Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2007 - Anul XII, nr. 270 (3643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concerte

Rockerii suceveni au cu ce să se mândrească

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rockul sucevean a revenit în forţă. Câteva sute de tineri suceveni au avut parte de un concert de muzică rock organizat în cadrul Săptămânii Europene a Tineretului, la care au participat doar formaţii din municipiul Suceava. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „Valori Sucevene”, fiind finanţat de Consiliul Judeţean Suceava.

După o perioadă de câţiva ani, în care concertele de rock au devenit o raritate în Suceava, seara de rock organizată de Asociaţia Juventus şi Fundaţia Ana a adus în faţa rockerilor suceveni, mai tineri sau mai bătrâni, două formaţii locale, care au demonstrat, dacă mai era nevoie, că acest gen de muzică nu a dispărut. Este vorba despre formaţiile Shadow Song şi Piatra, concertele susţinute de aceştia fiind mai mult decât apreciate de cei prezenţi la acest eveniment.

Seara de rock suceveană a fost deschisă de tinerii rockeri din trupa Shadow Song, care, în ciuda vârstei extrem de fragede, au demonstrat că pot să facă muzică de calitate. Cu un recital care a conţinut 10 cântece, preluări ale unor piese aparţinând unor trupe consacrate de black metal, cei de la Shadow Song, al căror vocalist are doar 14 ani, i-au cucerit atât pe cei mai tineri dintre rockeri, cât şi pe cei care au crescut cu acest gen de muzică.

Concertul a fost încheiat de formaţia Piatra, componenţii acesteia fiind cunoştinţe mai vechi ale rockerilor suceveni, respectiv Bogdan Luparu, (fosta formaţie Stih şi component al trupei Bucovina), Leonard Melis, precum şi Cristian Rangu şi Relu Calcea (ambii, membri ai formaţiei Odyssey). Recitalul acestora a conţinut 10 cântece, compoziţii proprii, toate încadrându-se într-un „stil rock mai agresiv, dar cu multă melodicitate”, aşa cum ne-a declarat Bogdan Luparu. Cu mai multă experienţă „într-ale muzicii”, Piatra s-a bucurat de succes în rândul celor prezenţi, fiind rechemaţi de trei ori pe scenă pentru bisuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rockerii suceveni au cu ce să se mândrească.
 Vizualizări articol: 1408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Rockerii suceveni au cu ce să se mândrească5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei