Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2007 - Anul XII, nr. 270 (3643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Cine v-a dictat articolul, domnule Romega?

Suntem părinţii copiilor de la Grădiniţa nr. 3 „Degeţica” din Obcini (de pe strada Viitorului), care au fost prezenţi la şedinţa Consiliului local de vineri, 9 noiembrie.

Am citit cu stupoare articolul intitulat Balamuc în Consiliul local. Nu ne venea să credem, cum este posibil aşa ceva!? În primul rând, relatarea a fost denaturată (ori nu aţi fost prezent în sală, ori dezinformaţi cititorii în mod intenţionat), apoi limbajul folosit la adresa noastră a fost profund jignitor.

Prezenţa noastră a avut drept scop rezolvarea unei probleme de importanţă majoră pentru cei 227 de copii de la G.P.N. nr. 3. Din anul 1988 copiii învaţă în aceste condiţii total improprii pentru educaţia şi instrucţia lor.

Cum vă permiteţi, domnule redactor, fără să ne cunoaşteţi, să ne catalogaţi ca pe nişte persoane „puse pe harţă”, „sărind la gâtul primarului”, „fără bun simţ”, făcând  „crize de isterie”, „scandal”, „ţipând”, „vociferând”???

Vă asigurăm, „domnule”, că toate persoanele prezente la şedinţă suntem educate cu mult bun simţ, lucruri care dumneavoastră, cel puţin citind articolul, se pare că vă cam lipsesc.

Să aveţi convingerea că noi nu am mers acolo pentru a face politică, nici pentru a asculta certurile penibile dintre „aleşii” locali. Noi nu facem decât politica copiilor noştri şi nu suntem manipulaţi.

Cel „pus pe harţă” a fost domnul primar, vădit deranjat, ca şi alţi consilieri, de prezenţa noastră acolo. Tonul ridicat cu care ni s-a adresat dl. Primar nu seamănă deloc cu cel din campania electorală. Dumnealui a afirmat că face administraţie şi nu politică. Nu ştiam că dl. primar a candidat ca „independent”. Relatarea dumnealui că a fost de multe ori la grădiniţa noastră este fără acoperire. Dovadă este faptul că s-a referit tot timpul la grădiniţa din apartamentele ce aparţin SC Rulmentul, iar copiii noştri învaţă (culmea!) în apartamentele primăriei.

Aşadar, din articolul dvs. reiese clar că aveţi probleme la capitolul deontologie profesională.

„Cetăţenii din Obcini” (mame, soţii, bunici) aşteptăm să ne prezentaţi SCUZE pentru modul în care v-aţi exprimat la adresa noastră şi vă rugăm să ne publicaţi acest DREPT LA REPLICĂ.

Reprezentanţii celor 554 părinţi ai copiilor
de la G.P.N. nr. 3 „DEGEŢICA”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine v-a dictat articolul, domnule Romega?.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cine v-a dictat articolul, domnule Romega?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei