretar să fugă cu elicopterul de pe sediul Bufetului Central. Democraţie, ochii plânşi vor să te vadă!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democraţie, ochii plânşi vor să te vadă!.
 Vizualizări articol: 2132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Democraţie, ochii plânşi vor să te vadă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ptr. avram trimis de
(26 aug 2008, 11:40:08
de unde ai scos toate aceste prostii tov. avram ,daca esti sincer sa ne spui cu cat a cotizat vicele galan .un ziarist la comanda ai ajuns si tu.
2.   Sorine, FELICITARI ! trimis de
(26 aug 2008, 15:00:51
Stii bine ca nu sunt fanul tau dar, in fata randurilor scrise astari, ma ridic in picioare: Da, Sorine, ai reusit sa speli oarecum obrazul presei sucevene prin adevarul celor scrise. Personal, pana la ora 24 a zile de astazi as pune pe liber pe toti politaii din Radauti, de la comandant pana la ultimul lucrator. Cum sa mai ai incredere in LEGE, cum sa mai cauti ORDINEA intr-un oras cu politiei aservita politic ? Inca odata, felicitari! Apropo, de ce nu cercetati afacerea "BISERICA LUI OLAREAN" ?
3.   Aveti ce ati ales!!! trimis de
(26 aug 2008, 15:19:00
Nu sunt din Radauti, dar de mult mi-am format o parere despre edilul Radautiului. Si parerea nu e buna. Miroase a mafiot de la o posta.
4.   Chiar nimeni? trimis de
(26 aug 2008, 20:33:04
Este absolut stupefiant ce scrieti despre ca se-ntampla in Radauti. Daca asa a fost finalul si nu ma indoiesc de profesionalismul autorului, atat este de halucinant ceeace se petrece la Radauti, incat comparatia cu Osetia, etc. este prea eleganta!Desi au inceput sa circule informatii despre instalarea unor conduceri de localitati ce incurajeaza activitatea interlopa si subordoneaza activitatea primariilor unor clanuri apropiate primarilor, pur si simplu n-am crezut nici o iota pana nu am inceput sa aflu ce se dezvolta la Radauti! Politisti care cerceteaza pe un oficial ce vrea sa repuna ordinea intr-o institutie a statului in urma ocuparii abuzive de catre un individ, plangeri penale inaintate de faptuitor, el nesuportand nici o consecinta, totul se petrece in vazul lumii intr-un municipiu al judetului sub obladuirea autoritatilor judetene! Cand vor interveni, dupa ce niste oarecare vor ocupa prefectura, politia, instaurand propria lor "ordine de drept"?
5.   Asa e trimis de
(27 aug 2008, 04:38:29
Este prima oara cand apreciez pozitiv randurile scrise de marcel avram in acest ziar.Nu vreau sa ma pierd in detalii. In sfarsit opiniile noastre coincid si nu cred sa fi fi primit bani pe acest articol. Oricum nu mai conteaza, acest articol prezinta adevarul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei