Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Geoană susţine PSD Suceava să-şi ia revanşa în toamnă, la Parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni îşi vor lua revanşa în faţa democrat-liberalilor la toamnă, la alegerile parlamentare, a declarat, ieri, la Suceava, preşedintele partidului, Mircea Geoană. Acesta a spus, în conferinţă de presă, că apreciază efortul făcut de Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD în campania electorală şi şi-a exprimat solidaritatea cu liderul judeţean al partidului, Gavril Mîrza, care a pierdut în faţa liderului PDL, Gheorghe Flutur, preşedinţia Consiliului Judeţean.

“La nivel naţional, PSD şi-a atins obiectivul, acela de a câştiga alegerile locale şi de a-şi crea o platformă extrem de solidă pentru revenirea la guvernare, în toamnă. Suntem evident satisfăcuţi de numărul mare de primari pe care i-am câştigat din primul tur şi de faptul că avem un număr important de judeţe câştigate. Am venit să-i spunem lui Gavril Mîrza că apreciem modul în care a făcut această campanie, grea şi dură, cu adversari cu resurse nelimitate de bani, de presiune şi de influenţă, şi că pentru noi turul doi este la fel de important. Plecăm cu şanse de a câştiga un număr mare de primării de municipii şi comune şi suntem aici ca să spunem că ne vom lua revanşa în toamnă. PSD va arăta că forţa noastră, ca alternativă la actuala putere de dreapta, este a primului partid al României şi ieri şi azi şi mâine”, a declarat Mircea Geoană.

 

Geoană: “Meciul se joacă”

Mesajul său pentru social-democraţii suceveni a fost de mobilizare şi de strângere a rândurilor şi le-a cerut să depăşească frustrarea că văd că, “după o luptă atât de grea, cineva care nu merită să conducă judeţul reuşeşte totuşi să strângă aceste voturi”.

Liderul PSD i-a încurajat pe colegii săi de la Suceava, transmiţându-le că “meciul se joacă” şi le-a cerut, îndeosebi preşedintelui Gavril Mîrza, să se gândească imediat după turul doi al alegerilor locale cu ce candidaţi vor veni în faţa electoratului la alegerile generale.

“Am pierdut o bătălie la judeţ, dar oamenii puternici strâng rândurile şi am venit aici să arătăm că suntem solidari şi la victorie şi în zilele mai puţin bune, pentru că asta face parte din menirea unui lider. Să îmbărbăteze colegii atunci când este vorba de îmbărbătare şi sunt convins că şi domnul preşedinte Mîrza şi echipa noastră de aici formează o echipă valoroasă, de oameni competenţi, care au muncit în această campanie”, a spus preşedintele PSD.

 

PSD vrea alegerile generale în octombrie-noiembrie

Geoană a afirmat că PSD va solicita Guvernului urgentarea stabilirii colegiilor uninominale şi organizarea alegerilor parlamentare cât mai curând cu putinţă, în octombrie-noiembrie, “astfel încât să curmăm această guvernare de dreapta”.

El a criticat politica Cabinetului Tăriceanu, în special pe cea din domeniul fiscal, şi a vorbit despre nivel “dramatic” de scăzut al absorbţiei fondurilor europene. “România este, alături de Germania, al doilea contribuitor net la bugetul Uniunii Europene”, a arătat Mircea Geoană.

La finalul conferinţei de presă, la care a participat alături de Gavril Mîrza şi secretarul general al PSD, eurodeputatul Titus Corlăţean, Geoană a transmis public un mesaj de susţinere pentru deputatul PSD de Suceava Ioan Stan, care a suferit, zilele trecute, o intervenţie chirurgicală complexă, la un spital din Timişoara.

Mircea Geoană a apreciat efortul deputatului de a-şi amâna operaţia până după alegerile locale, în ciuda riscurilor pe care şi le-a asumat în ceea ce priveşte starea sa de sănătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană susţine PSD Suceava să-şi ia revanşa în toamnă, la Parlamentare.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Geoană susţine PSD Suceava să-şi ia revanşa în toamnă, la Parlamentare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
(13 iun 2008, 12:07:17
Bre psd-istilor...mai aveti curajul sa scoateti nasul din ****? Daca tot ati intrat(era si cazul ca ne-am saturat de comunisti) in **** stati acolo ca de...acolo-i locul vostru. Apropo...azi se implinesc 18 ani de cand in frunte cu jegosul ala de iliescu ati facut "curatenie" prin ratatii aia de mineri in Piata Universitatii. SA VA FIE RUSINE ANIMALELOR !!! Trageti-va cate un glont in capurile alea pline cu **** !!!
2.   Prostanacul trimis de
(13 iun 2008, 12:36:01
Bietul Geoana este atat de bine caracterizat de liderul lor spiritual prin calificativul de prostanac care parca i s-a lipit pe frunte!!. Cand te uiti la el zici ca-i scapat acum de la balamuc, are o figura zapacita de parca zici ca e infectat cu virusul gripei aviare. Sa nu-l confunde Flutur cumva cu o galinacee bolnava ca indata il eutanasiaza. Mai bine ar sta in Bucuresti sa nu contamineze prea multi cu virusul PSD!!
3.   Geo trimis de
(13 iun 2008, 13:57:46
Dca nu vine cu oamenii noii si curatii chiar care nu au facut politica , vor sta ascunsii si-n toamna ca acuma vor ajunge la 10%.....
4.   "ZAU"? trimis de
(13 iun 2008, 14:35:26
Tu ai chef de meciuri,Prostanacule!Tara este saraca,nenorocita de "nemernicul" de Iliescu iar tu spui ca meciul continua la toamna."Nenorocitule,ai venit la Suceava sa-l ajuti pe baron in campania electorala impreuna cu,"Curlatean,Besinariu,Maniv Mitrea,Ady Zambaccian,soricelul de cancelarie Ponta.Zadarnic,corabia PSD-ista s-a scufundat la Suceava.
5.   Visuri, Geoana, visuri trimis de
(13 iun 2008, 15:20:44
Cu candidati la parlamentare precum M�rza, Verginica nu pupati niciun locprin vot uninominal. Nu mai �ncercati degeaba ! Veniti cu altii mai proaspeti !
6.   Bre prostanacilor in toamna nu luati mai mult de 9 trimis de
(13 iun 2008, 22:42:59
la vaci cu voi prostanaci comunisti si securisti CAP isti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei