Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Să-l dăm jos pe Tofan şi-apoi om vedea!

(din Programul Partidului GHILEA-CORNIA-BULBOACĂ-BULAICON)

 

Stimaţi concetăţeni, dragi fălticeneni,

Duminica aceasta va fi ales primarul dumneavoastră pentru următorii patru ani. Fălticenean fiind de aproape jumătate de veac, crescând împreună cu oraşul, îmi pasă de Fălticeni, îmi pasă de ce se va întâmpla cu Fălticeniul dincolo de funcţia trecătoare de primar. Doresc ca oraşul nostru să fie în acelaşi timp al fiecăruia dintre noi şi al tuturor. Ca om născut aici, sunt convins că doar un primar al acestor locuri pune şi suflet pentru aceste locuri. Din aceste motive vă rog să ieşiţi la vot duminică, din aceste motive vă rog să folosiţi doar câteva momente din viaţa dumneavoastră pentru următorii patru ani din viaţa dumneavoastră.

Candidez duminică mulţumind alegătorilor care m-au aşezat înaintea dlui Ghilea Sabin, contracandidatul meu. Mulţumesc în acelaşi timp tuturor fălticenenilor care au votat pe 1 iunie şi-i asigur că voi avea în vedere şi punctele pozitive din programele celorlalţi contracandidaţi. Eu cred cu tărie că un primar trebuie să fie primarul tuturor concetăţenilor săi.

Veţi vota duminică potrivit convingerilor dumneavoastră şi felului în care aţi “simţit” candidaţii în această lună de campanie. În ce mă priveşte, în ultimele două săptămâni am încercat atât cât am putut să vă determin să votaţi în cunoştinţă de cauză. L-am invitat public pe dl Ghilea Sabin să stabilim un program comun de întâlniri cu dumneavoastră. Dumnealui nu a răspuns invitaţiei mele, singurul loc în care ne-am aflat faţă în faţă fiind TVR Iaşi, la invitaţia conducerii acestei instituţii.

Aşa stând lucrurile, dumneavoastră veţi decide duminică dacă veţi vota pentru Tofan sau daca veţi vota pentru Ghilea, pentru Cornia, pentru Bulboacă şi pentru Bulaicon, adversari acum două săptămâni, uniţi acum de idealuri şi interese comune. Ce să mai înţelegi de aici? Dacă, în turul întâi, cei patru aveau fiecare, cât de cât, un program electoral, iată că acum programul celor patru pentru fălticeneni este cât se poate de simplu: "JOS CU TOFAN!", şi-apoi or mai vedea ei, şi mai ales dl Ghilea, ce pot să facă pentru Fălticeni. Oare ce interese îi uneşte acum, când, în trecutul nu prea îndepărtat, lucrurile păreau a sta altfel. Dl Ghilea spunea acum vreo doi ani, la Radio AS, că, dacă ar fi să aleagă între dl Cornia şi mine, ca primari, dumnealui mă alege pe mine, chiar dacă a fost coleg de partid cu dl Cornia. Ce i-o fi promis acum dl Ghilea dlui Cornia pentru sprijin, mai ales că dl Cornia nu mai e nici măcar consilier local? Şi oare ce îl mână în luptă pe dl Cornia?

Dl Bulboacă era, până mai ieri, daca nu pro-Tofan, într-o atitudine de aşteptare. A trebuit să vină ordin de sus, de la PNL, ca să îl susţină făţiş, în stradă, pe dl Ghilea. Ce să priceapă alegătorii PSD când, duminică, vor vota şi pentru PNL? (dl Ghilea promiţându-i dlui Bulboacă postul de viceprimar). Sau ce să înţeleagă alegătorii liberali, pentru care proprietatea este sfântă, când vor vota pentru dl Ghilea, implicit pentru PSD, implicit pentru o personalitate a acestui partid, care spunea că "proprietatea în România este un moft"? Concluzia? Programul dlui Ghilea este foarte scurt: “Jos Tofan!”.

Da, programele, al meu şi al dlui Ghilea, ar fi trebuit să fie prezentate unul lângă celălalt, în prezenţa fălticenenilor, iar fălticenenii ar fi putut să compare, să afle ce este minciună sau doar promisiune şi ce este adevăr.

Spre exemplu, fălticenenii s-ar fi putut lămuri cum stau lucrurile în privinţa noului spital. Spitalul este pe primul loc în programul dlui Ghilea. Sunt însă convins că dl Ghilea nu v-a spus că în 2002, când era (şi atunci) viceprimar, consilierii locali (inclusiv cei ai PSD) au desfiinţat pur şi simplu spitalul printr-o hotărâre de consiliu care stabilea ca întreaga construcţie să fie transformată în locuinţe ANL. Oricare dintre dumneavoastră, cu o simplă cerere adresată primăriei, poate să obţină o copie a acestei hotărâri. Şi atunci, cum poate dl Ghilea să susţină acum că va relua lucrările la spital. Şi ce va relua, când banii pentru reluarea lucrărilor sunt prinşi deja în bugetul de stat, ca urmare a solicitărilor mele. Şi în acest caz puteţi solicita de la primărie documente care demonstrează alocarea pe etape a banilor pentru spital, 50 de miliarde de lei vechi fiind prevăzuţi pentru acest an. Că domnul Ghilea, dacă ar ajunge primar, ar putea tăia panglica la lucrurile începute de mine, asta este altceva! La fel a tăiat panglica dl Cornia la locuinţele ANL începute de dl Arteni, primar în memoria căruia, pentru că veni vorba, voi propune ca o stradă să-i poarte numele.

La ce ar mai putea tăia panglica dl Ghilea? La covor asfaltic complet pe 17 kilometri de străzi (avem aprobarea finanţării cu bani europeni, 6 milioane de euro), la extinderea şi modernizarea reţelei de canalizare (documentaţia a fost întocmită tot cu bani de la Uniunea Europeană), la grădiniţa nouă de pe Stadion Sportiv, la sala de sport de 2500 metri pătraţi începută la „Nada Florilor”, la blocul de locuinţe ANL început pe 9 Mai, la renovarea Casei Tineretului pe care am redat-o fălticenenilor judecându-mă cu Fundaţia pentru Tineret Suceava. Adică la aproape toate punctele din programul dlui Ghilea. Şi atunci, eu, Vasile Tofan, în calitate, până la urmă, de cetăţean şi de alegător, îmi pun următoarea problemă: dacă programul dlui Ghilea este ca şi rezolvat, ce a făcut dl Ghilea până acum pentru Fălticeni?

Cu ce a ajutat dl Ghilea comunitatea atunci când avea posibilitatea să o facă, cu PSD la guvernare, cu PSD la judeţ, cu PSD majoritar în Parlament? Pentru cine a uitat, dl Ghilea a fost patru ani deputat, alţi patru ani şeful cabinetului unui parlamentar de Suceava, alţi opt ani viceprimar, şef judeţean pe linie de partid fiindu-i dl Mîrza, şeful Consiliului Judeţean Suceava.

 

Stimaţi fălticeneni,

Duminică veţi vota din nou. Votaţi “Tofan” sau votaţi “Ghilea-Cornia-Bulboaca-Bulaicon! Votaţi “Tofan” şi veţi avea ducerea la capăt a lucrurilor începute, echilibru în consiliul local şi cea mai mare deschidere pentru Fălticeni din partea dlui Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. Votaţi “Ghilea-Cornia-Bulboacă-Bulaicon” şi următorii patru ani vă va conduce primarul “Ghilea-Cornia-Bulboacă-Bulaicon”. Dumneavoastră decideţi, eu vă rog doar să ieşiţi la vot, repet, câteva momente pentru următorii patru ani ai dumneavoastră şi ai comunităţii noastre.

Cu cele mai bune gânduri,
Vasile Tofan

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să-l dăm jos pe Tofan şi-apoi om vedea!.
 Vizualizări articol: 1192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Să-l dăm jos pe Tofan şi-apoi om vedea!4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pana aici! trimis de
(13 iun 2008, 11:33:21
Ghilea, un om de nimic, s-a luat de familia lui Tofan! Rusine comunistule!
1.1  RE: Pana aici! trimis de
(13 iun 2008, 13:19:15
Ce spune familia dumneavoastra despre gestul pe care l-ati facut in emisiunea de la Bucovina TV. Domnule Ghilea esti o rusine cu aceleasi apucaturi comuniste!
1.2  RE: Pana aici! trimis de
(13 iun 2008, 13:38:39
tofan a intrat in panica,ca tot orasul e impotriva sa ! si pe buna dreptate cand 4 ani nu a facut nimicdecat sa umple gusa apropiatilor sai mafioti !
1.3  RE: Pana aici! trimis de
(13 iun 2008, 15:03:52
...pana acum dar dupa ce am vazut prestatia lui Ghilea, m-am decis pentru raul cel mai mic. Dle Tofan, felicitari pentru prestatia de la Bucovina TV.

Pentru indecisi, urmariti inregistrarea de pe Bucovina TV

http://bucovinatv.ro/?cat=7

1.4  RE: Pana aici! trimis de
(13 iun 2008, 15:49:49
nu lasati Falticeniul pe mana lui tofan si a gastii sale de mafioti flamanzi :

-simeria care va prinde fara licitatie tot ce se construieste in oras

-lupu care se va infrupta din banii spitalului si a bolnavilor

-costea zis satana care a fost destituit chiar de tofan pe motiv de incompetenta

-vesnicul consilier goe

-betivul andreica care s-a remarcat doar prin ura si venin ca fiind principala grija pentru sprijinul orasului

-bisnitarul roman care din mecanic cu liceul se doreste deputat

-dan ovidiu cel mai corupt profesor de la textil

-dominte dat afara de la toate institutiile dupa ce s-au constatat "fraude elegante "

-dan dascalu profesor incompetent de liceu care a ajuns politic mare universitar

asta e echipa lui tofan care vrea sa subjuge orasul

JOS MAFIA PORTOCALIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. nici unul nu merita scris cu majuscule
1.5  RE: Pana aici! trimis de
(13 iun 2008, 21:14:38
Falticenenii sunt prea destepti pentru a mai pierde odata trenul! Noi astia mai batrani ne amintim ca in 1996, dupa ce Bulaicon, Ghilea si sarmanul Gramada, ne-au dezamagit l-am adus inapoi pe tatucul Arteni, sa-i fie tarana usoara, care dupa principiul eu te-am facut eu te omor, ne-a facut sa pierdem ani buni pentru investitii. Nu v-ati saturat? Si atunci Ghilea era sfatuitorul din antecamera (avea birou langa al lui Arteni)!
1.6  RE: Pana aici! trimis de
(14 iun 2008, 06:57:50
Ptr ca ArTeni nu se inghitea cu vicele Apopi, cerea sfaturi de la Mos Ghilea care, mai baga si el fitile cat statea toata ziua la cabinetul parlamentar (DIN PRIMARIE !!!! TOFAN A SCOS CABINETELE PARLAMENTARE DIN PRIMARIE!!!).

Cu ce vine Mos Ghilea in fata electoratului? Cu carti de vizita pastrate cu grija din vremuri apuse si ne arata ca-i cunoaste pe X sau pe Y! Dar nu tine!

Oamenii nu stiu dar, in consiliul local fiind, domnul Ghilea putea sa promoveze prin colegii consilieri tot ceea ce credea ca este bine pentru oras, iar acum se putea prezenta in fata electoratului cu documente doveditoare, asa cum spre lauda lui a facut Tofan in emisiunea de la Bucovina TV. ASADAR.......VORBE, NU FAPTE!
1.7  RE: Pana aici! trimis de
(14 iun 2008, 08:40:46
vreau sa castig alegerile prin frauda,prin mita electorala,prin minciuni si aruncat cu noroi in toti cei care au indraznit sa faca ceva bun in oras ! eu nu am facut nimic,dar impreuna cu gasca de consilieri mafioti arunc cu bani pentru voturi,sperand sa ii recuperez inzecit dupa alegeri ! tot din banii vostrii,dragi falticeneni ! votati-ma si veti avea inca 4 ani in care nu voi face nimic pentru Falticeni !
2.   S trimis de
(13 iun 2008, 11:38:59
Stiti cum cum este numit la Falticeni tandemul Ghilea - Bulboaca?

Mos Gerila - Mos Craciun

Poate nu stiti, dar Bulboaca nu se satura cu ceea ce si-a dat la CAR Invatamant, iar iarna de Craciun o face pe mosul darnic luand bani de la gradinite! Intreabati si va veti convinge!
2.1  RE: S trimis de
(13 iun 2008, 18:54:50
votai tofan,ca daca nu ma fute flutur si nu mai am bani de baut !
2.2  RE: S trimis de
(13 iun 2008, 18:57:07
pe mine m-a dat tofan afara,dar mi-a promis ca imi vinde parcul de la Altex ca sa imi fac parcarea mea.
2.3  RE: S trimis de
(13 iun 2008, 18:58:33
daca iese tofan,fur si eu mai mult,ca acum ma multumesc doar cu mancarea bolnavilor !
2.4  RE: S trimis de
(13 iun 2008, 19:01:21
am stat 4 ani in birou si am fumat.m-ati deranjat cu campania electorala ! de abia astept sa fiu primar ca sa stau sa ma odihnesc si sa nu fac iarasi 4 ani nimic ! nimic pentru voi ! totul pentru mine si pentru cea mai corupta echipa de consilieri portocalii !
2.5  RE: S trimis de
(13 iun 2008, 21:09:38
Pupator in c** din tata' n fiu! Ura, traiasca forta rosie si mandrii ei urmasi! Dar duminica, odata cu victoria lui Tofan ... ADIO BUCOVINA ROSIE !
2.6  RE: S trimis de
(13 iun 2008, 21:30:12
pentru toti nesimtitii portocalii care scuipa cu venin ! ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU !
2.7  RE: S trimis de
(14 iun 2008, 06:49:28
De maine seara, Ghilea devine istorie! Dupa evolutia din emisiunea lui Ghiorghiu foarte multi pensionari, simpatizanti PSD, se vor abtine de la vot. Unii dintre ei n-au imbatranit degeaba! Asa ca, veninul de care vorbesti tu vine din alta parte, din tipul de discurs mostenit de la tatucul Ilici!
3.   Cei 4 trimis de
(13 iun 2008, 12:47:09
cei 4.....erau 3.....ghilea zis nimeni.rusine sa va fie ca mintiti cu desavarsire niste ecxcroci in frunte cu piticania de bulaicon de unde a avut bani de si-a facut casa numai ca a furat de la hutu si echipa de fotbal si bineinteles de la piata.VENIM LA PRIMARIE SA FACEM TREABA NU SA PROMITEM ASA CA GRIJA MARE VANTUL VA BATE IN CEAFA.
3.1  RE: Cei 4 trimis de
(13 iun 2008, 19:26:41
toti consilieri pdl au cotizat la campanie cu cate 200 milioane lei.va dati seama ca vor sa ii scoata,din banii orasului bineinteles ! Dragi FALTICENENI sa nu le dam ocazia ! nu votati exponentul mafiei in FALTICENI, Tofan ! AJUTA ORASUL SA RENASCA ! VOTAM GHILEA SABIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.   Scapati-ne de Tofan trimis de
(13 iun 2008, 13:33:06
Acest primar pe care l-am servit 4 ani, ca director de spital,cu care am furat cot la cot, mi-a zis ca s-a terminat cu joaca,abia acum cand au venit banii pentru noul spital vom face afaceri sanatoase.El vrea sa-si schimbe Opelul cu un A.T.V. ,iar eu sa-mi iau caruta ca sa am cu ce fura mancarea bolnavilor internati in spital,ca oricum is pe duca.Votati-l pe Vasile Tofan ca sa ne fie noua mai bine ,iar voi cei multi si prosti sa va bucurati de averile noastre ,votati-l ca oricum vrea sa-si deschida un service auto unde sa va reparati voi fraierilor masinile distruse in craterele din 'asfaltul' ce tocmai l-a carpit pentru bucuria voastra.Votati-l ca mai rau ca in Falticeni nu poate fi nicaieri,votati-l caci va ridica din umeri inca patru ani si va spune ca mai vrea inca patru ,si tot asa pana i-si va face plinul.

Votati-l ,caci sigur o da va para rau....
5.   Pentru mircea lupu curat pesedist trimis de
(13 iun 2008, 14:43:39
va este frica pesedistilor ca lumea s-a desteptat si nu va mai alege?v-ati adus artileria grea de la Bucuresti in speranta ca va iesi Ghilea la alegeri?de ce nu ati adus japita maiastra sau masa placerii?rusine sa va fie pentru campania murdara pe care ati dus-o?Ghilea nu merita nici macar un vot de la noi.sa stea acasa si sa iasa odata la pensie ca ne-am saturat de figura lui de mos. VOTAM TOFAN
5.1  RE: Pentru mircea lupu curat pesedist trimis de
(13 iun 2008, 21:44:03
poate doar tu votezi tofan ! orice om cu bun simt nu voteaza traseistul mincinos ,arogant si incompetent tofan ! nu a facut nimic in oras,decat pentru tiganii care l-au votat ! vreti un oras condus de tigani si mafioti ? Votati exponentul,tofan vasile !
5.2  RE: Pentru mircea lupu curat pesedist trimis de
(14 iun 2008, 06:36:04
cine a dat in campanie ciment tiganilor la sediul PSD de la Casa de Cutura? ceea ce a invatat de la Cornia a pus si Ghilea in practica? asa ca nu mai vorbi de voturile tiganilor ca mananci ca**t ! Filoteanu, dupa ce i-a umplut de placinte pe amaratii astia pentru cauza Cornia, face acelasi lucru si pentru Ghilea, doar doar o iesi si isi reporneste si el afacerile cu terenurile concesionate pe spatiile verzi si in curtile scolilor.
6.   Bacul lui Bulboaca! trimis de
(13 iun 2008, 15:08:51
Atentie dragi absolventi din Falticeni! Vi se pregateste o mare teapa. Cum credeti ca va poate ajuta Bulboaca sa treceti Bacu' votand cu Ghilea?

Nu poate (doar daca nevasta de la inspectorat se implica mai mult pe linie de partid)!

Nu va vindeti inocenta pe cativa bani si un tricou rosu!
6.1  RE: Bacul lui Bulboaca! trimis de
(14 iun 2008, 07:11:16
Cuplul de alta data, Cornia - Ghilea, a mers prin scoli sa le promita profesorilor, in schimbul voturilor, bani pentru tichete, din rezervele financiare ale primariei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci Ghilea va folosi banii nostri din taxe si impozite pentru mita electorala!!!!

Ar fi interesant daca vor primi ceva daca, doamne fereste, iese Ghilea primar?

In tara asta inca exista legi si organe de control pentru banul public!!
7.   Tot aia e trimis de
(13 iun 2008, 15:20:06
nu tin nici cu Tofan nici cu Ghilea ,deci nu votez caci tot aia vor face,asta e ,ii las pe ei sa voteze
7.1  RE: Tot aia e trimis de
(14 iun 2008, 07:05:41
Se pune de vre-un puch la PSD? Nu mai inteleg nimic, articolul asta, xeroxat, il imparteau ieri copiii tocmiti de PSD!!!!!!!!!!!!!!!! Ce se intampla?
8.   La vot! trimis de
(13 iun 2008, 15:37:59
Este adevarat ce spune dl Tofan, indiferent de hotararea pe care o luati e important sa iesiti la vot!!!!!

ECHIPA d-lui GHilea este cel putin penibila pentru falticeni; mi se par neputinciosi,dezorientatisi "falmanzi".Da,inca mai au multe de facut pentru Falticeni.......

Noroc pentru dl Bulboaca ptr faptul ca alegerile nu coincid cu bacalaureatul- oare cum s-ar fi descurcat in aceste conditii?

D-le profesor,faceti-va treaba la catedra, ocupati-va de elevi sau daca nu- lasati balta scoala ....

8.1  RE: La vot! trimis de
(13 iun 2008, 16:07:57
Domnule Bulboaca, mai bine imbracati costumul rosu de Mos Craciun si apucati/va de treaba. Adica de impartit daruri. Pentru a nu pierde antrenamentul

9.   Am incredere.... trimis de
(13 iun 2008, 15:47:20
da,am incredere in oamenii din falticeni....nu sunt asa de neinformati dupa cum ne cred unii...

Sigur ca vor iesi la vot si inca in numar mare....

Vom vota pentru continuitate...

N-am vazut emisiunea televizata cu cei 2 candidati...dar daca-i asa cum spuneti atunci dl.Ghilea imi provoaca o mare dezamagire.Asa-i politica vor spune unii ca sa-si linisteasca pornirile nesatule si neclare de "avolutii"spectaculoase.Ei bine, dl Tofan a demonstrat prin onestitatea campaniei pe care a dus-o ca se poate si altfel.Faptele vorbesc in ochiii nostri, ai celor care traim zi de zi in oras...nu sunt fapte de Sisif, dar e ceva ,dupa ani si ani in care singurele lucruri pe care le auzeam era ca "ce sa faci intr-un oras asa de mic"

IATA d-lor ca se poate face...cate putin...dar se pot face lucruri bune!!!!

Bravo d-le Tofan si celor care te-au ajutat pentru locurile de joaca oferite copiilor nostri...pentru sprijinul dat invatamantului..pentru transparenta... ptr respec
10.   E scandalos trimis de
(13 iun 2008, 15:49:14
Este scandalos domnule profesor bulboaca sa folosesti copiii nostri in campanie.
10.1  RE: E scandalos trimis de
(14 iun 2008, 06:42:33
nu e singurul! cei de la PSD sunt mai rai! Coman si Matei si-au fortat elevii sa imbrace tricorile rosii pentru a fi folositi in campanie, chiar nu-i vede nimeni? asa crestem noile generatii? in minciuna? cumparandu-le cinstea cu 1 leu si cu medii conditionate de sclavie electorala? domnilor profesori sunteti tineri si raul pe care il faceti se va intoarce impotriva voastra. pastrati-va cauza pentru voi si nu va ascundeti in spatele unor inocenti
11.   Jos mafiotii trimis de
(13 iun 2008, 15:54:08
Jos MAFIA PSD! PE 15 IUNIE AVEM DE ALES INTRE PSD=secu, mafie, escroci, criminali ai poporului roman, cu ILICI IN FRUNTE, MINERUL NR 1, si local cu GHILEA IN FRUNTE, CONSTRUCTORUL NR. 1, VIITOR PENSIONAR DE LA PRIMARIE si LIBERTATE, DEMOCRATIE, ONESTITATE, VIITOR, PROFESIONALISM IN ADMINISTRATIE, adica VASILE TOFAN !!!!!!!! 15 IUNIE, ZI DE TEROARE pentru PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.   CINE ESTE trimis de
(13 iun 2008, 16:00:53
Falticeneni, sa nu uitam niciodata ce a insemnat si ce inseamna hidra comunista, cine a fost Sabin Ghilea inainte de 1989 !!!!!! Ghilea este din ograda lui Iliescu, adica ce naste din pisica soareci mananca.

Ghiorghi Cornia a fost a PSD/ului si Ghilea viceprimar tot de la PSD in 2000 - 2004. Ce au facut in patru ani?. Au vandut punctele termice la pretul unei garsonirere, au facut cadou apa unei firme, si drept rasplata Primaria a paltit dupa ce a plecat Cornia 7 miliarde datoria firmei la electricitate pentru ca oamenii sa aiba apa, a cumparat Cemtrala termica de la Metadet cu 21 de miliarde la care s-au mai investit 7 miliarde, pentru a se da caldura la 1000 de oameni si a ramane datorii la Goscom, pentru ca acestia nu au platit, de 6 miliarde. S/a vandut Goscomul (baie publica, sediul si terenul de pe str. 13 Decembrie, strandul, autoservice, utilaje, etc.) cu 3 miliarde, iar Goscom/ul numai din vanzarea baii publice si-a recuperat banii.

13.   CINE ESTE trimis de
(13 iun 2008, 16:02:26
Cat despre locuintele ANL .... Numai cei ce stau in ele stiu cat a fost spaga, iar proiecte a facut primarul Costica Arteni.

Cat despre proiecte, singura echipa care nu a avut nici un proiect a fost Cornia / Ghilea. CONCLUZIILE LE TRAGETI SINGURI!!!!!!

LA TOAMNA, VA RADEM! DREAPTA CASTIGA , stanga comunista...la gunoiul istoriei Romaniei

14.   Trimis de o alegatoare trimis de
(13 iun 2008, 16:04:12
ghilea ticalosule,ca ai copii multumeste-i domnului , dar nu rasuci cutitul in inima celor ce nu-i au . nu meriti sa ne reprezinti. inca odata- ticalosule- si sanatate la copii tai care sunt sigura ca nu au fost de acord cu mizeriile care ti-au iesit din gura. esti batran dar nu stii ca sunt lucruri care oricat de adevarate sunt nu se spun.
15.   O sansa trimis de
(13 iun 2008, 16:05:12
O sansa se ofera odata in viata. Nu va lasati dusi in eroare de parul alb si cerul gurii negru...

a fost in functii de conducere stimabilul domn de la PSD si nu a facut mare lucru. Acum se bate cu actualul primar si/i vrea locul. Cat faire play si cata onestitate. de aceea a albit omul. votati pentru Falticeni Tofan Vasile si va va fi mai bine decat cu unul care este in prag de pensie. Macar Tofan le/a platit belelele. Nu uitati! pe Ceausescu l/au omor\t dup[ ce a scapat de datorii. Sa nu se repete istoria. Lasati/l pe Tofan sa/si duca la capat proiectele. Ghilea e prea impulsiv si prea mult a trait la umbra altora. Sa/si vada linistit de pensie si de PSD/ul lui in declin .Daca votam PSD ne indreptam cu totii spre trecut. Tofan este mai tanar si cu viziuni pentru tineri. Lasati batranii sa se odihneasca!
16.   Sc brax,com.srl trimis de
(13 iun 2008, 22:12:05
...si eu de la cine iau ****????

17.   INVITATIE trimis de
(14 iun 2008, 10:04:13
Organizatia Municipala PD-L Falticeni invita in ziua de 15 iunie ora 14.oo pe toti membri si simpatizantii psd la un pranz tovarasesc ,va avea loc in incinta morgii de la Spitalul Municipal Falticeni.Se vor sevi meniuri alese ...si specialitatea firmei Altex celebra VARZA CU CARNE ! VA asteptam cu lumanari si tamaie ..impreuna si cu ,,sula mica Bulbocica " INTRAREA LIBERA !Contra cost....se serveste ..ficat cu ciroza ..umeda si uscata....salam bolsevic....cur umplut...etc P NO F T A B U N A !
17.1  RE: INVITATIE trimis de
(14 iun 2008, 11:26:39
invitati-va membrii dvs. dmnule lupu ! oruicum dupa ce furati mancarea bolnavilor,tot meniul asta il serviti ! oricum sa va fie rusine mafioti portocalii !
18.   Rusine trimis de
(14 iun 2008, 10:50:28
Asta e nivelul cultural al orasului Falticeni. Astia sunt oamenii care vor merge la vot duminica. Dupa cum scrieti, domnilor, nu ma mira deloc faptul ca nu va intereseaza dezvoltarea orasului. Toti cautati sa defaimati, sa injurati...dar la viitorul celor care acum nu au puterea sa ia o decizie nu va ganditi? Ganditi-va in primul rand la copiii care azi-maine termina o scoala(pe care dumneavoastra nu ati fost capabili) si vor dori sa revina in orasul natal! Ce vor gasi? O turma de oi conduse de un cioban. Spiritul de turma e adanc impregnat in orasul asta. Sunteti toti niste naivi si niste oportunisti! Sa va fie rusine ca nu va ganditi la copii, la viitor!
19.   Sa va fie rusine trimis de
(14 iun 2008, 16:55:28
Chiar sunteti de rasul lumii, cei care scrieti aici.
20.   Eu cu cine votez? trimis de
(14 iun 2008, 17:05:34
PSD sunt mafioti, PD-L imaculati, ba nu PD-L-istii sunt niste hoti si batraneii din PSD sunt toti usa de biserica. Pai ce sa mai crezi, cand proiectele realizate sunt pretinse de ambii candidati, iar cand sa-si asume raspunderea pentru deciziile gresite, toti se feresc. Toti se lauda ca au dovezi, documente... Unde sunt? Sa le vedem si noi. De asta nu vine lumea la vot.
21.   Bulboaca trimis de
(15 iun 2008, 08:48:29
Stimati liberali, in aceste momente am inteles de ce cei sapte fosti cosilieri liberali au fost dati afara ! Ei s-au opus candidarii lui Cornia G pe listele PNL si mai mult nu au dorit colaborarea cu PSD. Prodan comunistul cu haina liberala l-a gasit pe Bulboaca un individ corupt de multa vreme , care cu sadism si-a tradat colegii de partid. Bulboaca , la rezultatele obtinute de tine ar fi trebuit sa-ti fi dat demisia . Cum poti oare sa privesti in ochii liberalilor?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei