Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2007 - Anul XII, nr. 270 (3643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii grave

Poliţişti cercetaţi pentru vătămare corporală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi agenţi de circulaţie de la Biroul Poliţiei Rutiere din municipiul Suceava sunt cercetaţi penal de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. Povestea pentru care sunt cercetaţi cei doi oameni ai legii s-a petrecut miercurea trecută, în jurul orei 8.30.

Nicolaie Marcel I., un tânăr din municipiul Suceava, aflat la volanul unui autoturism Toyota, a fost oprit de o maşină a poliţiei rutiere pe strada Traian Vuia. Agenţii Andrei Ciuciuc şi Adrian Marţineac au observat că şoferul maşinii Toyota a efectuat o trecere de pe o bandă pe alta fără a se asigura. L-au tras pe dreapta şi i-au cerut documentele, explicându-i că a încălcat legislaţia rutieră şi va fi amendat. „Mi-au luat actele şi s-au dus la maşina lor, pe care au parcat-o în spatele meu. Le-am spus că nu cred că am greşit şi nu am vrut să semnez procesul verbal. L-am rugat pe cel de la volan să se prezinte şi să-mi dea un număr de la legitimaţie, să ştiu cine m-a amendat”, povesteşte bărbatul, care nu ascunde că lucrează la o firmă de pază şi protecţie şi că se cunoaşte cu destul de mulţi poliţişti, iar cu unii nu este în cele mai bune relaţii.

 

Atitudinea poliţiştilor ridică semne de întrebare

 

De aici încolo, conform plângerii victimei, atitudinea celor doi oameni ai legii devine una de neînţeles. Chiar dacă bărbatul pe care l-au oprit nu a avut cea mai corectă atitudine, reacţia celor doi poliţişti ridică multe semne de întrebare.

„După ce mi-au dat actele au pornit motorul cu intenţia de a pleca. Eu m-am postat în faţa maşinii, cu intenţia de a nu-i lăsa să plece până nu aflu cu cine am stat de vorbă. Cel de la volan, Andrei Ciuciuc, tot accelera şi frâna în faţa mea, cu intenţia de a mă speria şi a mă face să mă dau deoparte. La un moment dat, cam la a treia tentativă, nu a mai frânat la timp şi m-a lovit peste picior”, povesteşte Nicolaie Marcel I. Imediat ce omul s-a ferit, poliţişti au plecat de la faţa locului.

 

Şefii Poliţiei Rutiere au făcut o reconstituire la faţa locului

 

La puţin timp după eveniment, victima s-a deplasat la sediul poliţiei, unde a purtat o discuţie cu unul dintre şefii Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava. S-a organizat o comisie de anchetă, care, împreună cu cele două părţi, s-a deplasat la locul unde s-a produs incidentul.

„S-a făcut o reconstituire şi au fost luate declaraţiile celor implicaţi. Chiar a doua zi dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii urmând a stabili dacă plângerea este sau nu întemeiată”, a precizat subcomisarul Constantin Petrea din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava.

Poliţiştii nu au dorit să facă vreun comentariu cu privire la concluziile preliminare care s-au desprins după reconstituirea de la faţa locului. Cert este că cei doi poliţişti nu recunosc faptul că l-ar fi lovit cu maşina pe bărbat.

În cursul zilei de ieri, reclamantul şi-a scos şi certificat medico-legal, în care se aminteşte de o echimoză la tibia piciorului stâng, care ar fi putut fi produsă în urma unui accident rutier.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti cercetaţi pentru vătămare corporală.
 Vizualizări articol: 1464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Poliţişti cercetaţi pentru vătămare corporală3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei