miercuri, 14 nov 2007 - Anul XII, nr. 270 (3643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scop nobil

Parteneriat CJ - Universitate pentru promovarea imaginii judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean a încheiat un parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare”, al cărui scop principal este promovarea imaginii judeţului în ţară şi în Europa, a anunţat şeful administraţiei judeţene, Gavril Mîrza. El a spus că protocolul mai prevede colaborarea între cele două instituţii în special în domeniul învăţământului, cercetării ştiinţifice şi în domeniul social cultural.

Mîrza a precizat că acest parteneriat reprezintă un prim pas spre o colaborare mult mai punctuală între Consiliul Judeţean şi Universitate.

„Este un prim pas întrucât dorinţa Consiliului Judeţean este de a colabora mai mult în ceea ce priveşte cercetarea ştiinţifică, de a sprijini această latură a activităţii universitare, iar ceea ce se realizează în cadrul cercetării să fie aplicat cât de rapid în economie. Am văzut în Europa acest sistem şi vreau să realizăm un început în judeţul Suceava, pentru că sunt convins că în felul acesta vom pune în valoare  capacitatea ştiinţifică şi potenţialul ştiinţific universitar în scopul producerii şi creşterii economice. Adică inovarea să ducă la dezvoltare economică şi socială”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean.

Gavril Mîrza a mai spus că parteneriatele pe care Consiliul Judeţean le are cu mai multe regiuni din lume, precum şi cele pe care universitatea suceveană le are cu mai multe universităţi de afară vor ajuta la punerea în practică a protocolului dintre cele două instituţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parteneriat CJ - Universitate pentru promovarea imaginii judeţului.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parteneriat CJ - Universitate pentru promovarea imaginii judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei