Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2007 - Anul XII, nr. 270 (3643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Democraţii cer reabilitarea urgentă a şoselei de centură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD, Florin Olaru a solicitat autorităţilor locale şi judeţene să ia măsuri urgente pentru reabilitarea şoselei de centură a Sucevei, care face transferul vehiculelor de mare tonaj ce au ca destinaţie nordul sau vestul judeţului. Olaru a cerut intervenţia rapidă pentru că situaţia în zona podului de cale ferată de la Şcheia devine pe zi ce trece tot mai acută. „Când au de gând să se pună în mişcare autorităţile? Când coada de autovehicule va ajunge până în faţa Spitalului Judeţean Suceava? Poate până la urmă şoferii înţeleg situaţia, dar ce ne facem atunci când trebuie intervenit, când sunt cazuri de urgenţă?”, a întrebat retoric preşedintele PD Suceava.

Florin Olaru este nemulţumit de faptul că starea foarte proastă a şoselei de centură aduce grave prejudicii agenţilor economici care au sediile în zona Şcheia sau care se aprovizionează zilnic din en-gros-urile de aici.

Acesta şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la capacitatea autorităţilor de a gestiona problema, în condiţiile în care „o vară întreagă” nu s-a putut arunca o roabă de asfalt în găurile din şosea şi nu s-a încercat minimalizarea riscurilor de accidente.

„Îmi exprim îngrijorarea că o vară întreagă, ştiind importanţa nodului de trafic, nu s-au putut interveni. Chiar nu era posibil un minim de efort? Eu ştiu că autorităţile sunt obligate să ofere siguranţă celor care folosesc infrastructura rutieră, pentru asta au fost alese şi pentru asta sunt plătite din banul public. Ar fi cazul ca măcar până în primăvară să se apeleze la specialişti care să dea soluţiile pentru fluidizarea traficului în acea zonă”, a mai spus Olaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democraţii cer reabilitarea urgentă a şoselei de centură.
 Vizualizări articol: 1292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Democraţii cer reabilitarea urgentă a şoselei de centură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ura trimis de
(14 nov 2007, 16:02:30
1. PD=Max=Golani, Mardeiasi si Infractori (trimis de Pipila la 14-11-2007 11:14:09) Pe Max unde l-ati ascuns? Parca se bata cu pumnul in piept ca el e PD-ul in Suceava. Pai daca el e PD-ul in Suceava inseamna ca sunteti toti la fel! Asta reiese din fapul ca l-ati cocotat Secretar General. Aveti echipa! Florine, degeaba incerci tu sa speli imaginea stirbita a voastra. Secretarul General tot secretar general e si el e PD-ul, un partid de hoti, golani, mardeiasi si infractori! (Frumos v-au facut aia de la PSD prin dreptul la replica)LA MAI MARE!!! Dar nu in casele noastre si nu cu noi pentru ca ne e frica ca o sa ne rupeti fetele si maxilarele prin oras.2. RE: PD=Max=Golani, Mardeiasi si Infractori (trimis de exact la 14-11-2007 11:24:50)hai ,mai Mona , chiar asa stau lucrurile ?3. RE: PD=Max=Golani, Mardeiasi si Infractori (trimis de gepeto la 14-11-2007 12:49:45)Cine-e max asta ca tot pomeniti de el?Doar no fi brandusel nichiteanu?4. RE: PD=Max=Golani, Mardeiasi si Infractori (trimis d

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei