Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 nov 2007 - Anul XII, nr. 270 (3643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premii

Festivalul Internaţional de Diaporamă Digitală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Diaporamă Digitală, manifestare care s-a desfăşurat la Suceava în paralel cu cea de-a V-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina - Mileniul III”, şi-a anunţat vineri premianţii.

Festivalul, care este singura manifestare de gen din România care se desfăşoară sub înaltul patronaj al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), organizat sub egida Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) de către Consiliul Judeţean Suceava, Complexul Muzeal Bucovina, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina (UAFB), a antrenat un număr de 25 de autori de diaporame, din 9 state ale lumii (Australia, Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Italia, Olanda, Polonia, Ungaria şi România).

 

Un francez , medalie de aur FIAP

 

Dintr-un total de 39 de diaporame, juriul acestei  ediţii a acceptat 19, din care 3 au fost premiate. Juriul, alcătuit din preşedinte Ştefan Toth, preşedintele AAFR, directorul Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea, membri Teodor Radu Pantea, lector univ.dr. la Facultatea de Arte Vizuale Oradea, Vasile Paladean, artist fotograf din Ucraina, Valentin Moscaliuc, artist fotograf şi vicepreşedinte al UAFB Suceava, Dori Maerean, vicepreşedintele UAFB Suceava, Suzana Cosovan, şefa secţiei de Arte Plastice a Complexului Muzeal Bucovina a decis acordarea următoarelor premii FIAP: Medalia de aur - Jean-Pierre Simon (Franţa), pentru diaporama „Beton armat”; Medalia de argint - Claudiu Szabo (România), pentru diaporama „Cimitirul elefanţilor” şi Medalia de bronz - Andre W. Hartensveld (Olanda), pentru diaporama „Visul pasiunii lui Dali”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Internaţional de Diaporamă Digitală.
 Vizualizări articol: 911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Internaţional de Diaporamă Digitală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei