Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iun 2008 - Anul XIII, nr. 137 (3818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Costel Gafiţescu este pregătit să facă treabă pentru locuitorii din Dumbrăveni

În calitate de candidat onest pentru funcţia de primar al comunei Dumbrăveni, doresc să aduc o serie de precizări şi vreau să arăt că am fost ponegrit pe nedrept numai pentru că am încercat să dezvălui hoţiile şi măgăriile din perioada Bursuc – Galan.

În problema Valea Moriştii, Costel Gafiţescu nu a cumpărat nici un metru de teren de la Primăria Dumbrăveni. Acest teren nu a putut să-l vândă Gafiţescu pentru că nu era primar şi nici viceprimar. Bursuc, primarul, a fost direct implicat pentru ca acoliţii săi să obţină locuri de casă. De altfel, la acea licitaţie preşedinte a fost chiar actualul primar, Sorin Bursuc, iar viceprimarul Galan a fost vicepreşedinte.

Primele două licitaţii au fost adjudecate de Mihai Lupaşcu, o rudă a primarului Bursuc, şi pentru că nu a putut plăti toţi banii licitaţia s-a reluat. Pot spune că la nici una dintre licitaţii Costel Gafiţescu nu a fost prezent, şi de aceea nici nu aş fi avut cum să cumpăr teren în Valea Moriştii.

Afacerile cu grajduri ale primarului şi viceprimarului

În ceea ce priveşte imaşul din bahnă, acest proiect a fost iniţiat de primarul Bursuc şi viceprimarul Galan şi semnat de consilierii lor Antonesei Petru, Achiricesei Viorica, Luculescu Costache, la care cei din PD-L s-au împotrivit.

La acea şedinţă am avut chemaţi oameni din sat care pot confirma: Dascălu Vasile, Ioan Pamparău, Apetrei Gică şi alţii.

La fostul CAP am primit un grajd să cresc animale, dar fiindcă a fost incendiat am renunţat la el de atunci şi l-am predat Primăriei pe bază de proces-verbal.

Domnul primar Bursuc şi domnul viceprimar Galan nu pomenesc nimic de celelalte grajduri care au fost atribuite pentru creşterea animalelor şi astăzi sunt depozite de materiale de construcţii contrar legii, dar cu acordul celor mai sus menţionaţi.

 

Vreau să modernizez spitalul

Programul meu cuprinde şi modernizarea spitalului şi nu distrugerea lui, aşa cum afirmă răuvoitorii. Ei uită să menţioneze preţul foarte mare plătit (10 miliarde de lei vechi), interesele ascunse ale unor membri PSD şi că împreună cu spitalul au dat din imaşul comunal 50 ha păşune la livada unor acoliţi ai fostului primar.

Cu privire la găleţi recunosc că am dat, dar nu au fost cu cârnaţi şi tot soiul de minciuni. Au fost găleţi primite într-un număr redus de la partid şi distribuite cetăţenilor comunei. Dar cele 1.000 de ceasuri pe care le oferiţi alegătorilor şi pe care s-au plătit câteva mii de euro la ce capitol le încadraţi?

 

Costel Gafiţescu vrea să afle cum s-au cheltuit banii Primăriei Dumbrăveni

De făcut afaceri cu Primăria face cine hotărăşte primarul şi dacă a făcut Livadaru afaceri, aşa a stabilit primarul Bursuc. Datoria la primărie a domnului Livadaru nu există, deoarece domnul Bursuc nu a calculat cele 50 de transporturi cu produse de balastiera făcute de Livadaru în curtea fostului atelier de tâmplărie cu dispoziţii date de Bursuc şi Galan şi transportate de Ilaş Petru. Se poate verifica.

Gafiţescu Costel chiar este pregătit să-şi facă treaba, domnilor, şi aşteaptă unele răspunsuri de la dumneavoastră cum ar fi: preţurile la achiziţiile de utilaje, cum au fost cheltuite cele 800 milioane încasate de la păşune, unde au fost refăcute cele 60 poduri pentru care aţi cumpărat ţeava, cât balastru a fost vândut şi cât a fost pus pe drumurile din comună şi multe alte nereguli care trebuiesc clarificate domnilor. Ori pentru a evita aceste nereguli aruncaţi cu noroi în imaginea altuia, poate mai prindeţi cate un os, domnilor Bursuc şi Galan, îndrumaţi de prea cunoscătorul Vatamanu Gheorghe, direct interesat în problema terenurilor din fostul CAP.

În opt ani, domnule Bursuc, aţi făcut atâtea pentru Dumbrăveni, încât mai vreţi un mandat de viceprimar.

Consiliul Judeţean este condus de preşedintele Gheorghe Flutur, majoritatea în consiliu este a PD-L, sau pe dumneavoastră nu vă interesează comuna, ci alergaţi disperaţi după funcţii.

Costel Gafiţescu, candidat din partea PD-L pentru funcţia de primar al comunei Dumbrăveni

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Costel Gafiţescu este pregătit să facă treabă pentru locuitorii din Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 1060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Costel Gafiţescu este pregătit să facă treabă pentru locuitorii din Dumbrăveni4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ESTI BARBAT COSTELE trimis de
(13 iun 2008, 13:00:00
SA I FACI SA DISPARA TOTII HOTII DIN PRIMARIE SA MEARGA LA MUNCA CINSTITA

DOMNII PRIMARII
1.1  RE: ESTI BARBAT COSTELE trimis de
(13 iun 2008, 13:30:25
daaaa Costele.Esti cel mai tare barbat din D-veni..cu 4 copii la 3 femei..Nu cunosc alt barbat mai viril decat tine..Vei face fata la problemele ridicate de noi,cetatenii acestei localitati .Tu,daca pana acum nu ai avut nici un contract de munca pentru a semna un stat de plata nu ai de unde sa stii conditiile necesare pentru a deface un contract de munca in conditiile legii. Faptul ca vei schimba angajatii primariei este o minciuna ca si celelate deoarece jumatate din ei sunt rudele tale .
1.2  RE: ESTI BARBAT COSTELE trimis de
(14 iun 2008, 14:49:28
bai anonimule dar cati primari sunt intr-o primarie????
2.   Hai sefu trimis de
(13 iun 2008, 14:42:14
Ba Gafitescu esti un porc, chiar si aspectul fizic te tradeaza.Mintea din capul tau, care este cat un bostan, e inves proportionala cu corpul!Ai dreptate cu proverbul ala ,,Cainele moare de drum lung si prostul(Costel Gafitescu) de grija altuia!
3.   Invidia e fara limite trimis de
(13 iun 2008, 14:48:57
Domnule Gafitescu, din cate stiu, acest om Sorin Bursuc, nu mai e in cursa electorala, nu inteleg care legatura intre tine si el?Iti e ciuda ca el a ajuns acolo unde tu nu ai sa ajungi nici in vis?Probabil ca asta e motivul care te face sa-i faci cunoscut numele!Bafta in continuare!
4.   Invidiosilor trimis de
(13 iun 2008, 15:10:49
VA ESTE CIUDA ,FOARTE BINE,POATE AM MAI MULTI SI NU-I STITI PE TOTI ,NU AVETI PRIN CURTE VREO UNUL SA-MI SEMENE , NU STITI CE CRESTETI
5.   UNDE-S BANIIII........... trimis de
(13 iun 2008, 15:53:20
SI MASINA DE POMPIERI DOMNUL BURSUC A CUMPARATO CU UN PRET SI IN ACTELE PRIMARIEI E ALT PRET .DE CE D-NULE BURSUC..........?????????ATI UITAT CA NU M-AI AVEA CINE VENI CU VACINUL LA GAINI.?ATI VRUT INCA 4 ANI DE PRIMAR ? NU ATI FURAT DESTUL.....PE EI COSTELE VREM SA FII TARE
5.1  RE: UNDE-S BANIIII........... trimis de
(13 iun 2008, 16:47:52
Bai analfabetule, invata sa scrii intai si dupa aia mai da comentarii pe forum!
5.2  RE: UNDE-S BANIIII........... trimis de
(14 iun 2008, 13:05:41
Aseara, impreuna cu vecinii mei , am fost la vecinul Irimia sa-l ajutam sa stanga incendiul.Am fost martor cand primarul a venit in forta la volanul masinii de pompieri, alaturi de baiatul lui, pe care nu l-am cunoscut pana aseara si au fost singurii care s-au implicat in stingerea incediului!Pompierii de la Suceava au venit dupa jumate de ora, timp in care primaru nu a lasat focul sa se extinda!Nu stiu cati bani a costat masina dar cei de la Suceava au zis ca masina de pompieri a lor costa in jur de 100 de mii de euro.
5.3  RE: UNDE-S BANIIII........... trimis de
(14 iun 2008, 14:57:11
aici ai dreptate,noroc de domnul primar Sorin Bursuc care aseara a venit la volanul masinii de pompieri alaturi de fiul sau (care a controlat tunul de apa) si a impiedicat ca focul sa se raspandeasca....si dak nu era o masina de pompieri in sat ce se putea intampla???nu conteaza cat a costat sau ce s-a intamplat cu banii bine ca s-a facut ceva pt. sat si bine pt. ei k se descurca...mare invidie mai e in comuna asta....
6.   DOMNULUI PRIMAR COSTEL GAFITESCU trimis de
(13 iun 2008, 16:45:43
FELICITARII ANTICIPATE PENTRU ALEGERI SI SA I PUI LA RESPECT PE TOTII INVIDIOSII SI GAINRII **** DE FOAME CARE TEDUSMANESC.SA LE DEMONSTREZI IN URMATORII ANI CA ESTI CEL MAI BUN PRIMAR PE CARE LA AVUT DUMBRAVENIUL.SPOR LA TREABA SI FELICITARII DOMNU COSTEL.

6.1  RE: DOMNULUI PRIMAR COSTEL GAFITESCU trimis de
(14 iun 2008, 15:56:14
mai bine spus...cel mai bun hot pe care l-a avut dumbraveniul la conducere..doar vise....si macar avem ce invidia???si care is muritorii de foame???
7.   UNDE-S BANII trimis de
(13 iun 2008, 16:54:43
SA NE SPUNA GAINARUL UNDE ESTE VOLA ,SI CARE A FOST SPAGA CARE A PRIMITO.............
8.   DAI TARE COSTELE trimis de
(13 iun 2008, 17:04:47
INTRA IN ACESTI HOTI COSTELE, SA RASPUNDA SI ACEST PUPA , C,,U,,R,,DE VICEPRIMAR CA MULTE A PROMIS SI NU A FACUT NIMIC ,FUNCTIA TARE-I MAI PLACE
8.1  RE: DAI TARE COSTELE trimis de
(14 iun 2008, 14:38:03
da mai,exact asta sa faci sa pui pe lup paznic la oi nu???
9.   Multumiri trimis de
(13 iun 2008, 20:43:47
Multumim domnului primar Sorin Bursuc si consilierilor sai ca au votat in ultima sedinta ca noi crescatorii de animale sa nu platim taxa de pasunat.

Noi am fost in sala si asta am vazut.Mai spui si tu macar o data adevarul.

Vrem sa ne lasi sa votam noi pe cine vrem!

Ai ajuns in turul 2, nu-i destul!
10.   Oare cine mosteneste ? trimis de
(13 iun 2008, 20:57:30
Parca asta era numele tatalui tau. Vrei sa spui ca nu ti-a lasat mostenire Valea Moristii? Oricum toti oamenii din sat stiu ca tu cresteai porci .Nu mai merge afacerea ? De ce?
11.   Gafitescu - hot trimis de
(13 iun 2008, 21:03:52
Costele ai suflet de caine, ai folosit copii la crestrea porcilor si la moara (ii puneai sa care saci) in loc sa-i lasi la scoala, unde aveau de invatat cate ceva. Ai profitat de situatia lor materiala si de faptul ca parintii erau despartiti si nu avea cine sa te traga la raspundere pentru ce faceai. Vrei nume? Sa-ti dau? Mai gandeste-te. Cand trebuia sa-i platesti spuneai ca ti-au furat ceva si-i dadeai afara. Apoi, mai tarziu, ii angajai iar, tot fara acte ca si pe unii maturi.
11.1  RE: Gafitescu - hot trimis de
(14 iun 2008, 14:44:32
bai pana si pe copilul tau il trimiti la scoala in cizme de grajd si murdar si il bati de fata cu toti colegii sa iti fie rusine
12.   Om fara valoare! trimis de
(14 iun 2008, 01:15:48
Ba Gafitescu, masina aia de pompieri, asa rapciugoasa cum ai zis tu, in noaptea asta a fost de folos.Si pe deasupra actualul primar, domnul Sorin Bursuc, a venit la volanul ei sa stinga focul.Un om cum rar gasesti in Dumbraveni.Acest om merita sa fie primar in continuare!Ma indoiesc ca tu daca ai fi fost in locul lui ai fi venit personal la volanul Masini de Pompieri sa ajuti omul la necaz.Rusine sa-ti fie ca ii porti grija.Dupa cum bine stii, proverbul ala care il zici tu tot timpul, ,,Cainele moare de drum lung si Prostul de grija altuia!
13.   Porcare, vrei primar? trimis de
(14 iun 2008, 01:19:02
Deosebirea dintre un gainar si un porcar e imensa.Porcul tot porc ramane si in ziua de Ignat, rama toata ziua si mananca la kakat!
14.   Om fara valoare! trimis de
(14 iun 2008, 10:56:45
Gafitescule, nu esti ca om nici pe sfertul lui Bursuc. Tu cand ai fost solicitat (de stii tu care) sa-l ajuti noaptea ca ramasese cu tractorul in camp nu te-ai dus. Ai spus ca ai musafiri si nu poti pleca. Probabil sarbatoreai victoria din primul tur. Nu te-ai deranjat desi omul lucra pentru tine. Sa-ti fie rusine. Nu esti bun de primar. Poate de porcar.
15.   Nesimtitul trimis de
(14 iun 2008, 11:02:43
Stai in consiliul scolii de trei ani fara sa fie legal (pentru ca esti elevul scolii si in acelasi timp si parinte). Ai curajul sa discuti despre profesorii care au facultate, iar tu nici liceul. La cat de nesimtit esti ni nu ma mai mira. Deja te vezi primar. Sa mai inveti carte!
16.   Constatare trimis de
(14 iun 2008, 13:11:05
Constat ca sustinatorii lui paval si bursuc cunosc tainele internetului dar nu au taine cu bunul simt, cinstea si curajul de a face comentariile injurioase sub numele real ! In ceea ce priveste comparatia folosita intre obiectul de activitate si calitatile persoanei sunt nevoit sa constat ca sunt facute de persoane fara calitate de furnizor de judecati de valoare ! Va recomand sa judecati mai mult inaite de a va pronunta in legatura cu calitatile oamenilor, de obicei aparentele inseala !
17.   Cel mai tare trimis de
(14 iun 2008, 15:30:02
Deci cum era vb....D-l Costel Gafitescu nu are ce cauta la primarie deoarece el nu are nici liceul inca facut....deci sa-si faca intai scoala.....sa mai caute cv relatii...ca la moara nu prea cred eu ca are....deci primar va veni Domnul Ioan Paval...care e cel mai BOSS din Dumbraveni alaturi de Domnul Sorin Bursuc-viceprimar care cand au mai fost amandoi in primarie au reusit multe in acest sat....desi rolul a fost invers..;);)

18.   Se joaca dupa cum canta altii... trimis de
(14 iun 2008, 16:05:50
si sinceri sa fim aici domnul Gafitescu joaca dupa cum canta domnul Livadaru.....
19.   Dezamagirea membrilor PD-l trimis de
(14 iun 2008, 23:25:37
Domnule Gafitescu, noi sustinatorii infocati ai PD-L, la sfarsit de campanie, am ramas dezamagiti de strategia de campanie impusa de dumneavoastra, de domnul Zait si domnul Barba.Am latra ca niste fraieri ca Ionica Paval ii face jocurile lui Bursuc si nu va veni primar.Constat cu amaraciune ca Bursuc i-a facut jocurile lui Ionica si a acceptat toate loviturile deturnandu-ne pe noi sa nu-i facem anti-campanie lui Ionica Paval.Asta e o teapa a la Hrebenciuc(PSD)ceea ce ne arata ca Bursuc este un mare strateg, iar noi cu strategia lui Barba, o vom lua in barba.Bursuc nu sa zbatut pentru el, cat sa zbatut pentru Paval, lamurind foarte multi sateni sa-l voteze primar pe Ioan Paval, iar noi am impartit ziare cu minciuni despre care rad si copii facandu-ne un deserviciu!
19.1  RE: Dezamagirea membrilor PD-l trimis de
(15 iun 2008, 12:52:43
aici asa e.V-ati lasat cu totii orbitii de minciunile acestor "domni" de la PD-L.Voi ati fost niste papusi manipulate de ei,repetand ca niste papagali ce va spuneau Gafitescu si ceilalti.SA VA FIE RUSINE!!!!!!!!!!
20.   A invins afitescu trimis de
(15 iun 2008, 13:01:04
domnule primar Gafitescu va felicitam anticipat pentru victoria in alegirile de duminica

si in acelas timp sa va mentineti promisiunile.cu dumneavoastra in frunte ca primar al comunei dumbraveni si cu fluture la suceava se pot face ceva pentru comuna.
20.1  RE: A invins afitescu trimis de
(15 iun 2008, 17:33:52
da se poate face cum sa nu....multa coruptie si multe promisiuni de **** si altele...makr sa taceti din gura gauzarilor....
21.   ECHIPA DE POMPIERI trimis de
(15 iun 2008, 13:26:29
DOMNULE GAFITESCU VA PROPUN .FOSTULUI PRIMAR SA II DATI MACAR FUNCTIA DE SOFER PE MASINA PE CARE A CUMPARATO CU BANI GREI .CA LAM VAZUT LA VOLANUL MASINEI SI II STA BINE CA SOFER NU CA PRIMAR .IAR PE DOMNUL PAVAL SAL ANGAJATI CA PONPIER SA FIE ECHIPA CONPLECTA .VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE
21.1  RE: ECHIPA DE POMPIERI trimis de
(15 iun 2008, 14:40:29
DOMNULE TORMENTAT..GAFITESCU A PROMIS POSTUL DE SOFER PE MASINA DE POMIERI LA JUMATATE DE SAT..DAR INTRADEVAR,BUNELE TALE INTENTII SUNT DE ADMIRAT.VA ROADE INVIDIA CA CEI DE LA PSD S-AU ALIAT CU CEI DE LA PNL???? NU STIU CUM SE FACE..DAR TOTI CEI CARE SPRIJINA PD-L(pe forum) FAC GRESELI DE ORTOGRAFIE.OARE TOTI SUNTETI LA FEL???
21.2  RE: ECHIPA DE POMPIERI trimis de
(15 iun 2008, 17:27:46
poate fac greseli de ortografie k sunt in aceeasi clasa cu domnul Gafitescu...si sunt asa de siguri pe ei k iese primar dl. Gafitescu???incep a face promisiuni deja????da,intradevar sa ii dea postul de sofer pe masina de pompieri dl. Bursuc...k doar dl. Gafitescu ce stie sa conduca????tractorul???aa si dacia clasa a..:)))))poate a promis postul de sofer la jumatate de sat(cei care il voteaza) k poate vor sa faca comert cu castravetii k si asa bani nu aveti,si vor sa irige cu masina de pompieri...:)))) sa se scoata dl. Gafitescu din gaurile pe care le inceark sa le astupe cu banii din primarie....
22.   PRIMAR CU GAURI trimis de
(15 iun 2008, 13:36:08
CUM STATI CU FONDURILE DOMNUL PAVAL FRUMOSE FINALIZARI DE DRUMURI IL FACETI PAVAT SAU CU GAURI////SAU VA COMPLETATI GAURILE PE CARE LE AVETI DEVIN PRIMAR GAURILE MILE UMPLU
22.1  RE: PRIMAR CU GAURI trimis de
(15 iun 2008, 14:32:42
grea e limba romana..Oare nu va este rusine sa scrieti pe forum la cate greseli de ortografie faceti???dar ce ma mira?? doar sunteti de la PD-L nu?
22.2  RE: PRIMAR CU GAURI trimis de
(15 iun 2008, 17:31:31
what is this???scrie mai corect sa inteleaga toata lumea...si dak avea gauri dl. Paval nu mai avea asemenea casa si asemenea masini plus patiseria si casa din centru...nu o porcarie falimentata si o moara mancata de carii.....
23.   Nu se merita trimis de
(15 iun 2008, 17:15:40
de ce atita dusmanie?
24.   Nu merita trimis de
(15 iun 2008, 17:42:35
bah nu merita sa ne facem de ras pe forum...k orsicine ar iesi primar nu ne pune noua in punga asa k....fie ce o fi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei