Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2008 - Anul XIII, nr. 176 (3857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


E bine aşa, fără

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A început exact aşa cum prevedeam: cu ceva spectatori în tribune şi câţiva (la primul meci, 30.000!) în faţa televizoarelor. NU ştiu cum va reuşi GSP TV să-şi acopere cheltuielile, ştiu însă că pe la o bucată de duminică m-am aşezat în faţa calculatorului, încercând să văd pe net meciul CFR-ului cu Otopeni. Ei bine, după ce am fost supus unui interogatoriu de câteva zeci de minute (ceva cu BRAT şi cu audienţa, n-am înţeles exact, ştiu însă că mi-am făcut datoria de cetăţean responsabil şi devotat cauzei), la urmă am văzut “din bucăţi”, adică întrerupt şi iar întrerupt, golul numărul doi al Clujului, asta desigur la minute bune după ce meciul luase sfârşit. De unde am tras concluzia pe care o prevăzusem cu câteva zile în urmă, anume că efortul pentru a vedea gluma asta de campionat este mult prea mare în comparaţie cu ceea ce ni se oferă, astfel încât e categoric de preferat să stai locului, să-ţi vezi de Turul Franţei, de amicalele Naţionalei de handbal feminin ori de Europenele de tineret la handbal masculin (unde ai noştri au reuşit o performanţă demnă de Guinness Book of World Records: în meciul cu Franţa înscriseseră, în 28 de minute numai 3-!!!-goluri, scorul fiind în acel minut 3-17!), ca să nu mai vorbesc de fantasticele eseuri din meciul de rugby dintre Australia şi Noua Zeelandă. Vreau să spun că sunt atâtea lucruri frumoase şi interesante, încât aproape că e păcat să le murdărim cu nenorocitul ăsta de fotbal care nici n-a început bine că s-au şi pornit golăniile: în meciul de la Târgu Jiu inepuizabilul şi încă liberul Tiberiu Lajos i-a anulat lui Dinamo, pe motive cunoscute doar de el şi de mă-sa, un gol chiar frumos, nu doar perfect valabil, prilej pentru Borcea de a face obişnuitul scandal, iar pentru ceilalţi de a-l înjura în contul măgăriilor din anii anteriori, apoi Mircea Sandu îşi adună banda (“suntem indestructibili”!, zice el, mare adevăr, din nefericire pentru fotbalul încăput pe mâinile lor) spre a-l înjura pe numitul Florea, preşedintele Comisiei care l-a spălat şi uscat pe Becali, iar ăsta se repede la beregata D.N.A., că doar n-o fi mai prost… Asta vă doriţi? Atunci abonaţi-vă la cablul ălălalt. Eu sunt fericit fără.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E bine aşa, fără.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
E bine aşa, fără5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei