Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident de muncă

Muncitor rănit într-un incendiu izbucnit la firma Mondeco

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un muncitor de la Mondeco Suceava, societate care se ocupă de incinerarea deşeurilor industriale şi periculoase, a fost rănit în timpului programului de lucru. Incidentul s-a produs marţi, iar victima a fost internată în spital. Cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Accidentul fost înregistrat la ora 11.45, la punctul de lucru de pe strada Energeticianului, în hala de incinerare, când muncitorul necalificat Mihai Serediuc, în vârstă de 37 ani, din Suceava, a pregătit o nouă şarjă pentru alimentarea incineratorului.

„Şarja trebuia formată din deşeuri medicale în amestec cu deşeuri cosmetice, ultimele necesitând înţepare pentru depresurizare. Din cauze necunoscute, deşeul a luat foc, dar incendiul a fost stins cu mijloace proprii”, se explică într-o notă transmisă de firma Mondeco către ITM.

 

Arsuri pe 20% din suprafaţa corpului

Mihai Serediuc a căzut victimă focului izbucnit marţi la societatea suceveană, el suferind arsuri de gradul II pe 20% din suprafaţa corpului. Bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în secţia Chirurgie Plastică, iar medicii care se ocupă de caz spun că evoluţia stării sale de sănătate este bună.

„Pacientul a ieşit din starea de şoc, iar arsurile pe care le-a suferit ar trebui să se vindece în 14 zile, măcar în proporţie de 90%”, a punctat medicul Anatol Burlacioc.

Condiţiile în care s-a produs accidentul de muncă vor fi cercetate de o comisie internă a firmei Mondeco, care va prezenta Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, spre avizare, dosarul privind concluziile finale.

Mihai Serediuc este căsătorit şi are trei copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muncitor rănit într-un incendiu izbucnit la firma Mondeco.
 Vizualizări articol: 1224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muncitor rănit într-un incendiu izbucnit la firma Mondeco0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie! trimis de
( 5 iun 2008, 12:49:38
In aceasta societate treburile merg cam dupa ureche,muncitorii nefiind supravegheati la lucru,sau la iesire din unitate.Se stie ca tanarul din com. Scheia care s-a incendiat si a decedat,era muncitor la acea unitate.Dar cu ce s-a incendiat de nu s-a mai putut stinge focul nici cu apa?Atentie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei