Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2008 - Anul XIII, nr. 176 (3857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veşti proaste

A murit şi al doilea bărbat, în cazul accidentului de la Grăniceşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţistul de frontieră care se afla la volanul maşinii implicate în gravul accident de la Grăniceşti, înregistrat în noaptea de joi spre vineri (24/25 iulie a.c), a decedat, duminică dimineaţă, la Spitalul Judeţean Suceava.

Irinel Drai, în vârstă de 32 de ani, din comuna Dorneşti, este a doua persoană decedată în accidentul de acum câteva zile, pasagerul din dreapta sa, Coroamă Constantin, de 39 de ani, sucevean stabilit cu familia în Israel, decedând pe loc în urma impactului deosebit de violent.

Joi noapte, cei doi bărbaţi, alături de soţiile şi copiii lor (doi minori, în vârstă de 6, respectiv 12 ani) se întorceau spre Dorneşti, după ce, din informaţiile noastre, fuseseră să viziteze mai multe mănăstiri.

În jurul orei 1:00, pe Drumul European E 85, pe raza comunei Grăniceşti, autoturismul Skoda Octavia în care se aflau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

În urma cercetărilor poliţiştilor de la Circulaţie, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul pierzând la un moment dat controlul asupra direcţiei de mers.

În urma accidentului, la spital au fost transportaţi cu leziuni şi ceilalţi patru pasageri din autoturism, starea lor fiind însă în afara oricărui pericol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit şi al doilea bărbat, în cazul accidentului de la Grăniceşti.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
A murit şi al doilea bărbat, în cazul accidentului de la Grăniceşti3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tragedie trimis de
(29 iul 2008, 16:24:36
condoleante familiei era tanar nu merita sa moara astfel
2.   Pacat ca au fost oameni buni trimis de
(29 iul 2008, 20:37:15
Pe IRINEL l-am cunoscut mai bine la facultatea in care studiam amandoi. Era un baiat de nota 10 +. Dar ca intotdeauna pe cei mai BUNI ii ia DOMNUL acolo sus sa-i fie aproape. Familie indurerata nu plangeti ,ca el va vegheaza de acolo si o sa aiba grija de voi . DUMNEZEU SA-I IERTE.
3.   Amintire trimis de
(29 iul 2008, 22:32:49
ultima oara cand ne-am intalnit era doar un zambet ,foarte "sugubat".

astfel imi voi aminti mereu de el.cei apropiati ce il plang acum spun ca ii placea viata.e adevarat.un om bun, cu zambetul mereu pe buze.se spune ca atunci cand esti deprimat daca intalnesti un om vesel si plin de viata acea stare de deprimare dispare.asa este.asa a fost DRAI IRINEL.DUMNEZEU SA-L IERTE.
4.   FOARTE TRIST trimis de
(31 iul 2008, 22:36:40
LA INMORMINTAREA LUI CONSTANTIN COROAMA A ZIS PREOTUL CA NU SUNT CUVINTE SA MANGAIE FAMILIILE INDURERATE. Foarte adevarat, ce-i poti spune unui copil de 6 ani ca tatal care pana ieri il iubea nu mai este. Tatal meu a murit tot intr-un accident de masina dar eu aveam 31 de ani. Durerea este imensa cand iti moare un parinte dar mai ales in cazul unei morti subite.Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, iar celor ramasi in viata multa sanatate si putere Ca si cum moartea nu a fost suficienta aceste doua familiii au fost printre gospodariile inundate din comuna Dornesti.Foarte trist....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei