Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Monstru, după gratii

Trimis în judecată pentru că şi-a abuzat sexual fiica timp de patru ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus, în cursul zilei de ieri, trimiterea în judecată a individului arestat luna trecută pentru că şi-ar fi violat şi supus la perversiuni sexuale propriul copil, o adolescentă în vârstă de 14 ani.

Dumitru Homiuc (40 de ani), din comuna Dărmăneşti, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, corupţie sexuală şi incest.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, abuzurile sexuale asupra minorei au început în anul 2004, atunci când Homiuc, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi profitând de faptul că soţia sa se afla la serviciu, îşi obliga fiica să se dezbrace, pentru a se „juca” cu ea.

Deşi de fiecare dată minora plângea şi îşi implora tatăl s-o lase în pace, monstrul din Dărmăneşti a continuat să-şi siluiască propriul copil.

Adolescenta în vârstă de 14 ani i-a spus la un moment dat mamei sale despre abuzurile la care este supusă de tată, însă femeia s-a limitat doar la a-şi certa soţul şi a-i cere acestuia să renunţe la aceste obiceiuri bolnave.

Dumitru Homiuc, însă, a continuat să-şi abuzeze fiica, secretul murdar al relaţiei interzise dintre el şi minoră ieşind la iveală în cursul acestui an.

 

A plecat în Italia şi şi-a lăsat copiii în grija monstrului

În luna martie 2008, soţia lui Dumitru Homiuc a plecat la lucru în Italia, lăsându-i pe cei trei copii minori (doi băieţi în vârstă de 4, respectiv 7 ani, şi minora de 14 ani) în îngrijirea soţului ei.

O lună mai târziu, Homiuc a venit beat acasă şi şi-a obligat fiica să întreţină relaţii sexuale cu el. Procurorii mărturisesc că monstrul din Dărmăneşti şi-a siluit propriul copil, chiar de faţă cu cei doi frăţiori mai mici ai acesteia, iar atunci când minora plângea şi ţipa, Homiuc obişnuia să-i acopere faţa cu perna.

Pentru a fi sigur că minora nu va povesti nimănui, bărbatul o ameninţa cu bătaia şi îi promitea că o să-i cumpere diferite bunuri.

Terorizată de tatăl său, adolescenta în vârstă de 14 ani şi-a luat inima în dinţi şi, în seara zilei de 17 mai a.c., la scurt timp după ce fusese din nou violată de tatăl său, i-a spus unui unchi de-al său tot coşmarul prin care trece de aproape patru ani.

 

Diagnosticat cu etilism cronic cu tulburări de comportament

În momentul în care poliţiştii au descins la casa familiei Homiuc, tatăl incestuos a fost găsit în podul casei, cu ştreangul de gât, încercând să-şi pună capăt zilelor. Oamenii legii au găsit în buzunarele de la pantalonii bărbatului un bilet de adio prin care îşi cerea iertare.

„Fiind audiat, inculpatul Homiuc Dumitru a avut o atitudine sinceră, de recunoaştere şi regret a faptelor comise, descriind în detaliu activitatea infracţională desfăşurată începând cu anul 2004. În cauză s-a dispus şi expertizarea psihiatrică a inculpatului, rezultând că acesta prezintă „etilism cronic cu tulburări de comportament” şi că „a avut discernământul păstrat în raport cu fapta comisă”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procuror Luminiţa Hurjui.

Cei trei copii ai lui Dumitru Homiuc au fost preluaţi de reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată pentru că şi-a abuzat sexual fiica timp de patru ani.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Trimis în judecată pentru că şi-a abuzat sexual fiica timp de patru ani4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e trimis de
(13 iun 2008, 11:26:48
scapa usor, o amenda de 200 de ron
1.1  RE: Asta e trimis de
(13 iun 2008, 13:46:47
perfecta dreptate "nu prezinta pericol social"
2.   Prosti trimis de
(13 iun 2008, 11:36:08
aia-i mama? pleci stiind ce ca sotul se culca cu fiica-ta? ii nebuna si aia! ce nu o baga si pe ea la mititica? merita!
2.1  RE: Prosti trimis de
(13 iun 2008, 11:57:53
Subscriu !!!
3.   Saracia trimis de
(13 iun 2008, 12:20:47
acesti oameni nu au frica de Dumnezeu!!!!!!!!!nu au o educatie si nici nu se mai pune problema de suflet!!!!!!!!!!imaginea cu oameni traind in saracie si needucati claseaza Romania cu cel putin 50 de ani in urma!!!!!!pacat !!!!!!!mare pacat!!!!!!!!!
4.   Ucidere trimis de
(13 iun 2008, 16:20:51
acel om trebuie chinuiat si dupa aia omorat inchisoare e o pedeapsa prea usoara pentru cea facut
5.   Halal parinti trimis de
(13 iun 2008, 19:50:17
si-a nenorocit propria fiica pentru totdeauna...cum sa-ti mai revii din asa o trauma?cand propriul tata te violeaza si-si bate joc de inocenta ta de copil? mama aia merita si ea siluita, sa vada cum s-a simtit fiica-sa,sa vada dupa daca ii convine ca agresorul sa fie mustrat verbal cum a facut ea cu sotul ei...daca stia ca are un obsedat care nu poate sa-si faca l*** ca sa se calmeze de ce a plecat si si-a lasat fetita prada monstrului nesatisfacut ?cum se poate ea considera mama? si fratii fetei vor ajunge precum tatal, pt ca la 7 ani respectiv 4 ei asta au vazut...ca o femeie se "ia cu forta" si ca lacrimile ei nu trebuie sa impresioneze pe nimeni, nici chiar pe parinte...Doamne cum permiti sa se intample atatea lucruri?oamenii astia merita torturati pana n ultima clipa a vietii lor...
6.   Halal parinti trimis de
(13 iun 2008, 20:00:34
sa-i dea dumnezeu tampitului astuia sa aiba parte de zeci de partide de sex pe zi in penitenciar...sa vada si e cum e sa-ti pierzi virginitatea prin viol, sa vada si el ce e aia scarba si repulsia fata de cel care te obliga sa-l satisfaci...da-i dDoamne multe abuzuri din astea ca le merita pe deplin pt ce i-a facut propriei fiice...multe si fara creme si alte cele, sa le simta per complet...sa-i ajunga la nesatul.sa fie fetita tuturor sa vada cum e sa fii folosit pt lucruri murdare si scarboase asa cum si-a folosit el fata
7.   Inconstient trimis de
(14 iun 2008, 07:36:40
Pentru a preveni asemenea cazuri, ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea.In caz contrar vom mai citi sau vedea prin mass media acest gen de barbarii.!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei