Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Măsuri

Ambulanţa se va deplasa la Cajvana doar însoţită de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Suceava a depus ieri o plângere penală împotriva lui Toader şi Neculai Şoldan, acuzaţi că în seara zilei de sâmbătă au deturnat o autosanitară SIAMUD.

Directorul medical al unităţii, Mirela Frăţeanu, a declarat că a făcut plângere împotriva celor doi întrucât imaginea SJA a fost afectată, iar membrii echipajului de urgenţă au suferit o traumă psihică după ce au fost ameninţaţi şi obligaţi să se deplaseze la Iaşi, pe rute ocolitoare.

„Este vorba de nişte legi, regulamente care n-au fost respectate. Ne vom consulta cu juriştii şi vom stabili cum procedăm în continuare”, a punctat medicul, făcând referire la faptul că nu este exclus să se ceară şi plata unor daune.

 

Vulnerabili în faţa unor oameni plini de bani

La rândul său, liderul Sindicatului Urgenţa 112 din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Liviu Fodor, a declarat că susţine acţiunile conducerii şi că aşteaptă măsurile luate de Ministerul Sănătăţii Publice, care, în cursul zilei de ieri, a fost informat printr-o adresă asupra celor întâmplate.

El a adăugat că, până atunci, orice solicitare din Cajvana va fi rezolvată numai în prezenţa Poliţiei.

„Ne vom deplasa mai întâi la şeful de post din localitate şi împreună vom merge la faţa locului”, a spus Liviu Fodor, subliniind că în opinia sa faptul că Toader şi Neculai Şoldan s-au ales doar o amendă de 200 lei este „o invitaţie pentru alte persoane să comită asemenea acte reprobabile”.

„Acest lucru ne face foarte vulnerabili în faţa unor oameni plini de bani, precum respectivii. Suntem plătiţi să intervenim în cazul celor care au nevoie de asistenţă sanitară de urgenţă, dar nu în condiţiile în care viaţa noastră este pusă în pericol. Sâmbătă, viaţa echipajului de pe Ambulanţă, care nu făcea decât să acorde ajutor, a fost ameninţată. Aşa ceva nu s-a întâmplat nici în comunităţile de romi. Un incident mai grav a avut loc, recent, la Pătrăuţi, însă persoanele de etnie romă s-au dovedit până la urmă mult mai civilizate, înţelegând că viaţa pacientei lor este în pericol, iar noi am venit s-o ajutăm”, a completat liderul Sindicatului 112.

 

Asistenta şi şoferul de pe ambulanţă, descrişi ca buni profesionişti

Ieri dimineaţă, cei doi membri ai echipajului de la bordul ambulanţei deturnate, asistenta Violeta Topală şi şoferul Doru Halus, s-au prezentat la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava pentru a da declaraţii cu privire la cele întâmplate sâmbătă seară. Cei doi salariaţi au fost descrişi de conducerea unităţii ca fiind foarte buni în meseria lor, motiv pentru care au şi fost repartizaţi să lucreze pe o maşină SIAMUD. Violeta Topală are şapte ani vechime în cadrul acestei unităţi, iar Doru Halus cinci.

De menţionat că Anuţa Şoldan, pacienta ale cărei rude au deturnat autosanitara, a ajuns la Iaşi conştientă şi stabilă hemodinamic. Fata suferise un traumatism cranian deschis cu fractură de os frontal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambulanţa se va deplasa la Cajvana doar însoţită de poliţie.
 Vizualizări articol: 3190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Ambulanţa se va deplasa la Cajvana doar însoţită de poliţie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Neciopliti trimis de
(26 aug 2008, 12:13:06
Cei de la Cajvana sunt in general niste neciopliti, care cred ca daca au bani pot face ce vor.Nu e vorba aici de toata lumea, sunt si oameni civilizati acolo.Dar oare ce ne asteapta cind "stranierii" vor reveni de tot in tara?

Atunci va fi vai si amar de viata noastra daca nu luam masuri drastice inca de pe acum. Acolo unde muncesc sunt extrem de cuminti, iar cind vin acasa se cred mari vedete.Noi cei care platim contributii la sanatate in fiecare luna si poate nu beneficiem decat odata la citiva ani de serviciile lor ce ar trebui sa facem? Ar trebui aspru pedepsiti pentru faptele lor. Aceasta este parerea mea si ar trebui sa fim solidari cu cei de pe Ambulanta.

1.1  RE: Neciopliti trimis de
(27 aug 2008, 02:40:16
cajvanarii nu sint neciopliti sint prosti in toata regula nu ai ce sa le ceri.

2.   O alta parere trimis de
(26 aug 2008, 12:29:09
faptul ca ambulanta a fost "deturnata" este de condamnat. Dupa parerea mea trebuiau arestati pe loc si deferiti justitiei, pentru a-si face datoria. Dar solutia gasita de cei de la ambulanta cu deplasarea la politia din localitate etc. mi se pare o fortare. Adica ce vrem sa aratam? Ca au venit doi dobitoci de nu stiu unde si ne-au bagat in sperieti? Ia sa fi fost acesti "destepti" in arest preventiv, sa vezi daca ii mai venea cuiva sa faca asa ceva. Greseala nu este a ambulantei, este a politiei si procurorului de caz, care trateaza putin cam indulgent aceasta chestiune.
3.   Stranieri trimis de
(26 aug 2008, 12:47:05
magda necioplita ejti u nu face pe cajvanari neciopliti pt ca cajvanari is dusi in strainatate la munca pe cand u si altii frecati menta degeaba pe aici nu stiti cum sa furati pe toata lu,mea

3.1  RE: Stranieri trimis de
(26 aug 2008, 14:40:18
ai venit de la capsuni si ai uitat sa scrii ?laughing
3.2  RE: Stranieri trimis de
(27 aug 2008, 09:32:17
Grabeste-te GYK ... mai ai o sansa sa te primeasca in clasa I
3.3  RE: Stranieri trimis de
(27 aug 2008, 10:18:25
GYK... PUNA MANA PE O CARTE DE GRAMATICA A LIMBII ROMANE... SI LASA CALCULATORUL...
4.   Nu se vor civiliza niciodata trimis de
(26 aug 2008, 13:00:08
Tin sa precizez din start ca nu am nimic cu locuitorii cajvanei ci chiar cunosc destui de multi si cam din toate paturile sociale .

Oamenii din cajvana muncesc intradevar in tari din UE sau etc dar ei doar asta fac Muncesc si atat !!!! nu se cultiva si nu au cum sa inteleaga lucrul acesta doar prin faptul ca asculta manele si se plimba cu BMW ul de 50.000 de euro - tot inculti raman !!!!

Cunosc oameni ce lucreaza in strainatate la avocati si doctori si de la care ar avea ce invata dar din nefericire nu stiu sa traga nici macar apa la wc dupa ce ......ce sa mai vorbim nu trebuie acuzati ca asa ca ei e toata romania si mai ales la sate !

In concluzie nu poti face cultura si civilizatie la noi decat cu bota si electrosokul ca altfel o sa deturneze stranierii indata si avioane din italia si iar ne facem de kakao!

4.1  RE: Nu se vor civiliza niciodata trimis de
(26 aug 2008, 18:05:36
Mey coy, nu te mai semna cu pseudonimul meu... Dar ai puncat bine, felicitari...
5.   Amenda trimis de
(26 aug 2008, 13:30:03
evident ca daca aia s-au ales cu 2 milioane amenda e o invitatie sa fac asa ceva. avand in vedere ca o amenda pentru o amarata de depasire a vitezei legale poate sa ajunga 350 de ron, de ce naiba as risca? mai degraba deturnez o ambulanta, e mai ieftin.
6.   Pt Magda trimis de
(26 aug 2008, 13:33:20
SCuze, dar ce ar trebui sa facem, sa stam 4-5 familii, ca iepurii intr-un apartament de 3 camere, doar ca sa nu muncim in strainatate si sa putem avea o familie normala? Stranierii cum ii numesti tu, sa stii ca platesc mult mai multe taxe la stat decat ai putea tu sa iti imaginezi. Eu muncesc cinstit si desi am facultatea terminata, am facut si curat in case, si acum lucrez intr-un birou ca si arhivista. Nu cred ca e cazul sa iti iei nasul la purtare daca esti acasa in Ro sau in strainatate. Trebuie sa fii om. Asta nu depinde de banii tai sau de impresiile tale. Om te fac parintii tai in cei sapte ani de acasa... sau nu.
7.   Eu trimis de
(26 aug 2008, 13:58:19
"la BORDUL ambulantei" da ce era pina la urma elicopter sau salvare .
8.   Lamuriri trimis de
(26 aug 2008, 14:06:17
As vrea sa stiu si eu ce diferenta este intre SIAMUD si AMBULANTA.Ca cetatean de rand imi este indiferent cine vine ma intereseaza sa fiu tratat cum trebuie.Cred ca acolo sus se greseste cum adica nu sunteti la un loc.???
9.   Strainerii = viitorul sucevei !!! trimis de
(26 aug 2008, 14:13:18
bravo strainerilor , voi sunteti temelia si...."oxigenul" sucevenilor ramasi...acasa , pe voi va....invidiaza cei ramasi langa...."fusta mamicii " !!

pe voi va...discrediteaza cei care si-au ....incercat puterile peste hotare si s-au intors si mai....saraci decat au plecat si cu coada intre....picioare !!

acum ei...crapa de...ciuda si incearca cu tot felul de comentarii se...demonstreze ca ei ca sunt niste....rebuturi pline de....invidie si ca...langa fusta mamicii e cel mai.....cald !!

ha ha ha ha .............invidiosilor !!!!!!!!!!!!

veniti strainerilor cat mai des in...suceava si...demonstratile ca voi sunteti in stare sa va....realizati fara....fusta mamicii !!

bravo voua !! ferice de voi !! luati exemplu de la ei !!astia sunt oamenii care ...stiu sa se...adapteze conjuncturii !!

restul.....care au....ramas , poate nu...toti , dar ....majoritatea sunt niste.....rebuturi ale ....conjucturii actuale !!

9.1  RE: Strainerii = viitorul sucevei !!! trimis de
(26 aug 2008, 16:37:52
Mars la culcare ca esti beata
9.2  RE: Strainerii = viitorul sucevei !!! trimis de
(26 aug 2008, 19:28:50
fa proast o, nu de aia am invatat,ca sa slugaresc in strainatate.....prefer in Romania.Da tu vaco ........................
9.3  RE: Strainerii = viitorul sucevei !!! trimis de
(26 aug 2008, 20:30:12
voiam sa va dau cateva exemple de....rebuturi , dar dupa cum....vedeti , si-au facut singure....aparitia pe ...forum ca...ciupercile dupa...ploaie !!

10.   Homo cajvanarus trimis de
(26 aug 2008, 14:21:25
La cati marlani pe metru patrat sunt in Cajvana in luna august nu trebuie sa ne mai mire nimic.Noroc ca a facut fostul de la judet tarla oras.Niste dobitoci neciopliti,muncesc in draci afara,fac case asa,sa crape vecinii si stau in bucataria de vara la gramada,cu catel,cu purcel.Cand ajung inapoi umplu buzunarele"organelor ''din zona deoarece cand scapa Gheo la masina si holerca,cine-i ca el.Prosti bata,asta-i concluzia.
11.   Intrebare trimis de
(26 aug 2008, 14:45:57
Marza nu este din Cajvana ?

12.   X trimis de
(26 aug 2008, 15:12:52
imi place mult ''micul razboi'' care incepe sa se formeze intre romanii plecati in strainatate si romanii ramasi in tara. Unii sunt mai prosti ca ceilalti, pe de o parte 90% la sute din persoanele care pleaca o fac pt ca nu au o educatie adecvata sa isi poata face o viata decenta in romania, de cealalta parte sunt persoanele ramase in romania care in ciuda faptului ca nu au un salariu bun si traiesc intr-o tara prost organizata, ex comunista si corupta, totusi se mandresc si se bat cu pumnul in piept ca ei au ramas...dar ...daca ar avea sansa sa plece undeva, nu ar face-o? eu cred ca da... OAMENI BUNI, lasati prostiile , ca tot romani suntem toti, si romanii si ''stranierii'' platesc taxe, si unul si altul lucreaza... Nu conteaza ce se lucreaza, important e sa fii o persoana bine crescuta si sa faci cu drag ceea ce faci.

Multumesc pentru atentie.
12.1  RE: X trimis de
(26 aug 2008, 18:07:31
Intrebarea e tu de care esti?
13.   X trimis de
(26 aug 2008, 15:15:29
imi place mult ''micul razboi'' care incepe sa se formeze intre romanii plecati in strainatate si romanii ramasi in tara. Unii sunt mai prosti ca ceilalti, pe de o parte 90% la sute din persoanele care pleaca o fac pt ca nu au o educatie adecvata sa isi poata face o viata decenta in romania, de cealalta parte sunt persoanele ramase in romania care in ciuda faptului ca nu au un salariu bun si traiesc intr-o tara prost organizata, ex comunista si corupta, totusi se mandresc si se bat cu pumnul in piept ca ei au ramas...dar ...daca ar avea sansa sa plece undeva, nu ar face-o? eu cred ca da... OAMENI BUNI, lasati prostiile , ca tot romani suntem toti, si romanii si ''stranierii'' platesc taxe, si unul si altul lucreaza... Nu conteaza ce se lucreaza, important e sa fii o persoana bine crescuta si sa faci cu drag ceea ce faci.

Multumesc pentru atentie.
14.   NU VREM NIMIC trimis de
(26 aug 2008, 15:54:19
"micul razboi" care se formeaza nu trebuie sa ne gaseasca pe noi cei de la amb in mijlocul nimanui .Suntem oameni si noi ca toti ceilalti care nu vor decat sa fie lasati in pace sa-si faca meseria ,sa ne putem face meseria.Nu suntem batausi nu vrem sa fim suntem si noi oameni ca toti ceilalti numai ca in astfel de conditii nu putem lucra.Ganditi-va ca nu noi mergem de capul nostru ci fiecare ne cheama cand are nevoie ce ar fi sa ne ia fiecare la cate o cursa la iasi ?ABIA ACUM FACETI OAMENI BUNI UN CALCUL CATE ORE AR TREBUI SA LUCRAM PE ZI SA ACOPERIM ZONA.Si inca ceva nu stiu de ce am senzatia ca astia nu aveau platita asigurare de sanatate dar sunt cu tupeu.Mi se face greata de persoane de regnul asta.
15.   Si unde e legea ? trimis de
(26 aug 2008, 16:08:45
Aloooo, voi astia care tot o dati cu "bongiornarii"....nu va dati seama de fapt de gravitatea faptului. Nu are rost polemica dintre inteligenta aluia care e plecat la munca afara si aluia care a ramas in tara. E vorba despre un fapt mult mai grav. Despre impresia si indolenta si nesimtirea celor care au bani si cred ca daca au bani mai multi decat noi, romanii din tara, pot sa faca orice. Nu conteaza nimic altceva. Lucrezi afara ? Foarte bine, respecta-ti tara, chiar daca esti un amarat de muncitor. Nu uita niciodata de unde ai plecat. Iar faptul ca au deturnat o ambulanta inseamna ca nu sunt oameni normali, trebuiesc corectati. Cu puscaria, nu cu banii. Adica tu, un nenorocit de frecator de betoane sau de culegator de capsuni, care ai mai multi bani ca mine, dar esti un tampit prin conditia ta de manelist nespalat...conformeaza-te legilor tarii si nu sari calul. Sau...la lagar cu tine, ca la sapat esti destul de bun !!!!
16.   La mai mare trimis de
(26 aug 2008, 16:43:35
Daca deturnau ambulanta in Italia, oare ce se intampla?
16.1  RE: La mai mare trimis de
(26 aug 2008, 18:09:26
Vuia presa italiana ca doi romani au deturnat o ambulanta dupa ce au violat cu bestialitate in repetate randuri staff-ul medical, l`au talharit de bunuri si bani, dupa care s-au ascuns in tabara de carton de sub podul X de langa orasul Y.
16.2  RE: La mai mare trimis de
(26 aug 2008, 18:12:04
Ma, eu zis sa amprentam si noi euronavetistiibig grin (Stranieri, bongiornari si cum va place sa le mai ziceti.)
17.   Ati innebunit? trimis de
(26 aug 2008, 16:43:40
Pai normal,daca la Suceava medicii nu sunt in stare de nimic oamenii aceia si-au facut griji pentru viata fetei, respectiv surorii sale.Poate ca asa as proceda si eu intr-o tara plina de mizerie.Chiar daca sunt din oras nu am nimic impotriva cajvanarilor,faceti si voi ca ei daca puteti............
18.   Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.. trimis de
(26 aug 2008, 16:52:42
Chiar daca nu au cultura,sunt indolenti si poate chiar restantieri din punctul de vedere al manierelor nu trebuie uitat ca pe "spatele" cajvanarilor si nu numai a lor ci si a multor romani care traiesc in afara o ducem si noi bine.Daca romanii nostri(inclusiv cajvanarii) nu plecau la munca,unde eram noi astazi din punct de vedere economic??????Acea fata putasa fie astazi moarta si in loc sa asistam la scandalul de deturnare a ambulantei, puteam foarte bn sa asistam la imormantarea ei...atunci a cui ar fi fost vina...?? Asa k oameni buni nu-i mai judecati atat, numai ei stiu cate indura....
18.1  RE: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.. trimis de
(26 aug 2008, 19:28:51
ai dreptate, ieri tineau parte ,ca bine a facut ..........si azi,de ce nu ii inchide.cine sa va mai inteleaga ca nici voi nu stiti ce vreti si ce hram purtati

prieteni stiu de ce...
19.   Reflex trimis de
(26 aug 2008, 19:20:29
voi astia inteligenti care stati in romania si sunteti mari afaceristi si plini de bani(se intelege cam asta din comentariile care le faceti zi de zi aici) de ce nu va strangeti toti in centru sa va plangeti de mila unul la altul in loc sa stresati lumea care mai citeste ziarul din afara ,sa mai afle ce se mai intampla pe meleaguri bucovinene.Hai mars la cersit tigari la bar si nu la visat la ce are altul( alternativa???.... la dat cu pupatul in****pe la patronasi care va scoate sangele din voi pt. 7 mil.pe luna)..............aaaaaaaaaaa ,vedeti ca peste doua saptamani va da iar apa calda.......enjoy people!!!!!!

SALUTARI SI SANATATE LA TOATA LUMEA CU BUN SIMT DIN ROMANIA SI DE ORIUNDE!

20.   X trimis de
(26 aug 2008, 19:33:59
Nu puneam sub indoiala faptul ca personalul care lucreaza pe ambulanta nu merita respect... Ba dimpotriva, merita mult mai mult respect decat o persoana care lucreaza...in birou...ca sa fac un exemplu. Gravitatea faptului e de neiertat, ceea ce eu incercam sa subliniez este ca roman care lucreaza in italia franta spania sau roman care lucreaza la dedeman in romania...tot una-i... doar ca asa este mentalitatea noastra comunista si pierzatoare, de a cauta tot timpul un vinovat si de a ne plange... In loc sa se caute solutii ... Comentariile asa zise ''inteligente'' a persoanelor care se dau mari afaceristi in romania sau oameni bogati in strainatate sunt inutile de prost gust si de neciopliti, cei 7 ani de acasa ar trebui sa te opreasca inainte sa jignesti o persoana care lucreaza din greu in strainatate sau una care e frecata de patron toata ziua pt 7 milioane... mai rau e sa stai acasa pe banii altora si sa te apuci de furat si de baut...care a devenit sport national in romania.
20.1  RE: X trimis de
(26 aug 2008, 19:46:58
jignire??....te-as ruga frumos sa citesti un pic toate comentariile(probabil le-ai citit deja...)si sa incerci sa faci o statistica simpla:cati jignesc persoanele care muncesc in strainatate si cati jignesc personele care au ramas in romania.vrei un rezultat in mare? 99%-1%........cine e mai civilizat si mai educat? "bongiornarii,capsunarii" ? sau persoanele astea care nu au nici o ocupatie si scriu aiurea aici?

SALUTARI SI SANATATE LA TOATE PERSOANELE CU BUN SIMT DIN ROMANIA SI DE ORIUNDE!
21.   Dor de casa trimis de
(26 aug 2008, 20:52:48
cand imi este dor de casa citesc comentariile voastre si imi trece repede si inteleg de ce in 19 ani nu sa schimbat nimic in suceava.................??????

22.   Deturnare trimis de
(26 aug 2008, 21:10:15
si de ce trebuia ca acest pacient sa fie deturnat la radauti sau suceava impotriva vointei lui.
23.   X trimis de
(26 aug 2008, 23:41:15
Nu ai inteles ADI... eu nu am spus ca personele care lucreaza in strainatate sunt cuminti...spuneam doar ca toti sunt la fel...inclusiv tu ... prin simplu fapt ca ai numit bongiornari sau nu stiu cum zici tu...asta e o jignire...
24.   Pt. MRG trimis de
(27 aug 2008, 12:26:53
Nu am vrut sa-i jignesc pe cei care muncesc in strainatate.Nu inteleg de ce acolo sunt cuminti, iar cind vin acasa sunt atit de aroganti.Nu trebuie generalizat, dar sunt prea multe cazuri si asta ar trebui sa ne deaw de gandit. Ar trebui sa luam atitudine si sa le demonstram ca nu pot face ce vor,chiar daca au bani. Multi s-au ridicat cu bani din strainatate, dar cei mai multi isi dau in petic de cite ori vin in tara. Cei care nu sunt de nimic aici, pot sa plece oriunde pentru ca tot nu vor invata nimic. Ar trebui sa invete ceva din civilizatia altora. Ai fost vreodata in Cajvana sa vezi ce case isi fac? parca se iau la intrecere care e mai mare...... Niste oameni cu bun simt nu fac asa ceva.
25.   Stranieri trimis de
(27 aug 2008, 23:09:47
Dupa ce ai trait o perioada de timp intr-o tara cu mult mai civilizata ca Romania, odata ce te-ai obisnuit cu anumite conditii, "mult mai umane" decat cele din Ro celor care au ramas in tara, tara care e intarziata in civilizatie cu cel putin 20 de ani, li se par niste fitosi. Si in legatura cu aceste case e adevarat, ca un om lenes nu ar face asa ceva. Si daca tot sunt ata de inculti astia din Cajvana de ce voi tipele din oras sunteti moarte dupa ei? Intotdeauna au fost judecati k sunt cajvanari si apoi k sunt oameni.
26.   Vai de ei trimis de
(28 aug 2008, 20:18:19
ba.. fratilor .. cajvanarii aia "se duc la munca" cica .. pe naiba .. ca se duc si ei in italia.. mananca din ghene sau "muncesc".. vin acasa cu o masina inchiriata .. si se cred mari si tari .. dar au uitat cum isi stergeau mucii cu maneca de la bluza .. uita toti de unde pleaca.. plus ca noi suntem frate , romani .. ca stam aici si muncim.. nu ne ducem in alta tara sa stergem mosnegi la fund sau sa furam cum fac cajvanarii aia nenorociti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei