Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri dure

PSD Suceava şi-a înecat membrii luaţi de valul scumpirii apei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava a decis, ieri, excluderea din partid a foştilor consilieri locali Daniela Rangu, Jeni Mandache şi Vasile Iosub, din cauza faptului că cei trei nu au respectat hotărârea organizaţiei, de a boicota proiectul de scumpire a apei şi canalizării în municipiul Suceava.

Decizia Biroului Permanent urmează a fi validată, luni, de Comitetul Executiv al PSD şi va fi adusă oficial şi la cunoştinţa celor trei. Conform preşedintelui Organizaţiei Municipale a PSD Suceava, Virginel Iordache, decizia de excludere a fost votată în unanimitate de forul de conducere al PSD.

Tot în şedinţa de ieri după amiază, Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD a mai decis excluderea din partid şi neconfirmarea, de către Biroul Organizaţiei Judeţene, a mandatului de consilier local PSD pentru trei dintre proaspeţii aleşi locali: Ioan Popa din comuna Vadu Moldovei, Ştefan Calinciuc, din comuna Zvoriştea şi Viorel Dranca, din comuna Iacobeni.

Printr-un comunicat remis redacţiilor, Biroul de presă al PSD Suceava a informat că în BPJ „s-au dezbătut probleme care ţin de strategia şi modalităţile de acţiune pe care le vom aborda pentru alegerea primarilor în localităţile unde avem candidaţi în turul II, dar au fost trecute în revistă şi activitatea unor membri care, prin acţiunile lor, au adus prejudicii PSD”.

Acestea sunt singurele motivaţii oferite oficial în legătură cu excluderile care au fost decise ieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava şi-a înecat membrii luaţi de valul scumpirii apei.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
PSD Suceava şi-a înecat membrii luaţi de valul scumpirii apei3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa trimis de
(13 iun 2008, 12:40:03
Dati-i afara pe toti, sa ramana numai El Lidero Maximo Verginel!! E asa de destept si de frumos ca probabil se va clona singur ca sa repopu_leze partidul cu membri tot unul si unul.

Succes!!
2.   Pentru Verginel trimis de
(13 iun 2008, 12:41:27
Bai Verginel, tu ce reprezinti in PSD ? Sti prea bine ca la alegerea ta au fost in sala numai niste bosorogi, adusi de tine ca sa te voteze. Te si vezi parlamentar de Suceava! Gresesti Vergi! Crezi ca data ai scapat de "concurenta" de acum inainte esti marele stapan de la Suceava ?! Asa cum ai sapat pe altii asa vei fi si tu trimis la pascut! Crezi ca data esti servil lui tataia Mitza de acum inainte iti va fi cale batuta. Asteapta ca urmezi si tu!
3.   Ii doare ...la ..."basca"! trimis de
(13 iun 2008, 13:03:07
Nemaifiid consilieri nu mai au obiectul muncii ,iar munca patriotica in slujba cetateanului fara ceva avantaje nu este caracteristica omului politic in general....

asa ca fuga pe la alte partide!

4.   PSD trimis de
(13 iun 2008, 14:01:55
Cu Verginel, PSD are toate sansele sa nu prinda nici un parlamentar in toamna, trebuie promovati tinerii ,astfel veti ajunge ciuca batailor...
5.   Hmm trimis de
(13 iun 2008, 14:18:58
au inceput sobolanii sa se manance intre ei ! se scufunda corabia !

6.   Pt. toti cei care ataca pe Virginel trimis de
(14 iun 2008, 08:07:37
Sunteti toti niste nesimtiti,daca omul nu a fost de acord pt. scumpirea apei potabile cu 32% voi criticati, oare daca scumpeau apa �nainte de alegeri?,mai era ales Lungu din primul tur.
7.   Izolati partidul comunistilor trimis de
(14 iun 2008, 09:33:44
PSD/PCR un partid de mare kka cu oameni de ....ati ghicit, de kakutza!
8.   CIOLANIADA CONTINUA trimis de
(14 iun 2008, 12:12:34
BA TARANOILOR DE PE AICI SI DE PE AIUREA DACA AVETI TARITE IN CAP SI A-TI VOTAT CU STOMACUL TACETI DIN GURA SI NU VA MAI VAICARITI IN IACOBENI DE VATRA DORNEI FOSTUL PRIMAR P S D A FOST MATURAT CU AJUTORUL VICEPRIMARULUI 'PRIMA DATA NU LA LASAT SA CANDIDEZE 'A DOUA LA INLOCUIT LA PRESIDENTIA PARTIDULUI ' SI A TREIA DUPA CE A IESIT CONSILIER COMUNAL LA LUCRAT PE LA SPATE IN STILUL CARACTERISTIC SI CU AJUTORUL LUI MIRZA LA EXCLUS DIN PARTID. FIECARE PASARE PE LIMBA LUI PIERE SI CIND MA GINDESC CACI ERAU BUNI PRIETENI DE FAMILIE SI AMICI.
9.   PENTRU ;AGRO' trimis de
(15 iun 2008, 12:26:20
NU MAI POT EU DE DRNCA TAU A FURAT DESTUL SI NU A VAZUT NUMAI INTERESELE LUI PERSONALE SI LA ORSICE PROPUNERE SAU PROIECT IN IACOBENI INTREBAREA ERA LUI CIT II IESE LA TREABA ASTA PLUS RESTUL MASINATIUNILOR CU AJUTORUL CONSILIERILOR P.S.D. PLUS EXPIRATUL DE CIORNEI PLUS VREO CITIVA DE LA P.N.L.UITE UNDE S-A AJUNS COMUNA ARATA CA NAIBA TREBUIE UN FLUX NOU TINERESC NU CU EXPIRATI DE PESTE 70 ANI SI CU TRASEISTI DE LA UN PARTID LA ALTUL.SINU STIU CUM SA-TI MAI SPUN LA CALITATEA ,,OAMENILOR'' CARE O AVETI IN COMUNA SE VAD SI REZULTATELE.UN EXEMPLU ESTE SI FICIORUL PRIMARULUI ACTUAL PE CARE LA INSTAURAT TAICASU ADMINISTRATOR LA LICHIDATA MINBUCOVINA MIE MILA DE EI SI IN ACELASI TIMP MA APUCA GREATA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei