Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Mîrza cere Guvernului bani pentru şcolile din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Majoritatea şcolilor din judeţ nu sunt pregătite pentru începerea anului şcolar, a declarat, ieri, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava, Gavril Mîrza.

Gavril Mîrza a afirmat, într-o conferinţă de presă, că situaţia este şi mai gravă la unităţile şcolare din zonele care au fost afectate de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie, pentru refacerea cărora Guvernul încă nu a alocat bani.

Conform liderului PSD, deşi aceste şcoli nu au fost încă reabilitate, Ministerul Educaţiei a alocat bani pentru alte instituţii de învăţământ, în vederea efectuării altor categorii de lucrări, şi s-a întrebat dacă aceste sume nu au fost cumva acordate pe raţiuni electorale.

„Am sentimentul că judeţul Suceava este văduvit atât în ceea ce priveşte alocarea fondurilor pentru reabilitarea infrastructurii, cât şi pentru buna funcţionare a instituţiilor aflate sub autoritatea primăriilor. Este foarte afectată infrastructura din învăţământ, majoritatea şcolilor nu îndeplinesc condiţiile pentru autorizarea sanitară. Singura şansă este ca în această săptămână Guvernul să aloce fonduri pentru învăţământ”, a arătat Mîrza.

El a făcut apel la „factorii guvernamentali” să prezinte public situaţia financiară a instituţiilor de învăţământ din judeţul nostru şi le-a cerut „să trateze Suceava în mod egal cu celelalte judeţe din ţară”.

Inundaţiile din această vară au afectat 26 de şcoli din judeţ pentru reabilitarea cărora este nevoie de 3,3 milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza cere Guvernului bani pentru şcolile din judeţ.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza cere Guvernului bani pentru şcolile din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PENSIA trimis de
(26 aug 2008, 11:57:55
E BINE SA STAI LA PENSIE D-LE MIRZA CACI E BINE ASA DACA NU TE IA INCA D.N.A-UL LA CERCETARI! DAR MAI ARE TIMP. VORBA AIA A P.S.D-LUI E VALABILA SI PENTRU, MAI ALES DUMNEATA. LASANEEEEeeeee...........
2.   De ce nu? trimis de
(26 aug 2008, 19:59:52
Doneaza-le tot ce-ai furat atatia ani si vezi-ti de sanatate,grohacule!
3.   Ipocrizie trimis de
(26 aug 2008, 20:46:28
D-le Mirza Gvril, in ultimii dvs 4 ani de mandat ca sef al CJ, nu am vazut in presa locala vreo cerere asemanatoare din partea dvs.

Sincer, ma mir cum de-mi mai rezista inima la citirea unui astfel de apel induiosator.

Va dau dreptate si sustin un proiect de accelerare in vederea reabilitarii scolilor, dar crdibilitatea dvs este sub cota zero.

Va intrebati daca nu cumva bani sunt alocati pe criterii politice? Dar vad ca va pricepeti, nu gluma. Si aici va dau dreptate.

4.   Lasa vrajeala trimis de
(27 aug 2008, 00:40:08
ca in perioada in care a disparut psd ul s au alocat cei mai multi bani dar directorasii psd isti ii doare in bascula de scoli si ii doare de spagi cum i a invatat partidul psd pcr
5.   RUSINEE!!! trimis de
(27 aug 2008, 11:00:58
DUPA CE A PIERDUT CJ PSD SE BAGA CA MUSCA N LAPTE

SI PANA ACU I A DURUT LA 100 M DE COT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei