Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2007 - Anul XII, nr. 277 (3649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

Hoţi de lemne, bătuţi şi prădaţi de propriii clienţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi din comuna Vama, suspectaţi de mai multă vreme de poliţişti de tăieri ilegale de lemn, au fost bătuţi şi prădaţi chiar de către clienţii lor. Nervoşi că au cumpărat lemn furat, care le-a fost confiscat, doi păgubiţi, ajutaţi de încă doi tineri, i-au luat cu asalt pe cei doi vânzători, cu intenţia de a-şi recupera banii daţi în vânt.

Luni seara, în jurul orei 22.45, agenţii postului de Poliţie Vama au primit o sesizare prin 112, conform căreia, cu câteva zeci de minute înainte, patru indivizi necunoscuţi au pătruns în locuinţa localnicilor Constantin C., de 35 de ani, şi Mugur I., de 19 ani, agresându-i şi lăsându-i apoi fără o serie de bunuri. Unul dintre bărbaţi a fost lăsat fără o parte a antenei satelit, în timp ce celălalt a fost prădat de un motofierăstrău.

După ce au intrat pe fir, oamenii legii au aflat că cei doi au vândut în urmă cu o lună de zile cantitatea de 6 metri cubi lemn rotund răşinoase către doi bărbaţi din oraşul Gura Humorului. Cum lemnul era furat, aceştia din urmă, opriţi la un control, s-au ales cu marfa confiscată.

Nervoşi că au ieşit în pagubă, s-au hotărât să-şi recupereze banii. Însoţiţi de încă doi tineri din Gura Humorului, indivizii s-au dus luni seara la poarta celor doi vânzători, cerând să li se înapoieze suma de 1000 de lei, pe care au dat-o pe lemn. Cum cei doi bărbaţi din Vama au refuzat, au fost luaţi la pumni şi lăsaţi fără bunurile amintite. Ambii au ajuns la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, cu traumatisme în zona capului.

Ieri după-amiază poliţiştii îi identificaseră pe cei patru agresori în persoana numiţilor Costel S., de 42 de ani, Ion L., de 23 de ani, Florin C., de 25 de ani, toţi din Gura Humorului, şi Gabi P., de 19 ani, din Botoşani. Deocamdată doar primii doi au fost puşi sub acuzare, urmând a fi cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi furt. Nici cele două victime nu vor scăpa de cercetarea penală, în cazul lor urmând a fi întocmite dosare penale pentru tăiere ilegală şi furt de arbori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi de lemne, bătuţi şi prădaţi de propriii clienţi.
 Vizualizări articol: 1485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Hoţi de lemne, bătuţi şi prădaţi de propriii clienţi3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei