Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Garda de Mediu

Grecii de la Aktor, amendaţi pentru lucrări ilegale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Firma grecească Aktor, care execută lucrările de reabilitare a DN 17, pe porţiunea dintre Vatra Dornei şi ieşirea din judeţul Suceava, înspre Bistriţa Năsăud, a fost sancţionată de Garda de Mediu cu 30.000 de lei, pentru nerespectarea legislaţiei de mediu.

Măsura comisarilor de mediu suceveni vine ca urmare a controalelor efectuate săptămâna trecută în zonele în care are puncte de lucru societatea respectivă, ocazie cu care au fost constate probleme atât la organizarea de şantier şi la refacerea zonelor afectate de lucrări, cât şi la baza de producţie din Poiana Stampei.

“Bază de producţie creează probleme de mediu, prin pulberile pe care le emană, în lipsa unor filtre la staţia de betoane, cât şi prin depozitele de praf amplasate în locuri neamenajate, de unde se răspândesc cu uşurinţă în vecinătăţi”, a adăugat Constantin Harasim.

Reprezentanţii Gărzii de mediu Suceava au constatat că baza de producţie a firmei Aktor nici nu avea eliberată autorizaţie de mediu, care nu a fost solicitată de firmă, deşi era absolut obligatorie.

“În afara amenzii aplicate, au mai fost stabilite şi o serie de măsuri – obţinerea autorizaţiei de mediu, ecologizarea platformei de lucru şi umectarea depozitelor de praf, pentru a limita răspândirea acestuia în spaţiile adiacente”, a adăugat şeful Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grecii de la Aktor, amendaţi pentru lucrări ilegale.
 Vizualizări articol: 1773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grecii de la Aktor, amendaţi pentru lucrări ilegale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aiurea trimis de
(26 aug 2008, 11:50:33
Ca orice minune va tine 3 zile...sa treaca alegerile mari; dupa aia iar legea comisionului si inca 4 ani vorbim in vant...! Acu' toti se tureza cu verificari ...sanchi doar asa au lucrat de la inceput si nu a vazut nimeni! Acu' ii sperie ca sa creasca spaga ca, na , astia sunt noi si au si ei nevoie de vile, masini, strainataturi...! Furtuna in paharul cu apa!!!
2.   Titlu bombastic trimis de
(26 aug 2008, 12:42:59
"amendati pentru lucrari ilegale". Ma gandeam ca cine stie ce pod au facut, in mod cu totul ilegal, cu incalcarea legilor si normelor din Romania. Cand colo am constatat faptul ca lucrarile sunt perfect legale, nu au trecut nici la ucrainieni nici la unguri, dar nu au respectat legislatia de mediu in desfasurarea acestora.
3.   Grecii si drumurile trimis de
(26 aug 2008, 17:39:47
Numai Hoti si oameni pusi pe capatuiala puteau sa dea contractul la greci .Cate generatii vor mai trece pana scapam de hotii din Politica.
4.   Solutia trimis de
(26 aug 2008, 19:56:18
Fugariti grecii,arestati spagarii,aduceti 2000 de chinezi si-o remorca de orez si pana de Paste drumu-i gata!
5.   Solutia trimis de SPIRAKE trimis de
(27 aug 2008, 08:32:14
subscriu la cea zis spirake winking
6.   Spor la treaba trimis de
(27 aug 2008, 10:37:07
daca se vroia ca,acest drum sa fie gata se aducea o firma serioasa din germania cu un contract la termen si cu clauze de intarziere la plata si totul era ok.asa s-a adus o firma de mama ei si a iesit un drum de vai vai .dar sa nu uitam ca si autoritatile locale de pe traseul drumului nu respecta legea privind distanta constructiilor fata de drum si nu pot lati drumul cum ar trebui in foarte multe locuri

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei