Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2008 - Anul XIII, nr. 130 (3811)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţinut de poliţişti

Îşi „trata” boala pentru care a ieşit din penitenciar, furând

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean care a obţinut o suspendare pe trei luni a pedepsei cu închisoarea la care a fost condamnat, pe motiv că ar fi bolnav şi trebuie operat, a fost reţinut în cursul zilei de marţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, fiind acuzat că, la numai câteva zile după ce s-a văzut în libertate, a comis două furturi.

În noaptea de luni spre marţi (2/3 iunie a.c.), persoane necunoscute au intrat într-un apartament din municipiul Suceava, prin ruperea gratiilor şi spargerea geamului de la bucătărie, şi au sustras mai multe bunuri (haine, încălţăminte, lenjerii de pat, etc.), valoarea prejudiciului fiind de circa 2000 de lei.

Locuinţa respectivă era parţial mobilată, cea mai mare parte a bunurilor fiind luate de proprietar, întrucât apartamentul a fost scos la vânzare.

Judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit în numai câteva ore să dea de urma autorului, acesta fiind identificat în persoana lui Ioan G., în vârstă de 46 de ani, din municipiul Suceava, cu antecedente penale.

Deşi individul cu pricina ar fi trebuit să fie în spatele gratiilor, fiind condamnat de Tribunalul Suceava la nu mai puţin de patru ani şi jumătate de închisoare pentru furt, poliţiştii au aflat că Ioan G. obţinuse recent o întrerupere a executării pedepsei pe o perioadă de trei luni.

 

Hoţul din hotel, lăsat în libertate

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că respectivul individ este şi autorul unui furt comis la sfârşitul săptămânii trecute (n.r. –duminică, 1 iunie), dintr-o cameră a hotelului „Bucovina” din Suceava. În acea zi, profitând de neatenţia unui turist japonez, susţin oamenii legii, Ioan G. s-a strecurat în camera acestuia şi i-a furat o geantă în care se aflau un laptop, un aparat de fotografiat, o cameră video, paşaportul, precum şi câteva sute de euro.

Poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile furate, vestea luându-l prin surprindere pe turistul japonez care nu se mai aştepta ca hoţul să fie prins.

Deşi, ieri, poliţiştii l-au dus pe Ioan G. la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, sperând că acesta va fi arestat preventiv pentru furt calificat, procurorii l-au lăsat să plece, considerând că probele strânse de judiciarişti nu sunt suficiente pentru a-l arunca din nou după gratii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îşi „trata” boala pentru care a ieşit din penitenciar, furând.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Îşi „trata” boala pentru care a ieşit din penitenciar, furând0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ABERATII!!!!! trimis de
( 5 iun 2008, 13:19:04
cum adica?! e prins la furat si..."procurorii l-au lasat sa plece, consider�nd ca probele str�nse de judiciaristi nu sunt suficiente pentru a-l arunca din nou dupa gratii." ASTIA-S NORMALI?!?????????????????????

CE ASTEAPTA?! SA LE CLONEZE CARDURILE SI SA LE SCOATA SALARIILE PROCURORILOR???? NU S NORMALI

off! NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE...sad

mi e rusine sa spun ca sunt roman asta in conditiile in care si "domnii procurori" sunt romani!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei