miercuri, 21 nov 2007 - Anul XII, nr. 277 (3649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hrană bolnavi

Spitalul Judeţean a prelungit contractul cu restaurantul Gloria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bolnavii de la Spitalul Judeţean Suceava vor mânca de la restaurantul Gloria până pe data de 25 decembrie, potrivit contractului încheiat ieri între conducerea unităţii sanitare şi RA Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, de care aparţine restaurantul.

Gloria prepară mâncarea bolnavilor internaţi de la începutul săptămânii trecute, de când au început lucrările de reabilitare la bucătăria spitalului, perioadă pentru care a fost întocmit un contract iniţial, în valoare de 440 milioane lei vechi, şi care a expirat ieri, 20 noiembrie.

Prelungirea contractului de externalizare a serviciului de bucătărie al Spitalului Judeţean Suceava a fost pusă sub semnul întrebării de reprezentanţii restaurantului cu numai o zi înainte de expirarea termenului, respectiv luni, când hârtiile pe care au fost invitaţi să le semneze nu erau gata.

Administratorii la Gloria s-au plâns de faptul că au fost chemaţi la spital la ora 14.00, special în acest scop, dar au făcut drumul degeaba în condiţiile în care actele nu erau puse la punct, iar managerul Costică Dăscăliuc nu se afla în zonă. Documentele au fost semnate totuşi la timp, ieri, încă de dimineaţă, la ora 8.30.

„Intenţia noastră a fost să prelungim contractul luni, 19 noiembrie, cu o zi înainte de expirarea termenului, dar nu s-a putut din cauza unei erori de redactare. Se strecurase o greşeală şi a trebuit mai întâi să facem corectura necesară”, a explicat situaţia, Dăscăliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Judeţean a prelungit contractul cu restaurantul Gloria.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spitalul Judeţean a prelungit contractul cu restaurantul Gloria5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei