Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2008 - Anul XIII, nr. 176 (3857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reţele distruse

Mii de consumatori, în continuare fără energie electrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de consumatori sunt în continuare fără energie electrică, după ce inundaţiile au distrus reţelele din mai multe zone ale judeţului. 12 linii electrice aeriene de medie tensiune au fost scoase parţial din funcţiune şi 108 posturi de transformare au rămas nealimentate.

Nu au energie electrică consumatorii din zonele: Vicov, Straja, Brodina, Moldoviţa, Dorneşti, Putna.

Avariile au constat în stâlpi şi conductoare rupte, din cauza copacilor care au căzut peste reţelele electrice aeriene şi au antrenat aluviunile şi materialul lemnos adus de ape. Fulgerele au distrus mai multe transformatoare şi izolatoare. În multe din zonele cu avarii nu se poate interveni, deocamdată, din cauza căilor de acces impracticabile (poduri rupte, drumuri acoperite de ape).

Echipele E.ON Moldova intervin cu prioritate pentru remedierea avariilor ce afectează alimentarea cu energie electrica la un număr mare de consumatori (localităţi întregi), iar pe măsură ce acestea vor fi remediate, vor continua cu remedierea deranjamentelor individuale sau colective.

 

Reparaţii provizorii

În judeţ, se înregistrează mai multe deranjamente colective în zonele: Pojorâta, Câmpulung Moldovenesc, Fundu Moldovei, Vicşani, Boroaia, Poiana Stampei, Măzănăieşti, Moldova Suliţa, Izvoarele Sucevei, Benea, Demăcuşa, PTA 1 Moldoviţa, PTA 3 Moldoviţa, PTA 1 Râşca, Hârtop, PTA 1 Fântâna Mare

Echipele E.ON Moldova Distribuţie acţionează în condiţii dificile, din cauză că mai multe poduri au fost distruse. Cele mai multe reţele se fac provizoriu, pentru a fi alimentaţi cât mai repede consumatorii. După oprirea definitivă a ploilor şi retragerea apelor, E.ON Moldova va înlocui reţelele electrice distruse de inundaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de consumatori, în continuare fără energie electrică.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mii de consumatori, în continuare fără energie electrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eon trimis de
(29 iul 2008, 19:34:35
la Vicsani deranjamentul pe localitate a fost sesizat la dispecer EOn inca din 24.o7.2008 si nici pana astazi 29.07 .2008 nu s-au prezentat pt.a remedia defectiunea'iar d-nele de la dispecer eon, vorbesc foarte nepoliticos la cate sesizari le-au fost facute,sunt acre....tare...
2.   RUSINE EON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(31 iul 2008, 23:39:26
Desi nu s-ar cuveni in aceste zile cand apele s-au revarsat peste nordul Moldovei vreau sa fac un comentariu la adresa EON aceasta institutie care profita de faptul ca e singurul furnizor de electricitate si nu au concurenta. E o poveste mai lunga dar voi relata pe scurt ce mi s-a intimplat Mi- a fost intrerupt pe data de 24.06.2008 pe motiv ca as avea o fct din 28/.02.2008.RESTANTA Desi am facut o sesiZare telefonica au trecut mai bine de 30 zile si nu am primit raspuns,iar la protectia consumatorului mi s-a spus ca eu sunt vinovata desi nu am primit nici factura si nici instiintarea ca datorez aceste sume.A trebuit sa achit majorari si un milion de lei derebransare si apoi bransarea desi factura restanta era de un milion trei sute

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei