Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2007 - Anul XII, nr. 277 (3649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Filaj prin staţiune

Escroc căutat de poliţia din trei judeţe, prins la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un infractor condamnat la închisoare şi căutat de poliţiştii din trei judeţe a fost prins în urmă cu două zile, la Vatra Dornei, în urma unui filaj de aproape jumătate de zi.

În dimineaţa zilei de luni, judiciariştii dorneni au aflat că unul dintre indivizii din lista infractorilor urmăriţi general, Vasile Nasui, în vârstă de 35 de ani, din comuna maramureşeană Vişeu de Jos, urmează să ajungă pe raza oraşului, în vizită la un prieten. Informaţia poliţiştilor dorneni s-a confirmat, oamenii legii începând monitorizarea infractorului, pe numele căruia figura un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Botoşani.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Nasui fusese condamnat la trei ani de închisoare pentru înşelăciune, fals şi uz de fals, fiind dat în urmărire generală din luna noiembrie a anului trecut. Pe numele lui Nasui, mai spun poliţiştii, fusese emis, spre sfârşitul lunii februarie a acestui an, şi un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, de către Judecătoria Râmnicu Sărat, pentru acelaşi gen de fapte.

Nasui era căutat şi de Inspectoratele de Poliţie Maramureş şi Buzău, după ce, susţin anchetatorii, a înşelat mai multe unităţi bancare, de la care a obţinut credite în valoare de miliarde de lei vechi, pe baza unor documente false şi în numele unor societăţi fictive.

Poliţiştii l-au aşteptat până a ieşit din locuinţa amicului la care fusese în vizită şi, deşi l-au lăsat să se urce în maşină şi să plece din zonă, l-au blocat mai apoi în trafic, la ieşirea din Vatra Dornei spre Iacobeni.

Vasile Nasui a fost introdus în arestul Poliţiei Suceava, urmând a fi preluat pentru cercetări de poliţiştii din celelalte judeţe.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Escroc căutat de poliţia din trei judeţe, prins la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Escroc căutat de poliţia din trei judeţe, prins la Vatra Dornei4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei