Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2008 - Anul XIII, nr. 176 (3857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apel la solidaritate între câmpulungeni

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, a făcut luni un apel către toţi cei ce vor să ajute victimele inundaţiilor din localitate, fie ei localnici sau nu, să nu aştepte indicaţii de la primărie, ci să îşi asume omeneşte decizia de a ajuta imediat, acolo unde văd sau află că este nevoie.

Apelul survine după ce în municipiu s-au manifestat două comportamente antagonice. Pe de o parte, o mică parte dintre victimele inundaţiilor nu au mişcat un deget şi au criticat echipele de intervenţie pentru că nu îi ajută pe ei întâi.

Pe de altă parte, la primărie s-au prezentat oameni cu suflet mare care doreau să ajute cu puţinul pe care îl aveau, dar aşteptau derutaţi să le spună autorităţile cum să procedeze.

„Este foarte important ca în aceste situaţii să ne ajutăm unii pe alţii imediat. Echipele operative fac tot posibilul, dar nu pot fi peste tot simultan. De aceea, este important să se ajute şi oamenii între ei, membrii familiilor, vecinii, să nu se aştepte doar să vină alţii să rezolve problemele. Fac apel şi la cei ce pot să acorde sprijin, chiar dacă este vorba doar de o scândură sau o găleată, de un preş sau de simpla disponibilitate de a participa cu forţa braţelor la evacuarea mâlului din case, să nu aştepte indicaţii şi ordine, ci să îi întrebe pur şi simplu pe cei afectaţi dacă au nevoie de ajutor şi să se apuce de treabă. Pentru cei afectaţi, în special pentru cei vârstnici sau bolnavi, orice oră care se pierde înseamnă disperare. Este momentul să ne unim forţele, autorităţi şi voluntari, în sprijinul semenilor noştri, să punem omenia şi solidaritatea mai presus de orice”, a spus primarul Şerban.

Potrivit unui bilanţ actualizat luni dimineaţă, în urma viiturilor din 23/24 iulie în Câmpulung Moldovenesc au fost afectate 1050 de persoane şi 300 de gospodării.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apel la solidaritate între câmpulungeni.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apel la solidaritate între câmpulungeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa dati psd isti ca ati luat destul de la noi trimis de
(29 iul 2008, 12:22:24
ati furat atatia ani asa ca mai dati inapoi din banii luati din spagi,atatea vilane si sticle aveti ca ar fi un maruntis pt voi
2.   Implicate ,primarule! trimis de
(29 iul 2008, 16:41:31
trezestete primarule,din somnul de acum si de cand a-i fost ales,implicate in amenajarea firelor de apa si a drumurilor,doar atat, restul face omul de rand. ajunge cu cersitul , sunt fonduri.implicati-va.
3.   Khgkg trimis de
(29 iul 2008, 20:51:03
SA DEA COTUS CA EL A FURAT DE LA OAMENI. RUSINE PRIMAR SI CONSILIERI JOS BORATUL DE COTUS

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei