Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Flutur propune înfiinţarea de pieţe ţărăneşti

Marţi, 26 August 2008 (16:38:34)
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, vrea ca în localităţile din judeţ să fie înfiinţate pieţe ţărăneşti. El a explicat că aceste pieţe ar urma să fie folosite exclusiv de producătorii agricoli, astfel încât şi preţul produselor să fie mai scăzut. „Astfel de pieţe am înfiinţat şi în perioada cât am fost ministru al agriculturii. Şi vreau să spun că în aceste pieţe va avea loc vânzarea directă de produse proaspete de către producători, eliminând intermediarii”, a subliniat şeful administraţiei judeţene. Flutur a arătat că această propunere va fi discutată în cadrul unei întâlniri pe care o va avea, în cursul zilei de miercuri, cu producătorii agricoli din judeţul Suceava. Gheorghe Flutur a precizat că administraţiile din localităţile urbane ar trebui să acorde anumite facilităţi şi spaţii pentru producătorii agricoli suceveni, astfel încât aceştia să poată să-şi vândă direct produsele.„Administraţiile ar trebui să le ofere anumite avantaje pentru a elimina verigile intermediare, care nu fac altceva decât să crească preţul. Iar asociaţiile profesionale au rolul de a negocia cu administraţiilor locale pentru a putea ieşi ei pe piaţă direct, cu produse proaspete”, a mai spus Flutur. El a adăugat că înfiinţarea acestor pieţe ţărăneşti ar fi o măsură benefică atât pentru consumatori, cât şi pentru producătorii agricoli.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur propune înfiinţarea de pieţe ţărăneşti.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur propune înfiinţarea de pieţe ţărăneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Le Papillon trimis de
(26 aug 2008, 20:14:24
Maistre Flutur nu fi demagog. Cui ii povestesti de piete taranesti? Stii care a fost prima forma de comert? Trocul fraiere. Sa-ti explic si ce seintege prin troc? Cu privire la functionarea pietelor taranesti, nu te bate cu caramida in piept, caci acestea nu functionau de pe timpul ministeriatului tau de trei flaimuci. Ele funtioneaza de sute de ani. Tu nu ai auzit de targuri si iarmaroace? este bine sa starpiti smecherii care obliga taranii sa-le vanda lor marfa pentru specula. Cumti-a trecut prin teasta chestia cu aviara. Esti un penal.
2.   Dl flutur vrea si poate trimis de
(26 aug 2008, 20:58:36
dl flutur are o idee excelenta, felicitari!
3.   Adinca ! trimis de
(27 aug 2008, 00:50:47
Briceag : "dl flutur are o idee excelenta, felicitari!".Pai mai excelenta ca a ta, de a-l face insecta(cu "f" mic de la furnica),nici nu se mai ...ezista.Trage tare briceag ,ca nu rezista fundul lui la limba ta.... Acu,serios vorbind ,v-ati fi asteptat la atita intelepciune,de la unul pe care nu-l credeam in stare decit de siluit gaini si de praduit paduri?Ei,uite ca se poate !Intre doua chiolhanuri,asta e-n stare sa descopere si unde-si tinea obielele mama lui Stefan cel Mare(numai daca nu i-o fi dat tot Fleicher si ideea asta).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei