Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrână în vârstă de 82 de ani, tâlhărită în plină stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi minori în vârstă de 16, respectiv 17 ani, s-au ales cu dosar penal, după ce duminică, în plină zi, au tâlhărit pe stradă o bătrână.

În urmă cu două zile, în jurul orei 10:30, Georgeta G., în vârstă de 82 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliţia, prin 112, despre faptul că, în urmă cu 10 minute, a fost tâlhărită de doi tineri necunoscuţi, în timp ce se deplasa pe strada „Alexandru cel Bun”.

Bătrâna le-a spus poliţiştilor că tâlharii i-au smuls din mână o sacoşă în care avea mai multe cumpărături, în valoare de circa 56 de lei.

Poliţiştii au reuşit să dea imediat de urma celor doi tâlhari, aceştia fiind identificaţi în persoana a doi adolescenţi, unul din comuna Ilişeşti, celălalt din comuna Drăgoieşti.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus cercetarea în stare de libertate a autorilor, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, motivându-se că sunt infractori primari, iar prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână în vârstă de 82 de ani, tâlhărită în plină stradă.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătrână în vârstă de 82 de ani, tâlhărită în plină stradă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eficienta,nu gluma! trimis de
(26 aug 2008, 17:02:38
Pe 15 august bunica mea de 76 de ani a fost talharita in fata blocului de un tanar necunoscut! Am apelat nr.112 iar Politia Municipiului Suceava s dat cu stangul in dreptul si nici acum nu s-a rezolvat absolut nimic... Cica a fost identificat faptasul dar nu poate fi gasit.... Abureala! Macar daca s-ar putea recupera actele de identitate caci e batrana bunica si are nevoie de ele.Deci daca gasiti o carte de identitate pe numjele Bucur Domnica va rog sa aveti bunavointa da a o restitui.
2.   Mardeala trimis de
(26 aug 2008, 19:25:26
De acord ca politia sa le aplice niste****ne de-a lungul sirei spinarii, incat sa doarma o luna pe burta. Oterpele vor mai comite astef de violente asupra batranilor. Magarii au urmarit-o pe bunica. Sa lasam drepturile omului mai deoparte pentru astfel de bulbaci.
3.   Buni baietzi trimis de
(27 aug 2008, 14:49:13
Ma daca foame e mare ce e de facut fratilorlaughing furam si noi de pe unde se poate nu au furat geanta sau telefonul doamnei ia furat mancareatongue

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei