Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2008 - Anul XIII, nr. 176 (3857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ajutoare

Aleşii locali ai PD-L vor trimite ajutoare pentru sinistraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleşii locali ai PD-L din întreaga ţară vor trimite ajutoare pentru sinistraţii din Suceava şi din celelalte localităţi din nordul României afectate de inundaţii.

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că Biroul Permanent Naţional al acestui partid a aprobat, la propunerea sa, o rezoluţie prin care se face apel la solidaritate din partea tuturor aleşilor locali ai democrat-liberalilor. Flutur a precizat că preşedinţii de consilii judeţene, primarii şi consilierii PD-L vor colecta fonduri, produse alimentare şi materiale de construcţie care vor ajunge în zonele sinistrate şi la persoanele ale căror locuinţe au fost afectate de inundaţii.

„Rezoluţie este pentru toţi aleşii locali ai PD-L, care vor veni în sprijinul persoanelor sinistrate, atât din judeţul Suceava, cât şi din celelalte zone inundate”, a spus Gheorghe Flutur.

La rândul său, secretarul general adjunct al PD-L Suceava, Ioan Bălan, a precizat că membrii acestui partid din judeţ vor colecta bani, alimente şi materiale de construcţie pentru a fi distribuite sinistraţilor.

„Este un apel la solidaritate, iar membrii noştri de partid vor fi alături de cei care au avut de suferit în urma inundaţiilor”, a subliniat Ioan Bălan. El a spus că la această acţiune vor participa atât aleşii locali ai PD-L Suceava, simpli membri de partid, precum şi actualii parlamentari şi viitorii candidaţi la alegerile din toamnă.

„Trebuie să fim solidari cu cei care acum nu mai au un acoperiş deasupra capului, cu cei care au rămas fără nimic din ceea ce au adunat o viaţă întreagă”, a mai spus secretarul general adjunct al PD-L Suceava, după ce în cursul zilei de ieri a fost alături de preşedintele României, Traian Băsescu, în vizita pe care acesta a făcut-o în mai multe localităţi sucevene afectate de inundaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aleşii locali ai PD-L vor trimite ajutoare pentru sinistraţi.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aleşii locali ai PD-L vor trimite ajutoare pentru sinistraţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde erau la inundatii? trimis de
(29 iul 2008, 14:45:37
La Dolhasca nu am vazut de joi seara si pana luni dimineata niciun Consilier local al PD-L. Ca sa nu mint, parca am zarit unul, in trecere, dar nu a oprit sa intrebe daca e necesara prezenta sa. In campanie ne asurzea cu megafoanele, iar acum cand era necesara informarea si avertizarea populatiei au amutit. Nici cei de la PNG-CD nu au sarit in ajutorul populatiei, iar unul facea, contracost, "transbordari" pe podul de peste Somuz. Acum dupa "potop" multi viteji se arata. Sa va fie rusine!
2.   Pentru roman trimis de
(29 iul 2008, 14:50:40
La dolhasca, joi seara ai stat ca o curca la adapost...cei de la pd-l au fost pe teren, iar duminica au fost pe teren si au pus nisip in saci, cand siretul atingea cote istorice.....Oricum se vede ca esti un psd-ist imputit ca toti ai vostri care au stat si se uitau cum lumea muncea .....Asa ca ciocu mic zavre proaste!
2.1  RE: Pentru roman trimis de
(29 iul 2008, 18:06:09
Zau? Crezi ceea ce spui? Atunci spune-mi care au fost PDminusL-istii care au fost in cele 5 locatii in care s-au construit barajele din sacii de nisip. E posibil ca din cauza oboselii sa nu-i fi vazut. Si daca au fost acolo unde n-au fost, de ce luni faceau "gat" ca n-au fost chemati si ei de COMANDAMENTUL LOCAL? Mai intreaba cetatenii si vezi cine ce si cum...

Vad ca va pricepeti la minciuni si dezinformari.
3.   RUSINE CU POLITICA VOASTRA trimis de
(29 iul 2008, 17:11:26
LA ASEMENEA NENOROCIRI DOMNUL FLUTURE SE GINDESTE LA POLITICA.RUSINE SA VA FIE OAMENII AU RAMAS PE DRUMURI SI VOI DATI AJUTOARE NUMAI LA CEI CARE APARTINE ACESTUI PARTID. DE ACEEA LOCALITATILE AFECTATE DE APE DIN JUD. SUCEAVA CARE NU ARE PRIMAR PDL NU AU FOST DATE PE POST CI NUMAI AMINTITE. DOMNUL OLAREAN A DAT APA MINERALA CITE 4 -5 BAXURI LA O SINGURA FAMILIE IAR CEILALTI BEAU LATURI. SICTIRI IMI ESTE RUSINE SA VA MAI VAD LA TELEVIZOR. STAM FARA APA LA BLOC DE 4 ZILE MIROASE PE SCARI PARCA ESTI INTR-UN WC.
4.   RUSINE trimis de
(29 iul 2008, 18:48:30
PDL-ISTII NU POT SA NU PROFITE DE OTICE MOMENT PENTRU A FACE CAMPANIE ELECTORALA .SA VA FIE RUSINE!PROFITATI DE NECAZURILE SINISTRATILOR SA VA FACETI VOI "BAIA DE MULTIME" CU CARE V-A INVATAT BASESCU.LASATI IPOCRIZIA SINTRECETI LA TREABA !E SATULA LUMEA DE PROMISIUNI DESARTE.
5.   Din cauza PD-Laturilor trimis de
(29 iul 2008, 22:07:19
Din cauza acestor jivine ne bate Dumnezeu, ati ales portocaliu - aveti cod rosu. Nu sa vazut asa ceva in Bucovina dar odata cu Flutur si turma lui de ramuitori avem parte si de mania domnului. Poate in toamna salvam judetul de invazia acestor naparci.
6.   Pentru un roman trimis de
(29 iul 2008, 23:41:18
Bai Diac....... din Dolhasca, ca tu esti sigur, esti un cretin ordinar care stai si lingi blide in primarie...in afara de un barfitor si un mancator de rahat nu esti altceva....ai facut si tu ceva pentru comunitatea din Dolhascasau te doare (in) spatele! Sa va fie rusine spurcatilor...au fost oameni de la PD-L in foarte multe locuri! Si inca ceva semeni f mult cu tatul tau marza care nu se misca deloc din scaun de la CJ...pana a venit flutur!
6.1  RE: Pentru un roman trimis de
(30 iul 2008, 00:01:24
Indiferent cine sunt si de unde sunt, cred ca am facut (cate) ceva si pentru Dolhasca (nu numai pentru mine). Nu m-a durut(ca pe altii) (in) spate de comunitatile prin care am fost si voi mai fi... rezultatele muncii mele se vad si se vor vedea ...

De semanat nu pot sa seman decat cu mine.... Nu m-am asemanat si nu ma voi asemana cu nimeni.
7.   Pentru roman trimis de
(30 iul 2008, 09:10:01
Ce ai facut ma pentru Dolhasca ca PSD(erbedei) nu au facut nimic timp de atatia ani in afara de circul ala de festival...suntem cea mai naspeta comuna (oras) din jud. Suceava....asa ca tu ai facut din trei pe cea mai lunga...adica o laba impotentule!
7.1  RE: Pentru roman trimis de
(30 iul 2008, 14:34:33
ha,ha,ha,...cata, cine vorbeste de impotenta?ha,ha,ha,ha, acum inteleg de ce-ti place sa admiri perna...
8.   Sugi pola trimis de
(30 iul 2008, 16:26:37
hai sa iti arat dotarea ma ****stule....sa ma cunsoti si dupa aia sa vorbesti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei