Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Performanţă

37 de elevi suceveni au terminat gimnaziul cu media generală 10

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Performanţă deosebită pentru 37 de elevi suceveni care au absolvit anul acesta cursurile gimnaziale. Aceştia au încheiat anii de gimnaziu cu media 10, ceea ce înseamnă că din clasa a cincea şi până în clasa a opta, aceşti elevi nu au avut niciodată, la nici o materie, medii generale sub zece.

„Recordul” îl deţin Şcoala Generală nr. 3 din Suceava, Şcoala Generală nr.1 din Vatra Dornei şi Şcoala Generală nr. 3 din Rădăuţi, care au câte patru elevi absolvenţi care au terminat în acest an cursurile gimnaziale cu media generală 10.

Urmează apoi Şcoala generală nr. 5 din Rădăuţi, cu trei absolvenţi cu media 10, şi Şcoala Bosanci, Şcoala „Miron Costin”, Suceava şi Şcoala Generală nr. 1 din Suceava, care au câte doi absolvenţi cu media 10 pentru toţi anii de gimnaziu.

 

7.967 de elevi au absolvit gimnaziul în acest an

Cu câte un absolvent cu media 10 în toţi cei patru ani de gimnaziu sunt Şcoala Generală nr. 1 din Gura Humorului, Şcoala „Dimitrie Gusti” din Fundu Moldovei, Grupul Şcolar Bivolărie, Şcoala Generală nr. 1 „Ion Vicoveanu” din Vicovu de Jos, Şcoala de Arte şi Meserii Slatina, Grupul Şcolar „Laţcu Vodă” Siret, Şcoala generală nr. 2 Boroaia, Grupul Şcolar „Nicanor Moroşan” Pârteşti, Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, Şcoala Generală nr. 3 Gura Humorului, Şcoala Generală nr. 3 din Câmpulung Moldovenesc, Şcoala Generală nr. 2 din fălticeni, Şcoala Generală nr. 6 din Fălticeni, Şcoala Volovăţ, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi Şcoala „Ion Creangă” din Suceava.

Anul acesta, în judeţul Suceava, 7.967 de elevi au terminat şcoala gimnazială.

Deşi 37 dintre ei au finalizat cursurile de gimnaziu cu media generală maximă, nici unul dintre ei nu are media 10 şi la admiterea în liceu, şi asta din cauză că media la tezele naţionale este mai mică de 10.

Cea mai mare medie cu care se va intra anul acesta la liceu este 9,99. Doi elevi din judeţ, ambii de la Şcoala Generală nr. 3, au această medie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 37 de elevi suceveni au terminat gimnaziul cu media generală 10.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
37 de elevi suceveni au terminat gimnaziul cu media generală 105.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Generatia spontanee? trimis de
(13 iun 2008, 13:00:01
Ne putem astepta si la cuvinte de lauda si multumire la adresa profesorilor??!
2.   Nu stiu trimis de
(13 iun 2008, 15:47:02
Nu stiu daca aceste reflecta cu adevarat calitatea elevilor. Cauzele sint multiple, nu doar faptul ca profesorii supraevalueaza, facind jocul parintilor, sau din frica de a nu fi pedepsiti ca pun note mici. Ar trebui ca valul asta ingrozitor de note de zece sa ne sperie, nu sa ne automultumeasca.
3.   Invidioasa. trimis de
(13 iun 2008, 18:15:05
Era asa de greu sa treci 36 de nume in acest articol ? Probabil ca ,pentru Oana , da.
4.   Meritul profesorilor trimis de
(13 iun 2008, 19:47:30
Cred ca ar trebui sa nu dam cu noroi in cei care ne-au invatat si sa le purtam un minim de respect. Datorita lor suntem ceea ce suntem si tot lor le datoram faptul ca acu stim sa scriem si sa citim ...Monitoriu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei