Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Fetiţă de 11 ani, supusă la perversiuni sexuale în pădurea Zamca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Caz şocant în comuna Şcheia, acolo unde o fetiţă în vârstă de 11 ani a fost supusă la perversiuni sexuale, în pădurea din apropierea cartierului Zamca.

Toată povestea s-a petrecut joi după-amiază, cazul fiind acum cercetat de poliţie. Anchetatorii au deja un principal suspect, în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani, cu afecţiuni psihice, care, culmea, este văr cu victima.

Mihaela Popovici, mama fetiţei abuzate, ne-a povestit, ieri, că suspectul, Marcel Popovici, care este din zona Salcea, lucra ca zilier la construcţia unei case pe raza satului Sf. Ilie, prilej cu care le-a făcut o vizită.

Profitând de faptul că părinţii fetiţei sunt plecaţi de acasă, la muncile câmpului, tânărul a luat-o pe minoră şi pe fratele mai mare al acesteia (14 ani) la plimbare, sub pretextul că merge să le cumpere dulciuri. În apropierea pădurii Zamca, Marcel Popovici a luat-o pe minoră cu el, fratelui acesteia dându-i 4 lei să meargă la o sală de jocuri pe calculator din zonă.

„Noi ne-am întors acasă, seara, pe la opt. Cum n-am găsit fata, am început să ne speriem. Soţul a căutat prin pădurice, peste tot... ea, nicăieri. Era ora 9 şi ea nu se întorsese acasă. Am sunat la Poliţie”, povesteşte Mihaela Popovici.

Micuţa a fost găsită puţin mai târziu, în timp ce se întorcea singură spre casă. Minora i-a povestit totul mamei sale şi mai apoi poliţiştilor, în cursul zilei de ieri fiind examinată medico-legal. Concluziile medicilor legişti au indicat faptul că minora a fost deflorată cu degetul.

„Ăsta trebuie omorât. Cum să-ţi baţi joc în halul ăsta de un copil”, era revoltată mama fetiţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de 11 ani, supusă la perversiuni sexuale în pădurea Zamca.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fetiţă de 11 ani, supusă la perversiuni sexuale în pădurea Zamca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bai trimis de
(13 iun 2008, 11:29:40
In aceasta saptamana au fost prezentate 3 cazuri de pedofilie, doua copile de 11 ani si o fata de 14 ani. Ce se intampla doctore?
2.   Am ajuns de pomina! trimis de
(13 iun 2008, 13:36:49
Ce vreti sa ni se duca buhul de cati dezaxati avem in judet, ori credeti ca nu suntem suficient cunoscuti si trebuie sa ne mediatizam "atractiile" pentru turistii de un anume fel, din toata lumea? Inteleg ca nu-i normal ca o stire sa nu fie valorificata, dar nu in stil OTV! Mai ganditi-va, daca prin modul cum scrieti, gen "deflorare cu degetul", nu contribuie chiar presa la inmultirea actelor de perversiune sexuala cu minori, infierbantand mintile unor dezechilibrati! Ce manastiri, ce istorie, ce turism ecumenic sau cultural, veniti lume ca avem "marfa" pe gustul tuturor!
3.   Carcotas trimis de
(13 iun 2008, 20:13:03
popovici???nu cumva a carlanit-o dan pe fiica-sa?posibil...lol
4.   Respect trimis de
(13 iun 2008, 20:27:18
Oriunde in alta parte, nu s-ar fi scris nici un amanunt care poate duce la identificarea minorei (respectiiv numele mamei). Exista o lege de protectie a minorilor si ziarul nu a respectat-o. De altfel, nu e prima oara...
5.   Bolnav psihic trimis de
(13 iun 2008, 22:58:18
intr adevar Marcel Popovici este din Salcea si provine dintr o familie de betivi si neispraviti, iar el arata clar ca are probleme psihice,,,,politia sa ia masuri ca astfel de nebuni sa nu umble liberi pe strazi...
6.   Fraiere trimis de
(14 iun 2008, 18:45:12
ba fraiere afla dan ce ai zis iti rupe capul si tie si la tot neamul tau.pacat ca nu ai numele acolo

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei