Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteză şi neatenţie

Un ucrainean beat a provocat un accident la Dănila

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi ucraineni, soţ şi soţie, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, ieri dimineaţă, după ce bărbatul, băut la volan, a intrat frontal într-o basculantă care circula în faţa sa.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.40, pe drumul european 85, în apropiere de Dănila.

Valeriu A., în vârstă de 32 de ani, alături de soţia sa Ludmila, se deplasa pe direcţia Suceava-Siret la volanul unui autoturism marca VW Transporter înmatriculat în ţara vecină. Cum circula cu viteză şi mult prea aproape de basculanta din faţă, şoferul nu a mai putut evita impactul când şoferul colosului a frânat. Impactul a fost foarte violent, maşina în care se aflau cei doi ucraineni fiind serios avariată în partea din faţă.
„Mă deplasam de la balastiera Dărmăneşti către balastiera Slobozia. Când am ajuns la destinaţie, am încetinit pentru a vira la stânga şi a intra în balastieră. Am simţit cum a intrat cu putere în mine, chiar când mă angajasem în viraj”, ne-a povestit Ştefan Chiciorel, şoferul basculantei.

Cei doi ucraineni acuzau leziuni la nivelul capului, nu foarte grave însă, ambii urmând a avea nevoie de 5-15 zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Înainte de a fi dus la spital, Valeriu A. a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,10 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ucrainean beat a provocat un accident la Dănila.
 Vizualizări articol: 1998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un ucrainean beat a provocat un accident la Dănila1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fugi domnule de aici trimis de
(25 ian 2008, 12:13:18
Ucraineanul nu bause decat ceaiul de dimineata. 0,10 la capacitatea lor e parfum. 0,10 este probabil de la pasta de dinti.
2.   :)) trimis de
(25 ian 2008, 14:51:16
looooooool....pasta de dintirolling on the floor

adevarul e ca ucrainenii si cu tot neamul lor de rusi, nu reusesc sa scada niciodata sub 0,10, ca ei se imbata de la propria respiratie. Circuitul alcoolului in corpul rusalailor. Bine ca era o basculanta si nu era dracu vreo dacie cu de-ai nostrii prin ea. Rusalaii n-au decat sa-si rupa capul toti din partea mea, atat timp cat noi nu suntem implicati.
3.   BASCULANTA trimis de
(25 ian 2008, 18:06:21
Problema e cu soferii de pe basculante, autobuze, tir-uri, microbuze, tractoare, astia n-au scoala-s prosti de bubuie, ei nau minte, nu gindesc cand trebuie sa vireze, sa franeze, nu, Ei sunt dobitoci de-a binelea, dar mai dobitoci sunt cei ce le dau permisul pe banei, nu pe examen corect. Stiu ei cum se aranjeaza, instructorul trage sforile, elevul decarteaza 100-200 de euro si treaba-i buna, si uite asa cu analfabetii la volan pe drumurile publice.

Sistemul corupt este principala cauza a necazurilor noastre de zi cu zi, pana cand legile noastre asa proaste cum sunt se vor aplica fara tagada, nu avem decat sa ne duce-m crucea.

Tu, conducatorule auto, in trafic gandeste si pentru ceilalti si o sa fie bine, o sa ai cale leibera, dar cu gropi pe carosabil.
4.   Basculanta trimis de
(25 ian 2008, 19:08:59
Ce sti u de soferi de tir de autobuze si restu? Daca ala avea in sange 0,10 de ce sa urcar la volan,nevastasa de ce la lasat. Tu draga tot cu spaga lai luat,dac ai permis da

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte