Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur: „PSD-iştii au lăsat un dezastru în Consiliul Judeţean şi nu au dreptul să vorbească”

Marţi, 26 August 2008 (15:13:29)
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a negat cu vehemenţă că la nivelul instituţiei pe care o conduce s-ar practica epurările politice, aşa cum a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache. „Nişte prostii, nişte închipuiri”, a catalogat Flutur declaraţiile social democratului. El a spus că cei de la PSD nu au voie să vorbească despre aşa ceva „după ce au îmbâcsit Consiliul Judeţean de structuri PSD-iste aproape sută la sută”. Şeful administraţiei judeţene a precizat că reorganizările pe care le face la nivelul instituţiei prin angajarea de profesionişti au scopul de a instaura starea de normalitate în Consiliul Judeţean. „Văd că au puseuri şi le e dor de putere. În perioada următoare voi informa sucevenii despre cum s-au înfruptat PSD-iştii din banul public şi din patrimoniul Consiliului Judeţean pentru că am văzut că au astfel de preocupări. O să informez populaţia, dar acum suntem în proces de documentare. Au lăsat un dezastru în Consiliul Judeţean şi nu au dreptul să vorbească a;a cum face acel profesor (nr- Virginel Iordache) care se vrea, ca Mircea Geoană, deputat în toate colegiile din judeţ”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean. Gheorghe Flutur s-a referit şi la afirmaţia lui Virginel Iordache potrivit căreia consilierul său personal, Lucian Flaişer, este găzduit la cabana Călineşti, unitate de protocol aflată în proprietatea Consiliului Judeţean. „A stat câteva nopţi la Călineşti, dar vreau să aduc aminte PSD-iştilor că acolo nu mai este loc unde să bea whisky cu borcanul, unde ansamblul Ciprian Porumbescu le făcea serate prelungite multora dintre ei. Pe noi nu ne interesează nici chiolhanurile, nici altceva, dar probabil că cei din PSD plâng după vremurile bune, când oameni de afaceri se întâlneau şi încheiau contracte cu ucrainenii. Copiii şefilor din Consiliul Judeţean  au băciuit pe la Călineşti”, a spus Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „PSD-iştii au lăsat un dezastru în Consiliul Judeţean şi nu au dreptul să vorbească”.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur: „PSD-iştii au lăsat un dezastru în Consiliul Judeţean şi nu au dreptul să vorbească”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar Dumneata trimis de
(26 aug 2008, 15:18:25
ai lasat un dezastru la Ministerul Agriculturii, in padurile Bucovine, si nu ai avea dreptul moral sa te mai cramponezi de functii!
2.   Urmeaza latraii lui Flutur acompaniati de lautari trimis de
(26 aug 2008, 15:49:46
Asta-i prost gramada, se vede de la o posta cum isi rezolva problemele politice prin "superspecialistii" din grajdul porcalailor PD-Laturilor. Am fost pacaliti o data, ajunge.
3.   D-le flutur...incalci constitutia!!!! trimis de
(26 aug 2008, 17:26:25
dreptul la opinie si libertatea de a vorbi e garantata de constitutie. tu esti un taran prost,narcisist, caruia ii place sa se vada la televizor. va garantez esecul total in viitoarele alegeri. lumea nu o sa-ti voteze cateii tai din pl-d( a nu se citi pd-l) si pe acest pocait scarbos ce a omorat un biet copil ! care-i diferenta intre el si asistenta maternala ce a omorat acu un copilas...iti spun eu : niciuna. pentru moarte trebuie sa platesti indiferent cum te cheama si ce functii ai.vorbeam de cateii din pl-d...normal ,din 14 candidati 10 sunt din fostii lingatori ai tai de cizme din pl-d. noi cei din pd care am muncit la europarlamentare si am castigat municipiul suceava,campulung,radauti,s.a. si am luat locul 2 pe judet dupa psd am fost alungati ca niste masele stricate. Bunul Dumnezeu nu doarme, te asteapta la cotitura si sa stii ca in fata lui suntem egali.
3.1  RE: D-le flutur...incalci constitutia!!!! trimis de
(26 aug 2008, 20:55:17
Auzi Briceag? Lumea s-a cam lamurit cu porcalaii din cotetul lui Flutur si la toamna beliti coceanul pnl-istilor, psd-istilor, udmr-istilor, pc-istilor, regalistilor si taranistilor. Nu mai tine figura cu voi, ati intrecut orice masura, sunteti niste bombalai, fara demnitate si onoare, adevarati comunisti-securisti ai anilor 50-60.
4.   PSDul a furat si a furat trimis de
(26 aug 2008, 21:10:50
dl Flutur, om bine pregatit profesional si cu verticalitate, a bagat groaza in sobolanimea si zoaiele PSD/PCR. hahaha.

In curand, dupa o consultatie cu o echipa de juristi de specialitate, furaciunile si abuzurile PSD-Suceava se vor face publice...deci, la treaba DNA!

Ciordache, nici nu stii ce te asteapta!

5.   Sictir! trimis de
(27 aug 2008, 08:44:54
bai Briceag, la.ba trista ca.catu asta de flutur si cu tine prim lingau sa imi s.ugeti p.ula
6.   V-ati dus dracu trimis de
(27 aug 2008, 10:46:17
Asa , comunisti PSD-isti , zvarcoliti-va si faceti urat ca doar atat v-a mai ramas de facut.In felul asta iesiti si voi afara din vagauna si vedem ce fel de indivizi sunteti si cate parale faceti, cat de civilizati sunteti sau NU ,ce limbaj folositi si ce e in capul vostru.Voi vreti sa-i conduceti pe romani si sa-i fericiti !!!???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei