Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Prodaniuc: „Sub conducerea PD-L comuna Moara se va dezvolta”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L pentru Primăria Moara, Constantin Prodaniuc, a anunţat că imediat după ce va fi ales în funcţia de primar va promova de urgenţă proiectele pregătite pentru dezvoltarea acestei comune.

Prodaniuc a arătat că problemele cele mai importante care trebuie să fie rezolvate în Moara sunt reabilitarea şi asfaltarea drumurilor din comună şi construcţia reţelelor de canalizare şi de alimentare cu apă potabilă. El a precizat că atât reabilitarea drumurilor, cât şi construcţia unei reţele de utilităţi va fi posibilă prin promovarea de proiecte, în vederea atragerii de fonduri europene.

„Trebuie să avem o atitudine constructivă şi să ne concentrăm atenţia spre dezvoltarea comunei. Iar alegătorii trebuie să ştie că sub conducerea PD-L comuna Moara se va dezvolta. Asta şi pentru că vom avea sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur”, a declarat candidatul PD-L.

Prodaniuc a declarat că printre obiectivele pe care le mai are se numără şi luarea unor măsuri în vederea dezvoltării economice a comunei, prin atragerea de investitori. Prodaniuc spune că un proiect pe care vrea să-l realizeze este amenajarea unui parc agricol, în care să existe silozuri de stocare a cerealelor şi cartofilor, precum şi o linie pentru ambalare şi prelucrare a produselor agricole.

„Cea mai mare parte a populaţiei comunei Moara lucrează în agricultură. Din păcate este o agricultură de subzistenţă, şi din acest motiv vreau să construim aceste silozuri pentru cereale şi cartofi, astfel încât agricultorii să aibă condiţii pentru ambalarea produselor, care în acest fel vor fi vândute la preţuri mai mari. Deci vreau să creez premisele unei agriculturi moderne, noţiune necunoscută contracandidatului meu de la PSD din cel de-al doilea tur”, a declarat Constantin Prodaniuc.

 

„Acuzele care mi se aduc sunt complet neadevărate”

Candidatul PD-L a mai adăugat că, după ce va fi ales primar, va promova proiecte de dezvoltare pentru toate satele comunei Moara. El a spus că îşi propune reabilitarea căminelor culturale din toate satele acestei comune, modernizarea tuturor unităţilor de învăţământ, a spaţiilor de joacă pentru copii, modernizarea transportului de persoane prin achiziţionarea de noi microbuze, şi nu în ultimul rând, îmbunătăţirea asistenţei sanitare din satele Liteni şi Vornicenii Mari.

„Alegătorii trebuie să ia în considerare aceste proiecte şi să ştie că acuzele care mi se aduc, în special de contracandidatul meu, Eduard Dziminschi, sunt complet neadevărate. Mai mult, vreau să spun că domnul Dziminschi nu cunoaşte decât o parte din comuna Moara, adică doar locul în care trăieşte. El nu a fost în mijlocul oamenilor, în toate zonele comunei, nici măcar în campania electorală”, a spus Prodaniuc, care a mai adăugat că pentru a veni în sprijinul locuitorilor acestei comune, în una din zilele săptămânii, angajaţi ai primăriei, dar şi el personal, se vor deplasa în toate satele din Moara pentru a rezolva probleme de fond funciar şi pentru a încasa impozitele şi taxele.

El a mai adăugat că una din promisiunile pe care le-a făcut locuitorilor din satele Liteni, Vornicenii Mari şi Vornicenii Mici este că le va treiera gratis recolta de cereale.

„Am făcut această promisiune pentru că domnul Eduard Dziminschi i-a ameninţat pe locuitorii acestor sate că nu le va mai treiera recolta, cu combina proprie, în cazul în care nu îl vor vota”, a încheiat Prodaniuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodaniuc: „Sub conducerea PD-L comuna Moara se va dezvolta”.
 Vizualizări articol: 1242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Prodaniuc: „Sub conducerea PD-L comuna Moara se va dezvolta”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VOTAM PD-L trimis de
(13 iun 2008, 11:46:27
Traiasca viitorul primar Prodaniuc Constantin!
2.   Luciu de apa trimis de
(13 iun 2008, 12:10:59
n-au intrat la apa cei ce ne-au furat dreptul la proprietate,la iazul ,,rosia''de la moara poate rez . pd-l

3.   Victorie trimis de
(13 iun 2008, 12:30:08
felicitari dle Prodaniuc,va felicit ptr campania dusa si ptr echipa de consilieri mult succes!Moara va voteaza cu peste 80%.caricatura de polon nu are ca cauta la primarie
4.   Merg cu prodaniuc trimis de
(13 iun 2008, 12:41:31
daca in primul tur nu am fost la votare,pe 14 06,il votam pe Prodaniuc, sa ne traiti dle primar.
5.   Bafta trimis de
(13 iun 2008, 14:33:50
Cred ca este timpul ca satul romanesc sa redevina ce a fost........Bafta multa domnului Prodaniuc!
6.   Bbbbbbbb trimis de
(13 iun 2008, 18:55:09
Un taran pentru tarani!!! Bravos taranilor!!!!! Si cu zeul flutur, tot inainte spre groapa de gunoi!!!
7.   Pentru morarean trimis de
(13 iun 2008, 21:47:41
bai morareanule anputit , si mate goale ce esti , acel polon de care vorbesti tu este un om cu facultate , cu o afacere foarte bine pusa la punct , si nu a umblat cu ulei si cu orez sa cumpere voturi de la niste dobitoci ca tine , el vrea doar sa faca un bine acestei comune , pe care niste tampiti ca tine , si ca clica de hoti care se vor sinucide toti daca nu vor castiga an turul doi au duso de rapa , asa ca mai gandeste zdreanta ce esti anainte sa scrii prostii.................

8.   Haideti la votare trimis de
(13 iun 2008, 23:13:14
se observa clar starea de nervozitate a celor care il sustin pe polon. si limbajul celor care il sustin pe polon este un limbaj de om de neanderthal. mai este o zi in care si cei ce-l mai sustin inca pe polon sa isi faca un raport de constiinta si sa intre in randul oamenilor sapiens si sa voteze cu prodaniuc.
9.   Frumoasa intunecata trimis de
(13 iun 2008, 23:16:49
dom costica te rugam sa nu uiti si de reteaua de curent electric care exista in lanurile de popsoi si barabule dar care lipseste cu desavarsire din zonele unde s-au ridicat multe case.
10.   Iar bate gongul trimis de
(13 iun 2008, 23:28:26
au ramas mai putin de 50 de ore pana cand vom canta si vom juca de bucurie alaturi de cel mai capabil primar pe care il va avea comuna noastra.
11.   Gongu aduce vesti noi trimis de
(13 iun 2008, 23:50:17
au ramas mai putin de 49 de ore pana cand constantin prodaniuc va fi confirmat in functia de primar cu cel putin 67% din voturi. gongu incepe sa scoata poporu la votare duminica. bengosule scoate repede ce mai ai prin birou si muta-ti lucrurile ce ti-au mai ramas prin primarie ca se apropie tornada prodaniuc.
12.   Titus trimis de
(13 iun 2008, 23:54:33
eu cioban la oi am fost si am votat fara rost, dar acum m-am desteptat, la votare am plecat, pe costica l-am votat. sa traiti dom primar prodaniuc.
13.   Gongu aduce vesti noi trimis de
(14 iun 2008, 00:12:45
se simte primar nou in moara. bun gospodar, om cu bun simt si o persoana respectabila si responsabila. bun venit in primarie domnule prodaniuc!
14.   PD-L SI Prodaniuc trimis de
(14 iun 2008, 07:58:34
mai mare rusinea ,un sat care este la 2Km de oras si nu are nici un fel de utilitate in . afara de curent electric ramas de pe timpuri.ce au facut pina acum fostii primari .au promis si auprostit lumea.uitativa la alte sate care au canalizare apa gaz toate ulitele asfaltate .ce credeti ca vor face consilierii cu 4 clase care nu stiu sa citeasca dar sa mai aprobe un proiect RUSINE,,,,,,,
15.   De maine scapam de lichelele din primarie trimis de
(14 iun 2008, 12:05:10
foarte adevarata treaba cu curentul electric in moara, care a ramas la fel ca acum 25 de ani. reteaua electrica in moara este praf. transformatoarele vechi abia daca mai fac fata. avem fluctuatii de tensiune de peste 30 de volti la prize. fluctuatii masurate cu aparate de masura. pica ups-urile si calculatoarele in moara intr-o veselie. iar tampitu de laurentie a tras retea electrica pe teren arabil ca acolo are el boul teren de vanzare.

rusine laurentie, meriti un sut in fund si un scuipat in fata. noi stam cu casele construite si fara curent si tu iti permiti sa duci curent la naiba in pustiu pe teren agricol.

pentru asta votez cu prodaniuc si am sa conving pe toata lumea sa nu voteze cu polonu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei