Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2008 - Anul XIII, nr. 176 (3857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

Înscrieri pentru repartizarea pe posturile titularizabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadrele didactice din judeţul Suceava care au obţinut minim nota şapte la examenul de titularizare de pe 16 iulie mai au la dispoziţie o zi pentru a completa fişele de opţiuni pentru repartizarea pe posturile titularizabile.

Repartizarea dascălilor se va face pe 30 iulie, iar selectarea candidaţilor se va realiza în ordinea descrescătoare a mediilor, pe baza opţiunilor de pe fişele completate de fiecare cadru didactic. La nivelul judeţului Suceava au fost scoase la concursul de pe 16 iulie un număr de 368 de posturi titularizabile, catedre cu o viabilitate mai mare de patru ani.

Nu toţi dascălii care au promovat examenul de titularizare vor prinde un loc la catedră, începând cu anul şcolar viitor. IŞJ a scos la concurs 368 de catedre, iar numărul cadrelor didactice care au luat la examenul de titularizare note de la şapte în sus este de 467 de candidaţi.

Fişele cu opţiuni pentru repartizarea pe posturi se mai primesc doar astăzi, urmând ca mâine să se realizeze distribuirea catedrelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrieri pentru repartizarea pe posturile titularizabile.
 Vizualizări articol: 634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Înscrieri pentru repartizarea pe posturile titularizabile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DE CE SE MAI SCOT POSTURI IN ORASE,NU E NEVOIE trimis de
(29 iul 2008, 21:37:37
DE CE SE MAI SCOT POSTURI MAI ALES IN SUCEAVA SE STIE CA NU MAI E NEVOIE DE CADRE TITULARIZABILE, DIR.-II VOR AJUNGE SA DEA RESTRANGERI DUPA ALTE CRITERII DECAT CELE LEGALE.MULTI ASTEAPTA CONCURSUL DE LA ANUL,SUPLINITORII SPERA SA SE DEA CONCURSUL LA SCOLI SI ACOLO ALTELE SUNT MANEVRELE.PERSOANE CARE NU AU LUAT NICIODATA UN 7 LA ANUL VOR FI FFF BUNI DE 10.SA NU SE MAI SCOATA POSTURI AIUREA ,SE STIE CA NUMARUL ELEVILOR E IN SCADERE SI DE MULTE ORI NICI CEI INSCRISI NU MAI FRECVENTEAZA PANA LA FINAL SI CLASELE AJUNG LA EFECTIVE DE LUMATATE SI SE TIN CLASE CU 15 ELEVI.
2.   RUSINE PRESEI trimis de
(29 iul 2008, 21:49:36
"peste 25% dintre profesori sunt repetenti" - Asa incepeau toate jurnalele de stiri. Ori, daca din 100 de candidati (mai precis 1116), peste 460 (467) au luat note PESTE 7, inseamna ca, PESTE 75% au luat note de trecere ! IATA cum MINTE presa DE DOI LEI, iata cum se desfasoara CAMPANIA NATIONALA de denigrare a cadrelor didactice ! Toti HOTII si NEISPRAVITII din Romanaia sar la gatul profesorilor ! RUSINE SA LE FIE ! Am dmonstrat cu cifre, MINCIUNA si INVERSUNAREA unei tari care NU-SI GASESTE nici un reper moral in afara NUNTILOR de tigani, a ELODIEI, a FURTISAGURILOR si a CORUPTILOR ! - Serviti ca EXEMPLE de viata !
2.1  RE: RUSINE PRESEI trimis de
(30 iul 2008, 09:06:27
Stai prost cu matematica...
3.   Chiar altul trimis de
(29 iul 2008, 21:51:45
La ORICE examen, un procent de 25% de picati este NORMAL, ba chiar FOARTE BUN !!! Dar, de unde sa stie niste ziaristi acestea ?
4.   RUSINE trimis de
(30 iul 2008, 08:13:18
RUSINE SA VA FIE.......TUTUROR ASA ZISELOR CADRE DIDACTICE CARE LA CONCURS AU OBTINUT NOTE DE 1,90 ; 2,90 , 3 ,...... CE PRETENTII MAI AVETI DE LA ELEVI CAND LE CERETI SA INVETE .........CHIAR IN COMENTARIUL DE MAI SUS UN ASA ZIS CADRU DIDACTIC SCRIE CU GRESELI...........CUM VA PREZENTATI IN FATA ELEVILOR CU ASA NOTE ?????????? URMARITI NUMAI SALARIUL LUNAR IN REST DACA SE POATE ORE PESTE SI JACMANEALA PE PARINTI.... RUSINEEEEEEEEEEE........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei