Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Accident rutier în zori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani au ajuns ieri dimineaţă la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier înregistrat la intrarea în municipiul Rădăuţi dinspre Horodnic de Jos.

În jurul orelor 04.00, suceveanul Constantin Vasile A. se deplasa cu un autoturism marca Dacia 1310 pe drumul naţional 2H pe direcţia Gălăneşti – Rădăuţi. La intrarea în municipiu, într-o curbă la dreapta,  pe fondul vitezei excesive, dar şi a faptului că şoferul consumase băuturi alcoolice, maşina a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens şi a tamponat un autoturism marca Ford Mondeo care circula regulamentar.

În urma impactului au fost răniţi trei pasageri din Dacie, Ionela Maricica M., de 22 de ani, din Iaslovăţ, Gheorghe T., de 21 de ani, din Straja şi Silviu Valentin H. de 20 de ani din Gălăneşti. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Rădăuţi, şi au nevoie de îngrijiri medicale între cinci şi zece zile. 

Dacă aparatul etilotest a indicat valoarea zero după verificarea şoferului autoturismului Ford Mondeo, Ionel B., în vârstă de 25 de ani din Vicovu de Sus, în cazul şoferului Daciei, Constantin Vasile A., acesta a arătat 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident rutier în zori.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Accident rutier în zori1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curba periculoasa trimis de
(26 aug 2008, 13:36:24
Adevarul este ca acea curba este forte periculoasa si nu este semnalizata prin panouri corespunzatoare, daca nu cunosti zona (nu este cazul de fata) esti tentat sa intrii cu viteza mare si mai mult ca sigur iesi in decor. Poate se sesizeaza cineva pentru ca nu e prima data cand se intampla accidente acolo.
2.   Asta e trimis de
(26 aug 2008, 20:11:40
Nu reusesc astia cu programul Rabla sa scoata din circulatie atatea Dacii cat pot bezmeticii astia de 20 de ani care se cred asi in conducere,iar taradaica din dotare vreun Porsche sau BMW....
3.   Din zori si pana-n seara... trimis de
(26 aug 2008, 21:05:11
Mda, de retinut din titlul articolului ca acidentul rutier a avut loc in zori. Interesant amanuntul. Am citit articolul sperand sa aflu daca in zori au loc mai multe acidente decat in amurg, dar poate aflu raspunsul intr-un alt articol pe aceeasi tema.
4.   Neutru trimis de
(26 aug 2008, 22:06:39
azi de dimineata am plecat din judet la ora 1.30 am ajuns in bucuresti la 8 .intradevar in zori se intampla mult mai multe accidente din cauza vizibilitatii si oboseli cumulate cu viteza excesiva, cand am venit in sv am venit tot in zori, am intalnit pe drum 3 accidente foarte grave si pot spune ca intradevar in zori se petrec mai multe tragedii decat la amiaza sau spre seara.
5.   Tot in zori trimis de
(27 aug 2008, 11:03:51
tot in zori ies si tartanii din baruri si discoteci si isi duc cracanaturile acasa la mamele lor...sau le baga direct in spital...depinde cat a baut mogarlanul de la volan
6.   Pt luigi trimis de
(28 aug 2008, 15:29:17
accidentul s-a intamplat in jurul orei 00.30....esti documentat prost...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei